(madonna va concerta live la Bucuresti, pe 26 august 2009, in Parcul Izvor, in cadrul turneului mondial „Sticky & Sweet Tour”, intr-un spectacol sponsorizat oficial de Vodafone Romania, promovat de Live Nation si organizat de Emagic).

Iata atitudinea rusilor de anul trecut:

„Un grup restrans de ortodocsi au cerut autorităţilor să anuleze concertul nonconformistului star al muzicii pop considerand că Madonna nu are ce căuta pe teritoriul Rusiei. Poziţia acestora este susţinută chiar şi de Biserica Ortodoxă a Rusiei. Patriarhia de la Moscova le-a cerut credincioşilor să nu meargă la acest spectacol în care Madonna cîntă în timp ce simuleaza răstignirea, iar pe cap poartă o coroană de spini. Înalţii clerici ruşi au calificat această scenă drept o blasfemie. Activiştii ortodocşi au cerut ca starul pop să fie oprit chiar pe aeroport şi să nu i se permită intrarea pe teritoriul Rusiei. Ei consideră că Madonna, care este o adeptă a Kabalei, este satanistă prin apariţiile sale scenice. Pentru a părea şi mai convingători, protestatarii au sfîşiat în bucăţi postere al cîntăreţei.” (telegrafonline.ro)

2 comentarii

  1. Aceasta femeie nu trebuia primita pe teritoriul tarii noastre. Este o nemernicire din partea organizatorilor care nu sunt de partea Mantuitorului Iisus Hristos si a lui Dumnezeu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.