8 comentarii

  1. Doamne ajuta!permiteti-mi sa felicit si eu efortul celor care au realizat acest minunat buchet de trupare, dar ,in special folositor celor care sunt la inceput de drum in descoperirea cantarilor bisericesti,numele meu este Tudor si as avea o mare rugaminte:ati ptea sa ne oferiti un montaj cu Troparele Invierii si ale Nascatoarei pe Dumnezeu,pe cele 8 glasuri?si daca se poate variante cat mai apropiate de partiturile din Utrenier?Pot sa va marturisesc ca am deja troparele pana la glasul 4 si 8 inclusiv,dar cred ca sunt multi in situatia de a cauta un model audio care ii ajuta la patrunderea mai facila a musicii psaltice.Multumesc si Domnul sa ne miluiasca cu Darurile sale!

  2. Unde pot gasi audio cu acest Tropar ?

    ”Inviat-ai din mormant si legaturile iadului ai rupt. Stricat-ai osanda mortii, Doamne, pe toti din cursele vrajmasului izbavindu-i. Aratandu-Te pe Tine Apostolilor Tai; trimisu-i-ai pe dansii la propovaduire si printr-ansii pacea Ta ai daruit lumii, Unule mult milostive ”

    Multumesc !

  3. buna ziua .ma numesc olar ovidiu-cristinel sint din constanta dar in momentul de fata sint in spania la munca dar de la inceputul anului cu ajutorul bunului Dumnezeu si purtari de grija a Maici Sale Nascatoare de Dumnezeu si cu binecuvintarea ce mi-a dat-o ips TEODSIE DIN C-TA am trecu si bune si rele,dar de o saptamana sint acasa romanul la care am lucrat nu a vrut sa ma mai ia la munca,sa fie spre lauda Domnului in aproape fiecare zi vin la int si ascult sinaxarul zilei si acuma astazi am ascultat toparul sfiintilor romaniii,si am citit despre viata cuv.Pelaghia,cuv.Taisia EU VA DORESC MULTA SANATATE INTREGI ECHIPE CARE A REALIZAT ACEST SAIT SI SA NE AUZIM SANATOSI.DOAMNE AJUTA-NE.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.