1. Minuni spuse în anul 2022 
 2. Minuni spuse în anul 2021.
 3. Minuni spuse în anul 2020.
 4. Minuni spuse în anul 2019 .
 5. Minuni spuse în anul 2018 .
 6. Minuni spuse în anul 2017 .
 7. Minuni spuse în anul 2016 .
 8. Minuni spuse în anul 2015 .
 9. Minuni spuse în anul 2014 .
 10. Minuni spuse în anul 2013 .

~ Comentariile plasate aici vor fi redactate și afișate pe pagina Minuni spuse în 2020


Minunea, o abordare teologică ortodoxă (pr. Vasilios Thermos)

Lasaţi un comentariu cu o miniune pe care aţi trăit-o dumneavoastră, sau aţi aflat că s-a întâmplat cuiva şi pe care vreti să o povestiţi. Bineplacute sunt aceste mărturisiri lui Dumnezeu şi sfintilor Lui, pentru că ele ajută la întărirea credinţei şi chiar convertirea multora la drepta şi sfânta noastră ortodoxie.

ori e-mail: doarortodox@yahoo.com sau doarortodox@gmail.com

© Copyright: Preluarea textelor complete se face numai cu înştiinţarea admin. DOAR ORTODOX, sau parţial, cu continuare de trimitere la articolul de pe acest site. Mulţumim pentru înţelegere!

DoarOrtodox

 

 


DoarOrtodox

Acatistul Sf. M. MC. EFREM CEL NOU – mare făcător de minuni, subtitrat INTEGRAL

Acatistul Sf Ierarh NECTARIE, facatorul de minuni, subtitrat INTEGRAL

DoarOrtodox

195 de comentarii


 1. ment: Buna ziua, ieri 20.04.2022 cautam disperata echipamentul Orange pt televiziune si cablu pt al inapoia la magazinul orange, lam fost pus intr-o punga si lam dus la orange in urma cu vreo 10 zile dar nu au vrut sa il primeasca decat la orange shop. In drum spre casa am intrat la un supermarchet , apoi acasa, am uitat complet de echipament pana ieri cand mi-am adus aminte ca trebuie sa il duc. L-am cautat in toata casa.nimic.., apoi mi-am zis ca imi trebuie un altfel de ,,ajutor,,. Am zis o rugaciune catre CUVIOSUL GHERONTIE si m-am apucat sa il caut iarasi in toata casa, cand am auzit o voce in cap, ca un fel de gand transmis zicandu-mi ,,DEGEABA IL CAUTI IN CASA,,, Atunci m-am oprit si mi-am amintit ca s-ar putea sa fi lasat punga in dulapiorul de la supermarket, m-am dus si lam gasit acolo in dulap, va da-ti seama dupa aprox. 2 saptamani nimeni nu la luat.Am promis CUVIOSULUI CA O SA II POSTEZ MINUNEA DACA MA AJUTA. .MULTUMESC.

 2. Am trăit sa văd multe minuni, cea mai recenta, care m-a umplut de bucurie, a venit din partea Sfântului Mare Mucenic Mina. Eu, împreuna cu tatăl meu, am cumpărat o mașina, intr-o zi de vineri. Urma sa o transcriem după acel Weekend in ziua de luni. Însă duminica noi realizasem ca mașina respectiva are probleme grave care necesita o investiție mare in a fi reparata , aproximativ o treime buna din prețul mașinii . Cu părere de rău i-am lăsat mesaj vânzătorului ca in situația respectiva nu o vom transcrie. In seara de duminica spre luni, am citit Acatistul Sfântului Mare Mucenic Mina, ca sa ne ajute sa ne recuperam banii , și sa predam înapoi vânzătorului mașina. Cu toate ca la mesajele lăsate vânzătorului, nu era prea deschis la comunicare, și crezând ca nu vom aveam șansa sa rezolvam pe cale amiabila. Următoarea dimineața, in ziua de luni, ne-a sunat, sa ii ducem mașina înapoi dacă dorim fiindcă ne inapoiaza banii plătiți pe ea. Am rămas placut surprinsă de Marea Minune care a făcut-o Sfântul Mucenic Mina pentru noi, pentru mine .

 3. Si pe mine Sf Nectarie si Sf Parascheva, m-au ajutat, am citit timp de 40 zile Acatistul Sfântului…dupa ce am visat ca ii cautam icoana Sf Nectarie…..si undeva pe o pagina de carte scris NECTARIE……Si acum câteva zile am visat o racla si un preot ….cea ce ma determinat sa cred ca EL era si ma chemat la racla SA …..Si asta am si facut……Si dupa 2 luni jumate in care vindecarea mea incepuse deja….am ajuns fara nicio problema la racla Sf cu moaștele Sale la biserica Radu Vodă ca sa ii multumesc pentru minunea pe care a făcut-o cu mine, dar vindecarea a fost într-adevăr…..venind la moaste….atunci am simtit ca acel chin a luat sfârșit… Stand in fata moaștelor și spunând anumite lucruri in gândul meu…dupa ce am pronunțat anumite cuvinte …Am simtit pe mâna dreaptă o atingere…..atunci mi am dat seama ca EL a fost…Ca sa mi întărească credința si ca este langa mine…
  Iti multumesc Sf Nectarie pentru ca m ai vindecat de frica ce o aveam, niciodata nu am sa pot multumi îndeajuns pentru aceasta minune…toata viata am sa ma rog Sfântului….si am sa ii multumesc.
  Pe toti care va rugați Sfântului o sa va ajute, mai devreme sau mai tarziu, aveti incredere, eu a trebuit să înțeleg unde greseam si pana nu am invatat lectia…. Acum sunt un alt om, simt ca m am nascut pentru a doua oară.
  Am luat ulei de la candela unde este Icoana Sfantului…..ma ung zilnic cu el.
  Multumesc Sf Nectarie…

 4. Astazi, am mers la moastele Sf Dimitrie pentru a ma ruga pentru un loc de munca. In timp ce ma rugam Sfantului l-am rugat sa imi dea un semn daca ma aude si sa imi trimita o floare. Dupa ce am trecut pe la Sfintele Moaste ma indreptam spre iesirea Bisericii trista ca nu primisem un semn de la sfant, apoi minunea s-a intamplat. O doamna de la Biserica mi-a zis sa iau o floare dintr-o gramada. Mi-au dat lacrimile si ii multumes Sfantului pentru semn.

  1. Revin cu o completare. Astazi am fost din nou la Sf Dimitrie, de data asta am luat eu 2 buchetele sa le trec pe la moaste si i-am spus Sfantului ca daca vrea cineva floare sa vina la mine. Nu era o coada foarte mare, dar erau destule persoane la Racla Sfantului. Dupa ce am trecut pe la Sfant eu si sora mea, au venit preotii sa ia Sfintele Moaste si sa le puna din nou in Biserica. Am simtit ca Sfantul a asteptat sa trec si eu pe la Sfintele Moaste. Dupa ce a fost dus in Biserica o doamna a venit sa imi ceara floare, am plans in hohote de emotie . Tot astazi am primit si o Icoana cu Sfanta Parascheva pe care mi-o doream si o cerusem Sfintei. Multumesc Sfintilor si Bunului Dumnezeu pentru tot ce imi ofera si ma rog pentru gasirea unui loc de munca. Amin.

   1. pentru loc de munca roaga te sfintei xenia de sankt petersburg -ajuta si in probleme banesti ,probleme de viata (internetul abunda in marturii cum si au gasit loc de munca rugandu se la ea .cautati pagini dedicate ei) ,acatistul maicii domnului bucuria tuturor celor necajiti – cautati pe net Minunile facute de citirea acatistului „Acatistul Maicii Domnului „Bucuria tuturor celor necajiti”,
    si
    Despre minunile facute de imnul Acatist Rugul Aprins (e vorba de loc de munca) si Sfinții 9 Mucenici din Cizic- grabnic ajutători în găsirea unui loc de muncă -cautati cartea in librarii sau cautati pe net

   2. Multumesc Roxana, Dumnezeu sa te ajute! Am luat acatistul Sf Xenia si am inceput de astazi sa il citesc in paralel cu acatistul pe care il citeam deja al Sf Parascheva.

 5. As vrea sa multumesc domnului pentru felul in care aranjaeaza lucrurile. Acum 1 an am aflat ca locuinta in care stau pentru a putea termina studiile o sa fie scoasa la vanzare de catre proprietari. Eram speriata, nu aveam de munca, tatal meu era singurul care aducea un venit in familie. M-am rugat la Sf Efrem, la Mantuitor, Sfantul Nectarie si Bunul Dumnezeu, vanzarea apartamentului a intarziat , intre timp am gasit un apartament cu o chirie destul de mica, iar tatal meu a primit 2 mariri de salariu. Multumesc sfintilor pentru ajutor!
  Acum revin din nou cu rugaciuni fierbinti la sfinti si la Bunul Dumnezeu, sunt proaspat absolventa in cautarea unui loc de munca, sunt sigura ca Dumnezeu o sa ma ajute si de aceasta data.

 6. Sfantul Nectarie m-a ajutat in perioade in care nu credeam ca se mai pot gasi solutii problemelor mele. Motivul pentru care fac aceasta marturisire esta promisiunea facuta de mine in aprilie 2019. Am promis ca voi povesti si altora despre ajutorul Sfantul Nectarie daca aceasta ne v-a ajuta pe mine si prietenul meu sa ne vindecam de fasciculatiile musculare, aparute din senin in decembrie 2019. Am incercat diverse tratamente dar nimic nu dadea rezultat iar medicii nu isi puteau explica care poate fi cauza. Acum, dupa cateva luni de rugaciuni zilnice, pot spune ca o minune s-a produs si suntem vindecati. Multumesc Sfantului Nectarie!

  1. Buna ziua ,am.citit paraclisul Preasfintei Fecioare Maria 2 seri la rând iar in urmatoarea zi m-a sunat varul meu sa imi spuna ca se poate angaja după 3 zile de voluntariat in spitalul de Urgență Bagdasar in conditiile in care in spitale nu se mai primesc voluntari de foarte mult timp. De altfel Sf Nectarie la fel mi-a găsit un duhovnic foarte bun si m-a ajutat sa trec printr-o depresie foarte nasoală inclusiv mi-a dat gand bun sa nu ma sinucid

 7. Eu in urma cu 3 ani am intalnit o fosta colega de liceu care nu se regasea…I-am recomandat sa citeasca Paraclisele Maicii Domnului dar ea mi-a raspuns ca nu poate citii pentru ca adormea.Asa ca i-am zis zis ca voi citii eu pentru ea.Au fost multe obstacole dar am reusit sa citesc pana la capat timp de 40 de zile iar acum in 2019 este o fata fericita si implinita si a primit tot ce isi dorea…Minuni exista si am trait si eu cateva cu ajutorul Paracliselor Maicii Domnului caruia ii multumesc

 8. Astăzi,20.02.2019,am fost binecuvântată cu o minune din partea Sf.Mina,de fapt cu 2:am vbit dimineața cu mama care cauta un document ffff important,era disperata,era neapărat nevoie azi de acest document.I-am urat succes la căutări si am început sa citesc Paraclisul Sf.Mare Mucenic Mina.Inainte de rugăciunea finala din Paraclis,am fost sunata de mama…..GASISE DOCUMENTUL!Negăsirea acestuia AZI 20.02.2019,implica penalități enorme.La auzul acestei vesti m izbucnit in plâns.Adica mama căuta documentul de mai bine de 4 ore si l-a GĂSIT DUPA NICI 30 MNUTE CAT A DURAT CITIREA PARACLISULUI!!!
  A 2 a minune este ca,tot azi dar 10 ore mai târziu AM CITIT PE MAIL O ALTA MINUNE DE……A SFANTULUI MINA!!!

 9. Afacerea mea era in mare impas, nu reușeam să îmi acopăr cheltuielile. Eram in situația de a pierde tot. M-am rugat Sf. Mina. Au venit soluții noi și clienți cu care am speranța că va fi bine.
  Mulțumesc Sf. Mina că mi-a ascultat rugăciunile.

 10. De prea multe ori m-a coplesit deznadejdea.
  Am trecut printr-o perioada cumplita in care simteam ca nici nu mai pot respira din cauza durerii sufletesti si in tot acest timp ma rugam Lui Dumnezeu si aproape urlam crezand ca nu stie de mine. Pana intr-o zi cand ajunsesem aproape sa nu ma mai pot spera, mi-a dat raspuns si mi-a ridicat durerea.
  Mi-a aratat ca a fost mereu langa mine si ca nu m-a lasat nici un moment. Ar fi multe de spus. Spune-tii Lui Dumnezeu durerea voastra. Va asculta si o cunoaste prea bine. Nu va ingrijorati gandind ca sunteti singuri si ca nu veti iesi din necaz. Mie mi-a aratat prea limpede ca este langa mine si mi-a ridicat durerea. Multumesc Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantului Nicolae, Sfantului Efrem cel Nou, Prea Sfintei Cuvioasei Maici Parascheva, Sfantului Inger Pazitor pentru ajutorul si alinarea primita!
  Nu va pierdeti increderea in Dumnezeu! Este langa fiecare dintre noi si nu suntem ai nimanui! Mereu ne va scoate din intuneric.
  Si inca un lucru pe care l-am invatat este ca nicaieri nu este mai bine ai nimeni nu te va iubi mai mult asa cum ne iubese Dumnezeu.

   1. Puterea Rugaciunii, a Credintei se vede in materializarea gandurilor, cerintelor indreptate.Am reusit sa depasesc hopuri si obstacole, sa depasesc slabiciuni de moment sau indelungate, strict prin credinta in rugaciunile formulate.Nu contenesc a ma ruga Sfantului Nectarie zilnic, sa i multumesc in primul rand pentru tot binele ce l face altora si ulterior pentru cele bune implinite mie si sa l rog sa ma ajute sa ma calauzeasca sa fac bine! Doamne Ajuta, tuturor!

  1. Crina, poate c.o fii, cum spui tu, dar eu de un an se zile ma tot rog pt ceva, m.am rugat, apoi am primit iar “palme”… m.am indepartat….iar m.am rugat si tot asa si tot degeaba…. incat acum sunt intr.un pct in care doar fac mecanic totul… fara suflet…am o dezamagire in suflet….

   1. Câteodată,Dumnezeu nu ne da atât de repede ceea ce ii cerem tocmai pentru ca ne iubește atât de mult încât vrea sa fim bine pregătiți și conștienți de ceea ce vom primi,ca sa nu pierdem cu ușurintă și apoi sa fim iar triști.
    Gândește te dacă ti ar da maine ceea ce ii ceri azi….nu ar fi prea repede?Ai fi la fel de pregatita ca in cazul in care durează poate câteva luni??
    Sau poate iti pregătește ceva extraordinar și e nevoie ca sufletul tau sa treacă prin aceste etape sa fie pregătit . Dumnezeu când ne da ceva ce ii cerem,nu ne da dacă stie ca l vom pierde.Ca și o mama și copilul sau…el vrea lănțișor de aur (sau portofel cu bani)-un exemplu-la o vârsta frageda sa zicem 9-10 ani…la acesta vârsta el nu numai ca nu înțelege valoarea acestor obiecte,dar nici grijile care vin ca sa nu le piardă.Este un exemplu nu foarte strălucit
    Deci vezi Draga suflete,poate nu ti da acum ca nu e timpul,poate pentru ca nu ti folosesc niște griji in plus,poate acum nu ai nevoie…nu raci legătura cu izvorul vieții,ci caută sa aflii de ce nu acum,atunci când? Iti va Răspunde cu dragoste la orice nelămurire ❤️

 11. Mi-as dori din suflet putin ulei sfintit de la sfantul efrem. Daca ar putea cineva sa imi trimita as fi fosrte recunoscatoare. Adresa de mail este:ioanastanciu95@yahoo.com. multumesc.

 12. Multumesc Sf Mina pentru ajutorul primit ,recuperarea sumei de bani intr -un moment destul de greu al vieții mele .Am promis ca voi scrie despre această minune si iata ca desi am întârziat , Acum a venit momentul să multumesc desi nu am cuvînte deajuns mai ales ca am simtit nu doar ajutorul Tau ci chiar prezența Ta Sfinte .Mărit si slăvit esti in veci.

 13. Multumesc Sf Mina ,mi-ai raspuns la rugaciune si am promis ca voi scrie despre minunea ta .Intr-un moment destul de greu pentru mine m-a ajutat să recuperez o sumă de bani de la o instituție publică, bani ce nu mai aveam speranța că ii voi primi.Am simtit practic prezența Ta sfântă langa mine atunci când am facut demersurile pentru recuperarea sumei .Am scris aici ca toata lumea sa stie ca puterea rugăciunii e mare si oricand ai nevoie de ajutor dacă te rogi negreșit vei primi raspuns.Marit esti tu Doamne ,puterea Ta e mare dar ajutorul Tau e si mai mare.

 14. Buna seara.. . . Dumnezeu este ingerul meu..ma ridica, ma coboara este in momentul potrivit atunci cand EU nu am curajul sa ma exprim ……….CE AM GRESIT?CRED INTR_UN DESTIN vine de undeva…De ce ajut ?…persoane necunoscute?…….De ce sunt atat de deschisa persoanelor necunoscute?….Iar intr-un. final, vor si vor mai mult de cat pot darui….Cu timpul am vazut transformarea mea (tot corpul bube, gauri si stari de nedescris)..Nu sunt o persoana sa pun totul pe net… doa ce vreu eu sa transmit :dar din pacate partea mea este ca nu am aici, unde locuiesc o Biserica Ortodoxa…..Minunea cea mai mare este ca Dumnezeu ma SALVAT de la moarte 🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️ Intr-un final Amin

 15. In urma cu vreo 2 luni, am plecat cu parintii in graba la un spa. Era dupa sesiune si au insitat sa vin cu ei pentru a ma mai relaxa. Mi-am pus in graba cele necesare si am inchis tot la fel de repede usa de la casa, urcand linistita in masina. Cand am ajuns acasa, mi-am reamintit ca eu inchisesem usa, insa cheia nu era nicaieri. Nu imi luasem nici geanta si nici geaca, doar pungi in care erau costumul si slapii. Cheia nu era nicaieri iar in mintea mea nu era nici o amintire cu locul unde am pus-o. Din fericire, si tata avea cheia sa la el. Am cautat-o apoi pe drumul pana la masina, in masina, plase, am sunat si la spa, dar nu era nicaieri. M-am bucurat ca parintii nu se suparasera foarte tare, insa doream sa se gaseasca cheia. Apoi m-am rugat la Sf Mina, pe care il stiam aflator al lucrurilor pierdute. Ma gandeam la toate minunile pe care le-am citit, ale diversilor Sfinti, si la cat de minunat ar fi sa imi apara asa de nicaieri cheia intr-un buzunar, desi nu aveam nici un buzunar in care sa o las cand am plecat la baie. Mai mult, Sfantul m-a ajutat sa imi gasesc si buletinul pierdut mai demult. Astfel, desi am mai cautat fara folos, nu m-am tulburat, gandindu-ma ca asa era voia Domnului. Am continuat sa ma rog Sfantului, insa mi-am pus soarta in mainile Sale. Si s-a intamplat ceva minunat! Dupa vreo 2 luni, ma aflam in muzeul Manastirii Sinaia si m-am gandit sa imi pun biletul in buzunarul de la geaca. Mare mi-a fost uimirea sa imi vina in contact mana cu ceea ce semana cu o…cheie! Era cheia de la casa…. Si mai minunat a fost fundalul minunii, in conditiile in care tocmai ma uitasem la o icoana mare in care erau ilustrati mai multi Sfinti, printre care si Sfantul Mina. Aceasta a venit intr-un moment in care aveam nevoie de confirmarea iubirii lui Dumnezeu, intr-un moment in care ma indoiam de mine si de toti. Dar, Acesta mi-a dovedit din nou ca vegheaza si nu ne uita……….niciodata! Rugati-va, dar, Sfintilor si nu deznadajduiti, pentru ca tulburarea vine deoarece nu ne lasam in voia Sa cea sfanta. Pentru rugaciunile Preacuratei Tale Maici, ale Sfantului Mare Mucenic Mina si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! Amin!

 16. Buna ziua,si eu am avut parte de minuni din partea Sf.Mare Mucenic Mina,rugati-va caci sfantul va va ajuta,prletenul meu nu avea serviciu si l-a ajutat sa lucreze si foarte foarte bine,eu la fel am am reusit mult in plan financiar cu ajutorul sfantului,mi-a daruit o casa si mult ajutor mereu.Multumesc Sfinte Mare Mucenice Mina mult patimitorule.

 17. Un hoț i-a furat soțului meu astă-iarnă niște produse valoroase și am început să mă rog Sf. Mina pentru găsirea lor. Mă rugam și citeam mărturiile altor oameni despre minunile Sf. Mina și așa am aflat că i-a ajutat și pe alte planuri, nu numai pentru pagube materiale și obiecte pierdute. Ne doream enorm un copilaș, încercam de peste un an de zile fără rezultat. Astfel că în continuare m-am rugat Sf. Mina să mă ajute, dar pe ce plan consideră el că am mai multă nevoie. Citeam în fiecare zi alte și alte mărturii și eram atât de inspirată! Într-o zi, o dorință inexplicabilă m-a împins către biserica din orașul meu ce poartă numele sfântului. Am intrat în curte, biserica era închisă. Simțeam nevoia să o ating, am stat mult timp cu palmele lipite de pereții ei. Culmea, în gândul meu erau numai mulțumiri, nu rugăminți pentru ceva anume. Mulțumeam și spuneam că voi împărtăși tuturor, indiferent despre ce va fi vorba. A doua zi am aflat că sunt însărcinată. Am fost șocată și nu știu nici acum ce m-a apropiat de acest sfânt, care mi-a oferit ajutorul pe alt plan decât cel pentru care m-am rugat inițial.
  Rugați-vă sfinților să vă ajute acolo unde consideră ei că aveți mai multă nevoie, fiți inspirați. Este adevărat că unii sfinți au o mai mare predilecție către anumite vindecări, dar nu ezitați să vă apropiați de un sfânt către care aveți o chemare inexplicabilă, chiar dacă aparent acesta nu are legătură cu problema dvs. Nu sunt o credincioasă înrăită, dar știu că minunile există, Dumnezeu e întotdeauna în noi, trebuie doar să îl lăsăm să se manifeste așa cum consideră de cuviință.

 18. Celor aflati in mare necaz le recomand rugaciunile catre Sfantul Iuda Tadeu. A fost unul din cei 12 apostoli ai lui Isus. Este uimitor cat de grabnic raspunde acest sfant ajutorului invocat. Pacat ca nu este foarte cunoscut la noi. Pe mine m-a ajutat foarte mult. M-am rugat sfantului si am inceput sa fac novena (o rugaciune catre Sf Iuda Tadeu care tine 9 zile), si dupa 3-4 zile deja situatia a inceput sa se imbunatateasca. O situatie despre care credeam ca este imposibil de rezolvat, cu atat mai putin asa rapid. Mie personal mi-a restaurat credinta in divinitate. Sper sa il descoperiti si voi pe acest sfant minunat.

   1. Dar de ce nu faceți rugăciunea direct către Domnul?
    Răspunde mai repede un sfânt decât Dumnezeu, are mai multa putere?
    Eu din câte am citit în Biblie am înțeles ca morții nu sunt conștienți în locuința morților.

 19. Doamne ajuta-ne! Datorita rugaciunilor , sotul meu a ajuns acasa sanatos si bine ,dupa un drum lung!

 20. Doamne ajuta …vreau sa ii multumesc bunului Dumnzeu ,Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului tutror Sfintilor Parinti, Ingerului Pazitor… pentru minunea care mi s-a intamplat sâmbătă 26.05.2018 …eu sunt in Italia impreuna cu fratii mei… mama e in Romania nu singura, cu toate Puterile ceresti si cu bisericile …care ii sunt prieteni adevarati si pe care mi i-a daruit si mie… asa si sa va spun ce sa intamplat ies sambata dimineata sa fac cumparaturi …ma intorc pe la 10 acasa o sun pe mama nu raspunde o suna sora mea nu raspunde telefonul era inchis o suna fratele nu raspundd.. o sun pe matusa mea care are sunt si gemene.. o intreb daca a vb de dimineata cu ea .. imi spune ca nu dar crede ca e la biserica ca a dus coliva sa faca pomenirea mortilor o sun pe doamna care vinde lumanrii acolo sa intreb de mama a zis ca nu fost si nu e la biserica era 11 30.. si mama nu dadea nici un semn de viata vazand asa matusa se duce acasa la mama… ajunsa suna bate la usa nimic deja eram diaperati ca am zis ca sa intmaplat cu ea ceva in casa.. imi spune matusa ce fac sun la politie la pompieri sa sparga usa iar eu i-am zis mai asteapta 20 de minute poate vine de la piata de undeva…. cand am vazut ca timpul trece mama nu raspunde la usa si nici nu urca pe scara… am inceput sa zic sfantul Mina scoal-o pe mama de unde e si adu-o la usa sa deschida ca nu mai pot va dati seama cum ma simteam neputinciasa din Italia… in momentul cand am strigat la Sf Mina mama a deschis usa sanatoasa .. slava Tie Dumnezeu nostru Maicii Domnului Sf Mina si tuturor puterilor ceresti…. Doamne mare e puterea Ta.. credeti cu adeavart ca Dumnezeu si Maica Domnului si sfintii …Ingerul pazitor, Sf Treime nu ne lasa nicioadata ..sa va ajute Domnul in toate problemele voastre!

 21. Doamne ajuta la toata lumea …vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu,Domnului Iisus Hristos,Sfintei Treimi,Sf Arsenie Boca,Sf Mina,Sf Spiridon,Sf Neculai,Sf Nectarie,Sfintilor Imparati Constantin si Elena,Sf Efrem,Sfintei Cuvioase Parascheva,Sfintei Filofteia,Ingerului pazitor si toate puterilor ceresti pentru ajutor si minunile care mi le arata mie pacatoasa zii de zii ..si nu le merit.Acum doau saptamni sotul meu avea o piatra mare in mana si raspunzand in acelasj timp la telefon a apasat cu piatra in coasta de avea niste dureri groznice…iam favut masaje ..nu ia trecut doar il ameliorau pe moment apoi durerile reveneau ,iam cumparat pastile de calmare il calmau dar durerile nimic sa dispara ..pana intr-o seara cand am facut curatenie intr-un dulap si am gasit o iconita mica a Sfintei Parascheva cu un mic vesmant…si i l-am lupit cu scoci de coasta sotului si a doua zii sotul sa trezit fara nici un pic de durere..Salava tie Dumnezeul nostru Slava tie si Sfintei cuvioase Parascheva.Urmatoarea minune nu intarzia sa apara ..au venit cam una dupa alta si sa va spun…il dureu gingiile pe sotul meu..si eu ii zic hai sa iti faci o curatire la dinti ca ai tatru si impinge spre gingie si sunt inflamate.(.tin sa va specific ca sotul meu nu are nici o carie cel puntin pana in acest moment).mergem la dentist si in timpul curatiri medicul constata o carie intre doua masele (erau afecate ambele masele de o carie)ii pune un pic de vata acolo in gaura ca nu avea timp sa ii plombeze in aceasi zi si il programeaza pentru ai face plomba…intre timp sotul spune ca ar dori sa isi faca o radiografie sa vada ce e mai exact ca il durea partea aia de gat si se gandea sanu aiba infectie…asa ca face radiografia si descopera o carie dar nu infextie..mergem la dentinst si la pregatit pentru ai face plomba dar inaite de asta a spus medicul sa ii mai faca o radiografie sa vada exact cat de mare e caria…si sa vezi si sa nu crezi caria nu mai exista …avea la el iconita cu sfantul Arsenie Boca..deci am ramas cu toti surprinsi ca caria nu mai exista deci sa vedeti ce minuni fac Sfinti..Ii multumesc din inima si din suflet..apoi o alta zi zice sotul meu ca se simte rau fata putere si il durea capul..iam dat iconita cu Sfantul Arsenie Boca…si ia trecut totuo ca si cum nu a avut nimic..Slava tie Sfinte Arsenie Boca mult folositorule Slava tie..apoi fetita mea a avut febra mare si am strigat la sf Efrem si la Maica Domnului si la sf Mina si febra ia scazut…Dumnezeu face minuni pe care mintea nostra nu le poate constientiza…credeti cu adevarat ca totul se poate jntampa cu ajutorul Lui Dumnezeu si a Sfintilor lui…multumesc din suflet si din inima..pacatoasa Cornelia impreuna cu familia ei..Domnul sa va binecuvinteze pe toi

 22. Multumesc sfintilor Efrem si sf mucenic Mina pentru minunile pe are le-au facut pt mine. Am avut o problema, care 2 saptamani mi-a dat batai de cap, nopti nedormite, stress, pana la boala. M-am rugat si sfintii au facut o minune, totul s-a rezolvat nesperat de bine. Desi sunt pacatoasa si nevrednica, sfintii s-au indurate. Alaturi de ei, nelipsita Maica Domnului si Mantuitorul nostrum ! Doamne ajuta!

 23. Bună ziua…in disperarea de a găsi ajutor am sa va spun durerea mea.
  Am o sora bolnavă de cancer care are un copilaș de crescut ….nu am posibilitatea de-a a ajunge la Sf. Nectarie…la Părintele Arsenie Boca….suntem distruși dar ea speră că Dumnezeu o va ajuta…. așteaptă o minune…speră într-o minune…as vrea sa va rog pe cei cu sufletul mare ,daca cineva dintre dvs. a-ți putea să mă ajutați cu mir, acatiste de la Sfinți (contra cost) pentru că nu am posibilitatea să mă deplasez….va mulțumesc

  1. Georgiana soțul meu a fost depistat cu cancer stare avansată (sradiul3c)acum 5ani în urmă.A fost operat și a făcut 6 luni citostatice (folfox4). Dumnezeu l-a vindecat ! Este sănătos și așa va fi și sora ta.Nici noi nu am putut merge sa luăm mir ,dar Dumnezeu se uită în inima omului ! Sora ta nu trebuie să se sperie de această boală.Voi cei dragi ei trebuie să fiți siguri că Dumnezeu o va vindeca! Să meargă sora ta la Biserică la un preot și să se spovedească .Tu să te spovedești ,soțul ei ,mama și toți cei ce vreți să o ajutați mergeti și vă spovediți .Tu poți cere ajutorul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe pentru că ai porți numele.Citind acatistul Sfântului Gheorghe 40 zile și acatistul Sfântului Nectarie și al Maicii Domnului Pantanasa. Dar dacă veți merge la un preot să vă spovediți acela vă va spune ce rugăciuni să faceți.Te rog să mă crezi că spovediți Dumnezeu vă va ajuta! Dar să o faceți din inimă și cu gândul că timpul acum este foarte prețios!!!!! Dumnezeu nu ne aude rugăciunile din pricina mormanului de păcate nespovedite .Acest morman de gunoi adunat este o barieră între noi și Dumnezeu.
   Și să nu vă fie frică! Frica nu este de la Dumnezeu! Dumnezeu toate le poate câte ne sunt spre folos! La Dumnezeu nici o boală nu este fără de leac !
   Cu liniște sufletească și încredere în Dumnezeu faceți tot ce spun doctorii și nu permiteți nici macar gândului să spună că sora nu se face bine.Sora ta cu voia Lui Dumnezeu se va vindeca! Acum sunt mult mai avansate medicamentele împotriva cancerului! Nu pierdeți o bătălie pe care nici nu ați pornit-o vă rog să vă întăriți credința și Dumnezeu va fi cu voi.!!! Lăsați-L pe Fiul Lui Dumnezeu să vă vindece sora !!! Spuneți in permanență în această perioadă oriunde vă aflați rugăciunea Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu tămăduiește-o pe (numele ) sora mea.
   Așa să vă ajute Dumnezeu!!!!
   Vă implor credeți că prin spovedanie se șterg toate păcatele și așa curați suntem auziți de Dumnezeu și de Sfinții Săi!!!!!!!!!!
   Dumnezeu să vă ocrotească să vă tămăduiască și să vă lumineze mintea ! AMİN
   Crezi că pot să te vindec?? Așa întreabă Dumnezeu !! Și nu ce spunem din gură contează ci ce credem din tot sufletul!!!!!!

   1. Spusele dvs. mi-au pătruns în inima D-na.
    Eu mă rog pentru sora mea oriunde și oricând dar părinții noștrii nu știu de boala surorii mele deoarece aceasta se afla in Spania stabilită cu familia.Din motive de sănătate am hotărât că părinții să nu afle …..e foarte dureroasă această încercare….știu că nu am voie să îmi pierd speranța dar simt că nu mai am puterea necesară.Va mulțumesc din inimă scumpă D-na și aș vrea să vă îmbrățișez in acest moment ….mă simt pierdută și fără ajutor .

  2. Doamne Ajută! Nu disperați! Am trecut exact anul trecut cu sora mea prin aceeași situație. Doctorul ne-a spus ca are o tumoral pe coloană, iar altul ca poate fi o metastaza. După rugăciuni la Maica Domnului. la Sf. Efrem cel nou. Sf. Paraschiva Sf. Spiridon și Citirea Acatistului SF. Nectarie-Sf. drag sufletului nostru după 2 săptămâni la R. M. N ni s-a spus ca e un neurinom care nu prezintă nici-un fel de problemă și deci nu merita operat. În tot acest timp am uns_o cu ulei sfințit. Va pot trimite cu drag dacă – mi lăsați o adresă. Am ulei sfințit din Grecia de la Sf. Nectarie și Sf. Efrem cel nou. Precum și ulei de la Candela Icoanei MAICII DOMNULUI INDRUMATOAREA.

   1. Vaiiii Doamna sa vă ajute Bunul Dumnezeu ….Cum as putea sa va mulțumesc Doamnă.
    Am să mă rog pentru sănătatea dvs. Doamne Dumnezeule Mare .adresa este :Ciocan Georgiana
    Com. Borcea ,jud. Călărași
    Str. Prof. Ion Ianole Nr. 4
    Doamnă bună cum as putea sa va răsplătesc?
    Va mulțumesc din suflet că mă ajutați

   2. Mi-aș dori să vă cunosc, să vă pot îmbrățișa . Vă doresc sănătate maximă și viața liniștită suflet bun …
    Am să mă rog pentru sănătatea dvs. pentru că nu ați rămas indiferentă in fața situației noastre! Doamne ajută!

   3. Adresa :
    Nume: Ciocan Georgiana
    Com. Borcea
    Jud. Călărași
    Str. Prof. Ion Ianole Nr. 4
    Nr. Tel. 0740592967

    Am lăsat adresa și mai sus dar as vrea sa fiu sigură că este bine
    Va mulțumesc din inimă pentru ajutorul oferit

   4. As dori si eu putin ulei sfintit daca puteti sa mi trimiteti.Am pe fratele meu grav bolnav de cancer pulmonar cu metastaze la cap, doctorii nu-i dau nici o sansa.Daca se poate adresa mea este:Turian Elena, Piatra Neamt, Str Privighetorii, Nr 23, Bl B14, Ap 17,Sc B. Va multumesc din suflet.

   5. Buna seara. O am pe mama mea bolnava de cancer la plamani stadiul 4 si as dori si eu ulei de la Sf Nectarie si Sf Efrem Cel Nou, va rog din suflet 🙏🙏🙏

   6. Am citit pe internet si v-as ruga DACA puteti sa-mi trimiteți niște ulei de la Sfîntul Efrem cel Nou si Sf Nectarie.Am mare nevoie!Dacă puteti va scriu adresa!Mulțumesc,DOAMNE AJUTA!

   1. Ciocan Georgiana
    Str. Prof. Ion Ianole Nr. 4
    Com.Borcea
    Jud. Călărași
    0740592967

 24. Fiecare clipa a vietii noastre este o minune! Traiesc cu speranta si astept o minune care sa ma scoata din necazul in care sunt. Am datorii imens de mari facute pentru ca mi-a dorit sa ii ajut pe cei apropiati mie dar… multe incucaturi au aparut, boala, toate usile inchise, furt si acum sunt in pragul depresiei, cu datorii mari, riscul de a ramane fara casa si scandaluri care nu pot fi controlate. Ajutorului omenesc nu ma mai incredintez( chiar daca eu l-am oferit) ci ma rog pentru o minune in viata mea. Unii imi spun ca am devenit fanatica si sa accept situatie dar stiindca nu am dorit sa fac rau nimanui mi-am facut mie. Citesc orice rugaciune, acatist, paraclis imi pica in mana. Va rog ajutati-ma cu un sfat , o incurajare…

 25. Amin! Doamne ajuta-ne si ne miluieste!

 26. Am avut si eu parte de o minune in dragoste. De 5 luni de zile am fost despartita de iubitul meu. Dar abia de 2 luni am realizat cat am gresit eu in relatie si cat de mult imi doresc sa revin alaturi de el. A fost o perioada grea pentru amandoi, pentru ca eu am mers la facultate in strainatate si atunci nu am mai avut prilejul sa ne intalnim asa cum o faceam inainte. Am mers departe de el cu gandul sa incep o viata noua intr-o tara diferita. Dupa cateva saptamani de scoala la noua facultate, iubitul meu mi-a oferit exact ceea ce am cautat eu, libertate prin despartirea noastra. Nu am realizat decat atunci cat de gresit am gandit si cat de mult il voiam inapoi. Am primit ceea ce am cerut si asta a fost o lectie dureroasa. Cu toate acestea, am sperat neincetat la dragostea noastra. Din luna ianuarie, m-am rugat zilnic la Sf. Rita, Fecioara Maria, Sf.Nectarie, Sf.Marta, Sf.Parascheva, pe langa alte rugaciuni adresate lui Dumnezeu. Am crezut cu adevarat in ajutorul lor si cu fiecare zi a fost mai bine. Am inceput din nou sa vorbim mai des, pana azi cand s-a intamplat minunea. De cateva zile am ajuns acasa in vacanta si el mi-a scris ca vrea sa ma vada. Azi m-am intalnit cu iubitul meu dupa toate acele luni si parca totul e ca la inceput. Cu toate ca pana azi nu voia nici sa vorbeasca, nici sa iasa cu mine. Am inteles acum ca nadejdea si credinta rezolva totul.

  1. Buna
   Ma bucur. Eu am avut o situație asemănătoare dar din păcate , nu a avut happy end.
   Dar măcar acum m-a rog sa ii fie bine fetei și dacă Cel de Sus vrea sa omintoarca la mine ,

 27. Nu vă faceţi griji contact greatmutaba@gmail. com Dacă aveţi nevoie de ex-vă înapoi.

 28. Îți multumesc SFINTE MINA pentru tot ajutorul dat!!!

  nici nu pot spune de cate ori m-a ajutat Sf Mina…acum 2 ani am nascut o fetita dar din pacate fetita a murit la doar 30 de minute dupa nastere…a fost cumplit … dar Dumnezeu mi-a dat forta si mi-a darutit dupa doar 2 luni inca o fetita, de atunci m-am rugat la SF Mina si la Sf Nectarie fiindu-mi foarte frica de ce se poate intampla … rugaciunile mele nu au fost in zadar astfel am nascut in Italia ce e drept o fetite sanatoasa .. fara complicatii fara travaliu dureros fara mult chin in 20 de minute am nascut…

  Acum o luna am pierdut aici in Italia portofelul cu toate actele cardurile .. card din Romania si toti banii pe care ii aveam doar ce scosesem toti banii de pe carduri … in portofel era si o iconita atinsa pe la moastele si icoana facatoare de minuni a SF Mina .. m-am tot rugat la el sa il gasesc, am aprins lumanari la biserica pt SF MIna, trecuse deja 2 saptamani, in sufletul meu speram, aveam sentimentul ca il primesc inapoi.. dar nu puteam sa mai stau fara documente asa ca am inceput sa le refac.. intr-o duminica seara inainte de culcare m-am rugat apoi am zis “SF Mina nu sunt suparata ca nu ai facut nimic in privinta portofelului poate ca nu sunt eu asa vrednica sa primesc minunea ta sau poate ca ma rog pt lucruri materiale dar te rog sa ai grija de noi sa ai grija de fetita mea sa creasca sanatoasa. ” si m-am culcat a doua zi am fost sa mai fac cerere si pentru carduri sa le refaca si cand am ajuns acasa am gasit de la politie aviz sa ma prezint la ei sa imi inapoieze obiectele.

  In portofel era absolut totul si banutii toti pana la ultimul cent!

  MULTUMESC Sf Mina !

  Scuze pentru tot istoricul dar am promis ca o sa spun despre minunile Lui, deci rugati-va si aveti incredere ca rugaciunile sunt ascultate si mai devreme sau mai tarziu o sa va rasplateasca/ajute la nevoi !!

 29. deosebit si in acelasi timp incurajator si motivant .si mie mi e super drag sfantul mina si ma ajuta

 30. M-am rugat toata nopatea sa se intample o minune si sa ies cu fața curată dintr-o încurcatură. Nu am putut deloc sa dorm, mi se facea rau numai la gandul ca merg la serviciu si se va intampla tragedia, din vina mea. M-a ajutat Maica Domnului, m-au ajutat sfintii Anton si Nectarie si Mina. Doamne Dumnezeule, esti asa de bun cu mine! Doamne, ajuta-i pe toti!

 31. Vreau sa marturisesc o minune a Sf Mina facuta cu noi. Intr-o dupa masa cand sotul venea de la serviciu, in trafic l-a lovit o masina lovind masina foarte tare. Fiind seara, cel care a lovit masina a accelerat si a fugit, iar sotul nu a vazut nr masinii. Venind acasa era foarte suparat, ca trebuie sa platim foarte multi bani pentru reparea masinii, numai el lucreaza. Eu am citit acatisul Sf Mina sa gasim faptuitorul sa ne despagubeasca. Sotul foarte suparat a plecat la cursuri la master a aflat ca a primit bursa de 900 de lei pe luna. S-a intors asa de bucuros ca aveam bani sa poata repara masina. Chiar daca nu a fost prins faptuitorul sunt sigura ca faptul ca a primit bursa a fost o minnune a Sf Mina sa avem bani pt aceasta paguba. Ii multumesc ca ne a ascultat rugaciunile!

 32. Azi de ziua marelui mucenic Mina doresc si eu sa las mărturie despre ajutorul primit de la acest mucenic în momente disperate ale vieții. În vara acestui an prietenul meu a fost trimis în străinătate pentru a prelua un proiect.
  Avans a primit pentru câteva zile, fiind apoi anunțat că delegația se prelungește pe o perioadă mai lungă si ca ii vor face detașare.
  Problema era că el nu mai avea bani. În fiecare zi suna disperat în România și i se spunea de la HR ca ii vor trimite diurna. Dar zilele treceau si nu primea nimic. A venit si ziua de salariu dar nici salariul nu a intrat, motivul fiind că nu îi mai pot trimite bani din cauza actelor ca acum e detașat si va primi bani direct din Germania si ii vor deschide un cont bancar acolo, salriul pe luna respectivă urmând să îl ia din casierie când va reveni în țară.
  În tot acest timp eu i-am trimis toți banii pe care îi aveam si am rămas amândoi fără nimic. Nu avea bani nici să vină acasă.
  Toată noaptea m-am rugat Sfântului Mina deși nu mai găseam nici o speranță.
  A doua zi dimineața urma să sune din nou în România dar nu mai era timp de asteptat
  La ora 11 a doua zi am primit mesaj de la el ca i-au dat salariul în avans din Germania din casierie.
  Am rămas fără cuvinte, asa mare si grabnic ajutor am primit desi în mintea mea îmi făceam fel de fel de scenarii, unul mai sumbru ca altul. Am plâns de fericire.
  Nu voi uita niciodată minunea pe care a făcut o Sfântul Mina cu noi când eram pierduți.

  .

 33. Doamne ajuta ! Imi poate recomanda cineva o dna dr ginecolog în bucurești? Mulțumesc din suflet!

 34. Multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, mijlocitorii Domnului pentru noi pacatosii… cu ajutorul Sfantului Efrem am ramas insarcinata si in continuarie Sfintii au grija de copilasul meu, de familia mea. De cite ori m-am rugat sfintilor, de atita ori m-au ajutat, Slavit fie Domnul!!!!!

 35. Suntem acelasi grup care plecam – ca in fiecare an de altfel – in circuit/pelerinaj in Grecia, de data asta intre 3 – 12 nov. 2017 , cu prilejul praznicului Sf. Nectarie, dar nu numai (pt. ca ajungem si la Sf. Andrei, Sf. Teodora din Peloponez, Sf. Partenie din Lampsakos, Sf. Efrem cel Nou, Sf.Spiridon, Sf. Luca al Crimeei, Sf. Ioan Rusu, Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Sf. Grigore Palama, Sf. Vasile cel Nou, Sf. Anisia, Sf. Paraskevi, Sf. Efrem Sirul si Sf. Irina,Sf. Dionisie, M-rea Braul Maicii Domnului, Acropole, Meteora si multe altele, care nu incap intr-un simplu anunt). Mai avem 6 locuri, 330 euro/pers. Sunt asigurate: transportul cu autocarul, cazarea, micul-dejun, calatoriile intre insule cu ferry-boat-ul. Daca este cineva interesat, pentru mai multe detalii referitoare la traseu si obiective turistice, istorice si religioase, contactati pe d-na Cristina: 0722.722.845

  https://www.youtube.com/watch?v=hdMvHrjv1CU

 36. Vara asta îmi spusese mama ca in toamna vrea sa plece cu sora mea sa se stabilească în altă țară, iar după un an, m ar fi luat și pe mine. Nu mi spunee sigur. Plângeam, plângeam nopțile, când plecăm de acasă, la rude, deoarece nu îmi doream să plec. Bunica îmi spusese sa citesc acatistul Maicii Domnului, iar eu începem să l citesc. Tot cu frica eram că nu voiam să mă mut. Dupa m am dus la o Biserica și acolo era o icoana făcătoare de minuni care avea și o rugăciune. Am citit rugăciunea, m am rugat sa nu plece mama, iar după 2 zile mama mi a spus că nu mai pleacă anul asta.
  Efectiv, am fost foarte fericita. Pe parcursul a 3 luni m-am apropiat de Dumnezeu.
  Am și acum momente in care plâng, deoarece nu vreau sa ne mutam, dar îmi citesc acatistul și încerc să gândesc pozitiv și îmi spun ” Dumnezeu e cu mine. Dumnezeu nu mi da drumul. “

  1. Nu disperați și nu încetați a va ruga! Vara aceasta a fost pentru mine un coșmar, am un băiat de 19 ani care in vara a susținut examenul de bacalaureat după care trebuia sa susțină examen de admitere la arhitectura, pentru acest examen s a pregătit 2 ani, dar nu a putut da pentru ca nu a luat bacalaureatul. Șoc pentru toată lumea și pentru el care era la un pas de depresie, nu știam ce sa mai fac, încotro sa o iau, nuvedeam pe unde merg. Nu știu de unde am avut putere și am început sa ma rog, îmi puneam căștile și ascultam neîncetat Acatistul Bunei Vestiri, Paraclisul Maicutii Domnului, Acatistul Maicii Domnului bucuria tuturor celor necăjiți, Acatistul sfântului acoperământ al Maicii Domnului și nici la doua săptămâni am primit vestea ca se va organiza sesiune de admitere la facultate și in toamna, lucru care foarte rar se întâmpla la facultatea de arhitectura, tocmai la specializarea la care el voia. Asta m a întărit și mai tare și am început sa ma rog și mai mult Maicutii Domnului. A dat din nou bacalaureatul l a luat și apoi a intrat cu media 9 la facultate. Rugați va neîncetat si cu credință la Măicuța noastră preabuna care nu lasa nicio rugăciune neascultate. Citiți sau ascultați zi de zi in special Acatistul Bunei Vestiri de câte 12 ori siveti vedea ce vesti veți primi și dumneavoastră. Sa va ajute Bunul nostru Dumnezeu și Măicuța Sfânta! Mulțumesc in fiecare secunda Bunului Dumnezeu și Preabunei sale Măicuțe!

 37. Vara asta am avut probleme de sanatate si urma sa ma operez urmatoarea luna. In tot acest timp eu m-am apropiat mult de Dumnezeu,ma rugam mai mult si incercam sa fiu mai bun. In acelasi timp citeam si acatistul Sf Spiridon. Azi au venit rezultatul analizelor. A fost o mare minune,analizele sunt bune si eu merg acasa sanatoasa. Multumesc Bunului Dumnezeu.

 38. Buna ziua! Am suferit datorita unei depresii cronice si m-am rugat lui Dumnezeu, Maicii Domnului, sfintilor parinti si sfintilor ingeri pentru ajutor, pentru vindecare. M-am simtit din ce in ce mai bine si postul, spovedania si impartasania ma ajutau foarte mult. A urmat apoi o perioada in care nu m-am mai ocupat de mine si am inceput din nou sa resimt vechea stare sufleteasca si mentala, foarte obositoare. Intr-o seara am vorbit in sinea mea cu parintele Arsenie Boca si l-am rugat sa se roage pentru mine. Am inceput sa ma simt mai bine brusc, sa respir mai bine, sa ma relaxez. Mi-a trecut prin minte faptul ca poate m-a ajutat deja Dumnezeu si ma gandeam sa imi anulez atunci urmatoarea programare la un specialist in domeniu si am auzit in sinea mea cuvintele: pentru ca eu te-am vindecat.
  Nu cred ca au fost gandurile mele, nici o autosugestie. Din marturiile pe care le-am citit despre parintele Arsenie Boca am aflat ca dansul mai vorbea astfel oamenilor.
  Sper din tot sufletul sa il pot iubi la adevarata lui valoare pe acest om trimis de Dumnezeu pentru a ne schimba in bine si a ne deschide ochii spre Adevar.

  1. Da sa știi ca și eu i simt prezenta Părintelui Arsenie Boca i mă ajută frt mult îi simt prezenta cind ma rog si ma ajuta de multe ori să-mi rezolv problema

 39. Minunile sunt la fiecare pas si multumesc lui Dumnezeu ca are grija de mine, dar cu toate acestea ca orice om am trecut printr-un examen ce avea sa-mi aduca mari bucurii. Cu toate ca dupa finalizarea lui eram extrem de suparata si simteam ca parca nu sunt buna de nimic, Cel de sus mi-a dovedit contrariul. Rugaciunile catre Sf. Cuvioasa Paraschiva, Sf.Nectarie, Sf. Spiridon si Maica Domnului mi-au oferit o stare sufleteasca de liniste si nu in ultimul rand mi-au aratat ca sunt alaturi de mine mereu, chiar si atunci cand sunt ferm convinsa ca nu am pe nimeni. Dragii mei, poate ati mai auzit ce va spun eu, dar Rugati-va neincetat! Este minunat ce poate face Domnul cu noi.

 40. Le multumesc clipa de clipa Sfintilor Parinti Nectarie si Efrem cel Nou, Mantuitorului nostru Iisus Hristos si bunului Dumnezeu pentru tot ajutorul! Mi s-au indeplinit toate dorintele si toate rugaciunile mele au fost ascultate! Dupa lungi asteptari am intalnit omul bun, care azi imi este sot, am avut exact nunta dorita, am plecat in luna de miere la care am visat asa de mult, ne-am cumparat in foarte scurt timp o casa, fara sa fi crezut ca reusim. Am facut rost printr-un miracol de banii necesari pentru casa. Orice rugaciune am ridicat spre cer, Domnul s-a aplecat slavit si luminat si m-a ajutat!!! Nu mai am nevoie de nimic, decat de multa sanatate si speram ca El sa reverse asupra noastra si harul sfant, de a aduce pe lume un pui de om sanatos si frumos! Nu stiu sa multumesc pt cat am primit!!! Miracole exista si bunul Dumnezeu si Sfintii lui lasati langa noi, sunt mereu aici! Multumesc si multa binecuvantare pentru toata lumea!

  1. Ce frumos…sper din toata inima sa mi se indeplineasca si mie dorinta de a ma impaca cu prietenulmeu si de a ma cere in sfarsit in casatorie. Ma rog incontinuare la Sf. Efrem.poate ma va ajuta si pe mine….

 41. Vreau sa va spun una din multele minuni petrecute cu mine. Am fost la medicul ginecolog pt un control de rutina si mi a gasit un chist de 5 cm jumate pe ovare. Cand am auzit am inceput sa fiu nelinistita, ma si gandeam la operatie. Medicul mi a spus sa revin peste o luna la control. Am inceput sa ma dau cu mir de la Sf Nectarie din Grecia, sa ma rog la Sf Spiridon, Sf Efrem, Sf Ioan rusul, Sf Nicolae si dupa o luna minunea s a produs. Cand am mers la control chistul nu mai era. Le multumesv tuturor silfintilor ca m au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si Maicii Domnului care ne ocroteste

 42. Nu stiu cum sa multumsc zilnic Sfintilor mei protectori, Sfantul parinte Nectarie si Sfantul parinte Efrem cel Nou. M-am rugat din suflet si in fiecare zi si am citit acatistele sfintilor Nectarie si Efrem cel Nou si zilnic s-au intamplat minuni. M-au ajutat sa fac rost de bani pentru casa, mi-au dat liniste sufleteasca, m-au ajutat sa rezolv toate problemele cu banca. Ma incred in ei si imi las sufletul in mana lor. stiu acum ca ei sunt mereu langa mine. M-am rugat sa imi curete sufletul de ura, rautate, invidie si ganduri negre si m-am linistit. Doamne ajuta pe toata lumea!!!

 43. Am suferit fuarte mult timp din cauza lu mai multi…si ma simtiam asa de slabit de parca nas fi avut nici o forta mam rugat cu credinta si fara sa mint sau aacund ceva In inima… si va spun ca tuata acea suferinta sa transformat in forta eram asa de calm In liniste si nu zic forta fizica ci interioara si a duhului meu. Cand chiar te apropri de dumnezeu nu mai iesti asa prins de lucrurile materiale. Deci da sti ca ai nevoie de mancare haine si casa…. nam cuvinte sa esplic

 44. Doamne ajuta, vreau sa marturisesc cat de grabnic ajutator este Sf MM Mina. Cautam cu disperare cheile de la casa ce erau impreuna cu cele de la masina. Singurul exemplar. Dupa ce am rascolit toata casa nu mai stiam ce sa fac. Am inceput sa ma rog Sf Mina. Dupa o perioada bate un vecin in usa. Le gasise. Ii Multumesc din tot sufletul Maicii Domnului si Sf MM Mina pentru foarte mult ajutorul primit!

 45. Bună ziua! Am trăit și eu o minune și doresc s-o împărtășesc. Eu mereu am avut probleme cu gâtul, de când eram mică. În iarna anului 2015, mă durea foate rău gâtul, luasem multe medicamente, antibiotice și nu m-au ajutat cu nimic. Deja mă durea de cam 3 săptămâni. Într-o seară, citeam viața Sf Lavrentie din Cernigov care vindeca multă lume. Atunci, mi-am pus mâna la gât și am zis: “Sfinte vindecă-mi și mie gâtul!” În momentul acela, am simțit că trebuie să înghit și parcă am înghițit ceva dureros. Apoi, minune, nu m-a mai durut gâtul. DELOC! Am zis că mi se pare, încercam să înghit, pt că atunci era durerea mai intensă. Nimic. Nu mă mai durea gâtul. Și nici nu m-a mai durut de atunci. Credeți-mă! Nici măcar nu l-am rugat, nu-i citeam acatistul ci viața și minunile. Mulțumesc Domnului și Sf.Lavrentie!

 46. Vreau sa mărturisesc și eu ca Măicuța Domnului și Sf Nectarie au făcut o minune și cu mine. M-au ajutat mult în rezolvarea unei probleme foarte importante pentru mine care credeam ca nu mai are sfârșit și mai ales unul bun.
  Vreau sa va las o rugăciune care m-a ajutat mult chiar cu efect foarte rapid.
  Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.
  Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.
  În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).
  Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”
  Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.
  Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”
  Această rugăciune se spune de 10 ori pe zi, timp de 9 marți, având o lumânare sfințită aprinsă.
  Rugăciunea este atât de puternică încât înainte de terminarea novenei se va primi lucrul cerut.
  Rugati va cu încredere și va spun cu mana pe inima ca va va ajuta . Multumesc Bunului Dumnezeu și Măicuței ca s-au îndurat și de mine. RUGAȚI-VĂ CU ÎNCREDERE ȘI AJUTORUL NU VA INTârzia sa apară. Dumnezeu sa ajute la toată lumea.

 47. Doamne ajuta! Simt si eu nevoia sa spun si altor oameni cat de mult a putut sa ma ajute Sfantul Efrem si cum ii simt ajutorul in foarte multe situatii. Am simtit ca Sfantul este ocrotitorul si prietenul meu inca de cand am inceput sa ma rog lui. Sufeream deja de cativa ani de endometrioza, dar o forma medie, insa tot a fost nevoie de 2 operatii. Dupa cea de-a doua aveam dureri, am mers la medic, dar imi spunea ca totul e bine. Am revenit de cateva ori, ii aratam si explicam unde doare, dar nimic. Am cedat cand mi-a spus ca totul e in mintea mea, de la frica de operatii si din experientele prin care am trecut. Cam in aceeasi perioada am aflat de Sfant si, avand si alte probleme la locul de munca, am inceput sa postesc, sa citesc acatistele si sa ma rog lui. Am decis sa cer parerea singurului medic din Timisoara mai renumit pe la care nu trecusem toti anii de boala. Am decis sa nu ii spun de problemele mele, pentru a nu influenta nimic. Rezultatul a fost unul la care totusi nu ma asteptam. Exista intr-adevar o problema, care a necesitat o procedura grea. M-am bucurat si am multumit Sfantului pentru ajutor si pentru ca macar s-a dovedit ca nu sunt nebuna. Dupa cateva zile, a venit insa rezultatul analizei de tesut prelevate, iar medicul a spus ca am fost la un pas “milimetric “de cancer de col uterin. Ca daca mai stateam … am simtit, nu stiu, era un amalgam de trairi. Era ciuda, era frica, era tristete, erau semne de intrebare, dar la sfarsit mi-a parut rau ca am simtit toate acestea, doar bucurie si binecuvantare trebuia sa fie. Nimic nu trebuia sa mai conteze, si m-am simtit binecuvantata. Nu stiu nici pana azi cum a fost posibil ca un medic de specialitate sa nu observe o leziune cu toata aparatura (in principiu, este foarte simplu din cate am inteles sa se puna diagnosticul) mai ales o leziune veche, dar stiu sigur, pot sustine cu certitudine 100%, nu pot explica de ce, dar stiu ce simt, cum a fost, ca Sfantul este cel care m-a ajutat si a revarsat si asupra mea har de la Dumnezeu. Eu stiu ce am simtit. Si sunt sigura ca Sfantul ma va ajuta si in continuare, atata timp cat cred, ma rog si incerc, cat pot eu, sa fiu o buna crestina. Credeti! Vorbiti cu Sfantul si luati-va cateva minute sa reflectati. As vrea sa pot spune mai multe ca sa va arat harul lui, dar cuvintele nu imi ies, nu stiu modalitatea… Credeti doar!

 48. Sfantul Nectarie mi-a redat viata…

  De cateva luni vreau sa scriu despre cum Sfantul Ierarh Nectarie mi-a redat viata, insa pana acum nu am gasit cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce Sfantul a facut pentru mine.

  Ma numesc Iuliana, am aproape 26 de ani, iar in iarna anului 2016 mi s-a descoperit o tumora pe creierul mic, tumora ce a fost operata la Spitalul Nicolae Oblu din Iasi. Primul meu gand a fost „ DE CE EU?’,insa am realizat ca este o lectie de viata, ca trebuie sa invat ceva din asta si ca tot raul a fost spre bine pentru ca asa l-am descoperit eu pe Dumnezeu,pe Sfantul Nectarie, asa mi-am indreptat atentia spre biserica si am invatat sa pretuiesc altfel viata.

  Pe 20 decembrie 2016 am fost operata. Am intrat in operatie rugandu-ma, iar Dumnezeu m-a ajutat.
  Operatia nu a fost una foarte complicata, insa ca orice operatie pe creier implica riscuri. Dupa 5 ore, am iesit cu bine din operatie. Si cand spun ‚”cu bine” ma refer la faptul ca am scapat cu viata.
  Am ramas cu sechele dupa operatie: gatul imi era intepenit si stramb, mana stanga nu o puteam folosi 100% si nu puteam sa merg. In prima saptamana dupa operatie nu am fost capabila sa merg la toaleta nici macar insotita.
  Tin sa precizez ca de fiecare data cand prietenul meu se ducea la Biserica „Sfantul Ierarh Nectarie” si se ruga pentru mine, eu ma simteam mult mai bine, ma puteam ridica ajutata din pat si reuseam sa fac cativa pasi.
  Dupa operatie, in fiecare seara la ora 22 citeam acatistul Sfantului Nectarie atat eu si prietenul meu cat si familiile si prietenii nostri si ne rugam pentru sanatatea mea.
  M-am rugat foarte mult Sfantului Nectarie, i-am citit acatistul zilnic si m-am uns cu ulei din candela Lui atat inainte de operatie cat si dupa si nu a ezitat sa imi dea ascultarea rugaciunilor.
  Parca sufletul meu era invadat de siguranta ca totul va fi bine, chiar daca starea mea la acel moment nu indica asta.
  Se rugau pentu mine preoti si oameni care nici macar nu ma cunosteau din mai multe orase ale tarii.

  Ii multumesc lui Dumnezeu si Sfantului Nectarie ca mi-au daruit atati oameni frumosi care m-au ajutat, mi-au dat putere si m-au facut sa imi dau seama ca am pentru ce sa lupt.

  La inceput, parintii mei si prietenul meu mi-au ascuns diagnosticul initial al medicilor: GLIOBLASTOM, o forma foarte agresiva de cancer, insa eu am simtit ca ceva nu este in regula.
  Cat am stat in spital, membrilor familiei mele le-au fost comunicate mai multe diagnostice; gliolastom, limfom, metastaza, diagnosticul final MEDULOBLASTOM, toate forme de cancer.
  Multumesc Sfantului Nectarie ca le-a dat si lor putere sa reziste si sa lupte pentru mine. Au facut foarte multe sacrificii si le multumesc pentru tot.
  Cred ca ma durea mai tare faptul ca imi vedeam familia suferind, asta m-a determinat sa lupt si mai mult, a fost felul meu de a le multumi pentru tot.A m vrut sa ii vad fericiti.

  Inainte sa aflu ca am aceasta tumora pe creier, catelusa mea, dormea doar la capul meu. Sunt unele lucruri carora pe moment nu le-am dat importanta, insa acum le pun cap la cap si simt cum s-au legat toate.

  A fost greu si sunt multe trairi de povestit, insa vreau sa trec la subiectul principal si sa va povestesc experienta mea cu Sfantul Nectarie.
  Dupa mai bine de 2 saptamani petrecute in spital, am fost externata. Am hotarat sa nu merg acasa la mine ci la bunica prietenului meu, care acum imi este sot, intrucat locuieste intr-un oras mai apropiat de Iasi, iar eu eram destul de greu de transportat.
  In casa bunicii L-am simtit pentru prima data pe Sfantul Nectarie. Stateam in pat, intinsa, aproape adormita, si atunci i-am simtit prezenta. Am simtit cum trage ceva din corpul meu, era ceva ca o caldura care simteam ca iese din mine, din cap pana unde se termina coloana.
  Fara sa stiu nimic la acel moment intrucat familia mea a hotarat ca e mai bine sa nu imi spuna despre diagnosticul ce mi s-a dat, am aflat ulterior ca MEDULOBLASTOMUL cu care am fost diagnosticata, este o forma de cancer care afecteaza si maduva spinarii, intinzandu-se pe coloana.

  L-am simtit si a doua oara pe Sfantul Nectarie, tot in casa bunicii. Il simteam cum statea in dreptul usii camerei in care eram, ca si cand ar fi venit sa vada cum ma simt. Tin sa precizez ca in acel moment era in pat langa mine si catelusa mea care a intors privirea brusc spre usa exact atunci cand si eu i-am simtit prezenta Sfantului.
  Nu am perceput-o ca fiind o coincidenta ci sunt sigura ca Sfantul a fost acolo si ma veghea cum o face si astazi.

  A treia oara nu doar ca l-am simtit pe Sfantul Nectarie ci mi s-a si aratat. Acest lucrul s-a intamplat intr-o seara la Biserica Sfantul Ierarh Nectarie din Iasi.
  Era slujba Sfantului Maslu. Prietenul meu a intrat in biserica la slujba, iar eu am ramas in masina in curtea bisericii, intrucat eram „proaspat” operata, afara era foarte frig si nici nu puteam sa intru in biserica, intruat ma confruntam cu problemele cu care toate femeile se confrunta lunar.
  Cat asteptam sa se termine slujba am hotarat sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie cu voce tare. Dupa ce am terminat de citit, L-am vazut pe Sfant care era imbracat in negru cu barba alba (diferit de cum arata in iconitele ce le aveam eu) cum statea la intrarea intr-un gang si se uita la mine. Ne uitam unul la altul, iar eu am simtit o liniste pe care nu am mai simtit-o in viata mea. L-a un moment dat, cumva, mi-a spus ca trebuie sa plece, iar eu l-am intrebat „unde?”. Mi-a spus ca trebuie sa mai mearga si la altii, iar in momentul in care a plecat, s-a ridicat ca un val de aburi in locul in care Sfantul statea si apoi a disparut.
  Am hotarat sa merg la biserica si in timpul zilei. Am observat ca gangul (altfel nu stiu cum sa il descriu) in care L-am vazut pe Sfantul nu mai exista. In acel loc era defapt usa altarului.
  Nu am incercat sa gasesc explicatii logice pentru aceasta intamplare, ci am credinta ca Sfantul mi s-a aratat pentru a ma ajuta si am a vindeca.
  Cand am putut intra in biserica si am ajuns la moastele Sfantului, am vazut o fotografie cu Sfantul pe care nu o mai vazusem pana atunci, in care arata exact asa cum il vazusem eu in acea seara la slujba Sfantului Maslu.

  Sfantul m-a ajutat enorm! Medicii de la Iasi mi-au spus ca indiferent ce denumire poarta tumora sa ma apuc imediat sa fac chimioterapie si radioterapie. Am hotarat sa merg la Bucuresti sa consult un medic oncolog insa de fiecare data s-a intamplat cate ceva si nu m-am putut apuca de chimioterapie. Acum stiu ca aici a fost mana Sfantului.
  Am mai consultat si alti doi neurochirurgi. Acestia imi spuneau ca tumora nu este meduloblastom, ca au operat multi pacienti cu acest diagnostic si nu asa arata si se comporta, insa rezultatul biopsiei spunea contrariul. Cert este faptul ca toti medicii anatomopatologi pe care i-am consultat au spus ca tumora este maligna, insa niciunul nu era sigur. Ceva ii incurca in punerea diagnosticului.
  Am ajuns la Constanta la un neurochirurg renumit venit din America, neurochirurgul care este si preot, pentru care am numai cuvinte de lauda si de multumire.
  Dumnealui se indoia ca tumora ar fi meduloblastom, si a hotarat ca sa imi faca o punctie lombara pentru a vedea daca sunt celule canceroase in lichidul cerebrospinal si daca maduva spinarii este afectata.
  Aceasta investigatie am facut-o la 4 luni de la operatie, timp in care am urmat doar un tratament naturist, NU am facut CHIMIOPERAPIE si/sau RADIOTERAPIE, iar rezultatul a fost unul foarte bun. Nu s-au gasit nici macar celule inflamate in acel lichid, iar celule canceroase DELOC. Tot la 4 luni dupa operatie am facut si un nou RMN al carui rezultat a fost unul foarte bun. Nu au fost semne de recidiva sau resturi tumorale!
  Legat de sechelele cu care ramasesem dupa operatie, acestea au disparut spectaculos la scurt timp dupa momentul in care Sfantul mi s-a aratat.
  Acum, la aproape 6 luni de la operatie sunt un om normal si sanatos. Pot alerga, pot conduce, pot merge pe bicicleta, in ciuda a tot ceea ce mi-au spus medicii.
  I-am promis Sfantului ca voi povesti si voi scrie despre minunile acestea. I-am promis ca ma voi intoarce pe picioarele mele in locul in care am simtit ca m-a vindecat, Biserica „Sfantul Ierarh Nectarie” din Iasi pentru a-i multumi, lucru pe care il voi face cat de curand.

  Ii multumesc Sfantului Nectarie si ma rog LUI citindu-i acatistul in fiecare zi.
  Sfantul Nectarie mi-a redat viata si m-a invatat sa o pretuiesc mai mult! Noi credem ca totul ni se cuvinne, insa nu trebuie sa uitam rolul pe care credinta si Dumnezeu il joaca in viata noastra.

 49. Dumnezeu ne dă cât putem să ducem, iar eu am luat-o ca pe o lecție-veți Doamne ajuta-ne pe noi toţi!

 50. Asa cum am promis, am decis sa marturisesc minunile pe care bunul Dumnezeu, Maica Domnului si Mantuitorul Iisus impreuna cu Sfintii le-au infaptuit in viata mea.

  Las acest comentariu ca o raza de speranta in vietile celor care cred ca nu mai au nici o sansa de rezolvare a problemelor si care cred ca sunt singuri “Aici”!

  Una din minuni a fost a SF. EFREM cel NOU. Am avut un examen pe care nu reuseam sa-l iau (urma sa-l dau a 3-a oara). M-am dus, l-am dat si am plecat acasa aproape plangand.
  Aranjand lucrurile, gasesc Acatistul Sf. Efrem cel Nou (mama a insistat sa-l iau desi i-am zis ca nu cred in astea).
  Mi-am zis sa-l citesc odata si gata chiar daca oricum il pic.
  In ziua cand m-am dus sa vad rezultatul, am ramas masca (examenul era promovat la limita)!!

  Desi m-am indoit de ajutorul Sf Efrem, el tot m-a ajutat asa cum nici nu m-am asteptat!
  De aceea, in semn de multumire catre Prietenii nostrii nevazuti, las acest mesaj!

  Alte minuni care mi s-au intamplat au fost infaptuite de SF. MINA : de cate ori i-am cerut sa ma ajute sa gasesc un lucru pierdut sau furat sau sa ma ajute sa gasesc o anumita destinatie, de atatea ori am fost ajutata cum nici nu-mi imaginam.

  De asemenea, am suferit cativa ani de depresie, aflandu-ma in pragul sinuciderii de mai multe ori; desi nu credeam ca mai ies cu viata din asta, m-am rugat la SF. NECTARIE , SF. PR. ARSENIE BOCA si Sf. RITA. Din nou am fost salvata in ultimul ceas! (Cine sufera sau a suferit de asa ceva, stie ca nu exagerez ce scriu aici!!!) Tot Sf. Nectarie l-a ajutat si pe tatal meu sa scape de patima fumatului, el fiind fumator inrait iar Maica Domnului a scapat-o din ghearele mortii pe mama, care primise un diagnostic urat.

  Am trecut printr-o perioada urata, plina de probleme si de necredinta, insa Dumnezeu a decis sa-mi descopere inca un ajutor minunat: SF. OTROC VEACESLAV care, m-a ajutat enorm in luarea unor decizii!
  Pe Sf. Otroc Veaceslav nu-l cunosc destul de multi. Va rog sa cautati, exista niste filmulete cu acest Sfant minunat care va vor uimi!!

  Nici o ruga nu a ramas neascultata chiar daca eu (de multe ori nu credeam)!!!
  Inainte ma amuzam de cei care cauta ajutor de la ceva/ cineva nevazut. Insa,
  dupa ce mi s-a intamplat, nu mai pot nega existenta Cuiva mai mare decat noi:Dumnezeu!

  Cu drag,
  …..o fosta atee!!

 51. Doresc să vă mărturisesc rugăciunile aduse Maicii Domnului care m-au ajutat grabnic și i-au salvat viața tatălui meu care a făcut infarct. Aceste rugăciuni și acatistul Sf. Mare Mucenic Mina au făcut posibilă implantarea urgentă de stenturi, stenturi care lipseau din spital de câteva luni. Aceste rugăciuni o să vă ajute și pe voi cei care le citiți și credeți în puterea rugăciunilor Măicuței Noaste și ale Sfinților. Dumnezeu să ne ajute!

  „Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

  Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

  În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

  Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

  Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

  Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

  VISUL
  Ce a visat Născătoarea de Dumnezeu mai înainte de a Se răstigni Domnul nostru lisus Hristos
  Dormind Preasfânta Fecioară Născătoare de Dumnezeu pe muntele Eleonului, când a fost în cetatea Betleemului, a venit acolo Domnul nostru Iisus Hristos şi a întrebat-o: “Maica mea preasfântă, dormi?” iar ea a zis: “Fiul meu preadulce, preafrumoase Iisuse, am fost adormită şi iată că am visat straşnic vis pentru Tine”. Şi a zis Domnul: “Spune, Maica Mea, visul ce-ai văzut”, şi ea a zis: “Fiul meu, preadulce! Am văzut pe Petru în Roma şi pe Pavel în Damasc, iar pe Tine Te-am văzut în cetatea Ierusalimului răstignit pe cruce între doi tâlhari. Cărturarii, fariseii şi necredincioşii, defăimându-Te, foarte Te-au batjocorit şi desculţ Te-au judecat şi cu fiere Te-au hrănit şi cu oţet Te-au adăpat, cu trestie şi cu toiag peste cap Te-au bătut şi în sfântul obraz Te-au scuipat şi cunună de spini pe capul Tău au pus şi unul dintre ostaşi cu suliţa în coastă Te-a împuns, din care îndată a ieşit sânge şi apă. Soarele s-a întunecat şi luna în roşeaţă s-a schimbat. Catapeteasma bisericii, de sus până jos, în două s-a despicat, întuneric mare s-a făcut peste tot pământul, de la al şaselea până la al nouălea ceas. losif şi cu Nicodim mi se părea că Te pogoară de pe cruce şi cu giulgiu curat Te-au înfăşurat şi în mormânt nou Te-au pus. Şi în iad Te-ai pogorât şi uşile cele de aramă le-ai sfărâmat şi zăvoarele cele de fier le-ai zdrobit, pe Adam şi pe Eva scoţându-i afară; şi înviind a treia zi, Te-ai înălţat la ceruri şi Te-ai aşezat de-a dreapta Tatălui”. Iar Domnul a zis: “Maica Mea preasfântă, adevărat vis ai visat! Toate acestea Eu voi să le pătimesc pentru neamul omenesc. Şi de va scrie cineva visul Tău şi în casă îl va ţine sau la sine îl va purta, de acea casă diavolul nu se va apropia şi pe duhul cel rău îl va izgoni. Şi îngerul lui Dumnezeu va sta totdeauna lângă dânsul de-a dreapta şi de năvălirile şi supărările de la oamenii cei răi va fi mântuit. La drum de va călători şi de va avea acest vis pe lângă dânsul, acel om nu se va teme de grindină, de tunet, de fulgere şi de toată moartea grabnică va fi ferit. Arhanghelul Mihail va fi lângă dânsul îndreptând calea lui ori încotro va merge. La dreapta judecată va afla milă şi la ieşirea sa din viaţă Mă voi arăta acelui om dimpreună cu tine, Maica Mea, şi îngerul Meu va lua sufletul lui, ducându-l întru împărăţia cerurilor, veselindu-se acolo cu toţi drepţii care din veac bine au plăcut Mie”.

   1. Amin

 52. In urma cu aproximativ 4 ani de zile, eram disperata. Eu si familia mea am fost pusi in situatia de a ne confrunta cu institutiile statului, mai precis tribunalele. Acum cand astern aceste randuri pentru a marturisi minunile savarsite si ajutorul primit de la domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfantul Nicolae si Sfanta Rita, va pot spune ca eu si familia mea am incheiat cea mai grea perioada din viata. Slava Domnului, Binecuvantatei Maicii Sale si tuturor sfintilor care s-au milostivit catre mine pacatosul. In tot acest timp m-am rugat la Bunul Iisus, la Maicuta Sfanta si la toti sfintii, fiind ascultata. Procesul s-a incheiat in favoarea familiei mele si am incheiat toate legaturile cu tribunalele. Multumesc din suflet Bunului Iisus, Maicutei Sfinte, Sfantului Nicolae si Sfintei Rita pentru ajutor nesperat pe care mi l-au oferit mie si familiei mele. Multumim prietenului noastru (avocat) care ne-a fost alaturi mereu pe tot parcursul acelui process, implicandu-se cu totalitate in cazul nostru. Citirea Acatistului Maicii Domnului, a rugaciunilor, mi-au schimbat viata. Slava Tie, Dumnezeul nostru.

 53. Multumesc din nou Maicii Domnului, sfantului Nectarie, sfantului Mina si altora ,ca m-au ajutat si mi-au adus sotul teafar, dupa un drum greu. Rugaciunile noastre au raspuns!

 54. Multumesc Doamne, multumesc Maicuta Sfanta, Sfinților Arhangheli Mihail, Gavriil, Rafail, Sfintului Spiridon, Sfântului Nectarie!
  In aprilie 03.04.2017, i-am făcut analizele băiatului meu de 11 ani, care este grăsuț. Am stat cu inima îndoită si mult stres pentru ca nu cumva, fiul meu să se confrunte cu glicemia mărită sau colesterolul mărit . Dar cu ajutorul si nădejdea în Bunul Dumnezeu, Maicii Domnului Pantanasa si tuturor sfinților menționați mai sus, am avut bucuria , că fiul meu are analizele bune.
  TUTUROR MAMELOR, va transmit si va rog din suflet, să nu dați vitamine pentru copiii, chiar dacă este recomandat de doctori. Nu dați vitamine copiiilor, deoarece sunt chimicale si sunt pline de hormoni. EU, AM DAT COPILULUI, de când s-a născut (era slăbuț) multe vitamine, care la vârsta de 11 ani (pe care o are acum) a ajuns sa fie SUPRAPONDERAL.
  Orice problemă de sănătate SE REZOLVA, cu post, rugăciune și multă nădejde în Bunul Dumnezeu, NU cu vitamine și alte pastile sintetice.
  Slava Bunului Dumnezeu, a Maicii Domnului și tuturor sfintilor, pentru analizele bune a fiului meu!

 55. Multumesc Doamne, multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfinte Spiridon!
  In Decembrie 2015, am primit vestea ca locul de munca, unde lucram de 11 ani, se desfiinteaza in martie 2016. Pentru ca am o varsta, m-am necajit, dar mi-am zis ca nimic nu e intamplator si o sa merg mai departe. Dar una e sa zici, alta e ce simti.
  Nadejdea era la Dumnezeu si la Maica Domnului, care nu m-au lasat niciodata. Am pornit spre Sfintii mei dragi, care imi sunt alaturi mereu, Sfanta Parascheva, Sfantul Mina, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Nicolae, Sfantul Spiridon. Le-am spus tristetea mea si cand am plecat de la Sfantul Spiridon, am simtit o pace in suflet, stiind ca Sfantul ma ajuta in gasirea unui loc de munca.
  La 55 de ani, cati aveam, oamenii nu iti dau speranta, dar Dumnezeu poate orice. Le spuneam tuturor ca Dumnezeu nu m-a lasat niciodata fara job si ma ajuta sa am un loc de munca atat cat e nevoie. Sfantul Spiridon mi-a dat aceasta nadejde, dupa ce m-am rugat la Sfintele Moaste. Aveam, deja, doua promisiuni si nu stiam ce sa aleg. M-am lasat in grija Lui Dumnezeu si am ales ce trebuia. Un loc de munca bun, la o firma serioasa. Salariul era mai mic decat cel pe care l-am avut, dar era bun. Asa ca, la 01.03.2016, am incheiat cu vechiul loc de munca si in 29.03.2016, am inceput noul job.
  Aveam totusi o mahnire, lucram Duminica si aveam liber in cursul saptamani. Ma impacam greu ca nu pot sa mai ajung la Sfanta Liturghie. Ani buni am lipsit si acum, cand am descoperit aceasta comoara, nu mai putea merge. Dumnezeu nu m-a lasat. In decembrie 2016, mi s-a propus un alt loc de munca, tot in aceasta companie, dar cu weekendul liber si cu salariul mai mare. In 12.12.2016, de ziua Sfantului Spiridon, mi s-a semnat aprobarea pentru noul job si in 16.02.2017, a fost prima zi de lucru..
  Cuvintele sunt prea sarace ca sa imi pot exprima bucuria pe care o simt, cand stiu ca nu sunt singura pe drumul greu al vietii, si plina de nadejdea intru Dumnezeu, stiu ca va fi bine.
  Sfantul Spiridon m-a ajutat din nou si mi-a indeplinit dorinta launtrica pe care o aveam, aceea de a putea ajunge, Duminica, la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.
  Multumesc Doamne, multumesc Maicuta Sfanta, multumesc Sfinte Spiridon, multumesc tuturor Sfintilor, prietenii mei cei mai buni, care, niciodata nu ma lasa singura in dureri si in tristeti.
  Doamne, minunat esti intre Sfintii Tai. Amin
  Constanta Szlavics / Voluntari

 56. Numele meu este r Valerian Liviu,, sunt minunea lui Dumnezeu,nu sunt intr-o forma buna , poate ca nici nu merit , Sunt aici in cautarea unui om , nu sunt un preot , monah,, sunt un simplu muritor , un nimeni si un nimic , dar am nevoie de un simplu om in viata mea in sufletul meu slab incercat de probleme .
  Imi cer scuze daca am suparat sau deranjat , imi pare rau , va rog sa ma iertati ,
  Din suflet va spun multa sanatate , Dumnezeu sa va lumineze suffletul inima , credinta!
  Doamne ajuta!

  1. Rugăciunea către Doamne Doamne, mijlocita de Maicuta Domnului și sfinți lăsați de Dumnezeu pentru mangaierea și ajutorul nostru face intradevar minuni! Nu deznădăjdui, Doamne Doamne lucrează prin oameni, cu siguranță când te vei aștepta mai puțin și vei avea cu adevărat încredere va veni și persoana potrivita sufletului tău! Roagă pe Maicuta Domnului, Sfântul Nicolae, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Spiridon, Sfânta Paraschiva și oricare sfânt iti este drag, vei vedea ca va mijloci negreșit pentru tine! Tine inima împăcată și crede ca “incercarea” e ca și rezolvata și vei vedea ca Doamne Doamne chiar ne aude și ne vindeca durerile! Ai încredere, sunt sigur ca vei primi ajutor sperat! Sa auzim de bine, te rog sa ne împărtășești lucrarea și mijlocirile Sfintilor dragi și ajutorul primit, pentru a aduce astfel mărturie și tu despre Slava Bunului Dumnezeu și puterea Lui si a Mijlocitorilor Sfinți! Doamne ajuta, tuturor!

  2. Ioan 3,16 Fiindca atat de mult a iubit Dummezeu lumea incat a dat pe singurul sau fiu pentru ca oricine crede in el sa nu piară ci sa aibă viața veșnica.
   Iisus este omul de care ai nevoie!

 57. Multumesc din toata inima Sf Nectarie, Sf Efrem si Maicutei Domnului, pentru ca sunt alaturi de mine si de familia mea. Ultima minune s-a intamplat atunci cand mergeam cu masina si din greseala am deschis geamul din spate si s-a blocat. Am incercat de cateva ori dar degeaba…. atunci i-am rugat pe Sfintii mei sa ma ajute si surpriza, dupa aprox 5 min geamul se ridicase pana la jumatate fara ca eu sa msi fac ceva. Nu-mi venea sa cred ca Sf Nectarie, Sf Efrem Cel Nou sunt cu mine si ajuta tot timpul o păcătoasă . Mentinez ca in mintea mea ma gandeam la Sf Mina si spre rusinea mea nu stiu asa multe despre acest Sfant. Acum 2 sapt i-am cerut un lucru marunt dar care mi-l doream, Sf Nectarie si in cateva min m-a si ascultat. Mai am o dorinta grea si sper ca dragii mei Sfinti impreuna cu Maica Domnului nu ma vor parasi. Va rog din inima dragii mei ocrotitori rugati-va pt mine si pt toti oamenii necăjiți. Sfintii ajuta pe toata lumea …numai sa cereți! !!!Doamne ajuta!!

 58. Rugaciunile isi gasesc raspunsul, la timpul lor. Ma rog pentru familia mea si de cativa ani am o stare de bine. Inca sunt necredincioasa, sau insuficient de credincioasa, dar in timp, sunt convinsa ca voi putea mai mult. Multumesc tuturor sfintilor!

 59. Buna !
  Ma aflu intr-o relatie de 6 ani cu o femeie, am doi copii.. Sotia m-a inselat dupa primul copil, am avut rabdare, ceva rugaciuni si dupa o luna sa reintors inapoi caita.. am iertat-o,iubit-o.. si am continuat .. acum, avem doi copii si iarasi s-a rupt relatia.. lipsa de respect, iubirea putina si plecarea urechii au facut-o sa se raceasca iarasi de mine.. sunt doua luni si incerc sa am rabdare, ma mai rog, insa nici un semn.. Incerc sa lupt pt familia mea, pt sotia mea cam naravasa si pt copii mei (este mai greu de facut si de intretinut o familie decat de a o destrama, nu-i asa ?..)
  Totusi am si eu vina pt ca am calcat cu stangul in relatia aceasta.. Nu am reusit sa fac cununia religioasa ! ba ca nu vroia ea dupa posibilitatile mele, ba ca nu mai vroiam eu din cauza neintelegerilor..Apoi, sunt pacatele facute cu sotia, cam mult desfrau.. Si uite asa ne-o facem cu manuta noastra ! Si uite asa inselatorul de suflete ne castiga !Putina mea credinta ma sapa mereu..Acum ma rog pt sotie, pt copii si pt iertarea pacatelor mele, asteptand pana va hotari Domnul sa se intoarca ..Fiti tari fratilor femei si barbati, vedeti-va si voi greselile si nu disperati ! Sa ne ajute Dumnezeu pe noi toti copiii Lui ,sa ne intareasca, sa ne ierte si sa ne intalnim cu totii in Rai!
  Ajuta-mi si mie Doamne celui mai pacatos dintre toti cei de aici, fa lucrare buna si pt sufletul meu si salveaza-mi familia si sufletele familie mele …!

  1. Sfântul Nectarie si Sfântul Nicolae vor mijlocii cu Maicuta Domnului pentru tine și toate se vor aseza! Ai rabdare si incredere, toate sunt rânduite, iar Doamne Doamne ne ajuta prin încercările primite sa devenim mai buni! Ai încredere, sunt convins ca toate rugaciunile ne sunt ascultate și primim ceea ce ne este de folos!

  2. Salut. Sper ca ai găsit liniștea pe care o doreai.

 60. Doamne ajuta! Va felicit pe toti cei care marturisiti aceste minuni ale sfintilor, ca aveti ravna si puterea sa cititi acatiste 40 de zile. Problema e ca nu toti putem. Asta ce inseamna, sa ne descurajam si sa nu mai credem ca vom fi ajutati si ca vom avea minuni de la sfinti si de la Maica Domnului, pentru ca nu citim in fiecare zi un acatist si nu il ducem 40 de zile? Asta sa inteleg? Atunci pentru noi s-a terminat totul?Suntem condamnati?

  1. Nu cred ca este vorba de condamnari daca nu te rogi la sfinti sau esti pedepsit…Ci, rugandu-ne la ei, sporim, suntem ajutati, ei pot mijloci… Este ca atunci cand rogi un prieten sa te ajute cu o problema ..Dar toate le facem si implinim si prin efortul nostru personal..trebuie sa vrem noi prima data si sa ne implicam..Uneori cadem in extreme, despicam firul prea mult pana se rupe.. 😉

  2. Bună! Sunt convins ca rugaciunea spusa din inima și cu râvnă este mai primita de Dumnezeu și sfinți mijlocitori decât cea mecanica și lunga! Poți fi sigura ca Doamne Doamne vede mai bine “calitatea” și nu cantitate rugăciuni. Deci, roagă-te ca și cum ai primit deja răspuns la cererea ta, roagă-te cu toata inima și încearcă sa ții gândul la Dumnezeu cât de mult poti în timpul rugăciunii, pune suflet și cere cu încredere ce ai nevoie și fii sigura ca sfinți și Maicuta Sfânta sunt lângă noi și mijlocesc către Bunul Dumnezeu pentru noi, iar El neîncetat ne asculta și îndeplinește cererile cele de folos. Ai încredere, din proprie experienta iti spun ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile, lucreza în viata noastră în chip minunat, iar sfinți sunt mijlocitori alături de Măicuța Domnului. Eu am mare evlavie la Sfantul Nectarie care ma ajutat enorm și nu reușesc sa ii aduc lauda pe cat de cuvinte, Sfântul Mina și Sfântul Nicolae când am avut probleme profesionale și financiare, Sfânta Fecioara Maria în momentele de deznădejde, Sfântul Paisie de la Neamț, Sfântul Necunoscut de la Neamț, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, Sfânta Teodora de la Sihla, Sfântul Arsenie Boca, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Spiridon, Sfântul Ghelasie de la Ramet, Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Apostol Simion Zilotul, toți aceștia mijlocesc către bunul Dumnezeu și ma ajuta foarte mult în tot ceea ce imi propun. Sunt convins, daca le vei citi viata și vedea lucrările, vei găsi și tu alinare și evlavie și vei avea mai multa încredere. Ai încrede și roagă-te Sfintei Fecioare Maria și ea va mijloci către Fiul ei pt tine, asa cum mijlocește pentru toți și tine sub acoperământul ei pe toți cei ce cer ajutorul. Zâmbește și ai încredere, Doamne Doamne ne da încercări atât cât putem duce și ni se descopera prin minunile lui și sfinți sai. Acolo unde nu putem controla noi, hai să- L lasam pe El, cu siguranță știe mai bine ce ne este de folos și nu ne părăsește niciodată, oricât am greși, mai ales daca facem un pas spre El și dragostea Sa nemărginită.

 61. Multumesc Sfântului Nectarie care mă vindecă pe zi ce trece. E un mare sfânt și îl iubesc mult eu și copilul meu de 2 anișori. Ajută-mă, nu mă părăsi tata Nectarie!

 62. Pentru postarea Cristinei….roaga te Sf Xenia de Sankt Petersburg ca ea te va ajuta negresit sa ti gasesti alesul.Nu ti piedere speranta roaga te sfintei neincetat ca te va ajuta cand o sa crezi mai putin.Nu uita ca lucrurile se intampla atunci cand vrea Dumnezeu..nu cand ne dorim noi..Sa te ajute Dumnezeu si Sf Xenia!!!!

 63. Buna ziua!
  Vreau sa mărturisesc o mare minune înfăptuită de Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Maica Domnului si Domnul nostru Iisus Hristos. Am rămas cu greu insarcinata dar bucuria a fost insa de scurtă durata pentru ca am inceput sa sangerez si credeam ca am pierdut sarcina. Insa rugandu-ma zilnic la acesti sfinți am reusit sa duc la termen sarcina si sa nasc o fetita sănătoasă. Bucuria e cu atât mai mare cu cat ma gândesc ca am dus sarcina foarte greu si am avut o mulțime de complicatii dar acesti sfinți au fost alaturi de mine si au trimis un medic deosebit care m-a inteles, a avut rabdare cu mine si m-a ajutat. Sunt convins a ca acesti sfinți au lucrat prin acest medic si am reusit desi am vazut atâtea cazuri care au esuat. Fetita mea va purta numele Sf Efrem, se va numi Efremia pentru ca asta i-am promis Sfântului.
  Slavă Tie Doamne!!!

 64. Buna ziua!
  Numele meu este Dorina si vreau sa va povestesc minunea infaptuita de Sf. Nectarie, Sf. Efrem cel Nou, Fecioara Maria si Domnul nostru Iisus Hristos.
  Era o zi obisnuita cand dintr-o data am inceput sa sangerez si ajungând acasa si facandu-mi un test de sarcina aveam sa aflu ca sunt însărcinată. Sotul meu intrase putin in panică la fel si eu pentru ca in trecut mai pierdusem o sarcina. Dar ne-am inarmat cu mult curaj si am pornit spre spital. Ceva îmi spunea ca am pierdut si aceasta sarcina iar acest gand ma făcea sa ma simt groaznic, fara speranță, dezamăgită profund. La spital, in urma consultație am aflat ca bebelusul are ritm cardiac dar am un hematom foarte mare motiv pentru care va trebui sa iau tratament si sa stau la pat daca vreau sa duc sarcina la termen. Am inceput sa iau tratamentul recomandat care cu timpul devenise

  1. Draga mea Doina, inteleg prin ce treci, uneori doar gandul ca urmezi un tratament te oboseste si streseaza mai ales daca acesta necesita multa atentie si supraveghere medicala.Am facut acum cativa ani practica pe sectia de ginecologie, am vazut minuni, am vazut cazuri grave care s-au vindecat miraculos cu ajutorul bunului Dumnezeu si al medicilor..Sa ai incredere in tine si El..Uite, mama mea pana sa ma nasca pe mine a suferit un avort, 6 luni pentru a nu pierde sarcina, din acest motiv a trebuit si ea ca tine sa stea internata in spital. .Nu inceta niciodata sa te rogi bunului Dumnezeu si Maica Domnului ca sigur te vor ajuta…Dumnezeu ajuta pe oricine, la necaz.Eu ma voi ruga pentru tine..Imi doresc din toata inima mea sa fiti cu toti 3 sanatosi .Iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine si de viitorul tau copilas

 65. Vreau să mărturisesc două minuni înfăptuite de Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului.Prima cu copilul meu care sa născut cu infecţie,care după doi ani a dispărut complet din corp.A doua cu mine care am trecut un examen scris foarte greu.Mulţumesc Domnului IISUS HRISTOS pentru tot.

 66. Si cu mine sf Nectarie a facut 2 minuni. Prima asta vara (2016) cand am stat in spital 2 saptamani din cauza lipsei extrem de mare de calciu si magneziu si nu puteam sa respir,sa merg sau sa fac vreun lucru prin casa. A fost foarte greu… intr-una din zile ma uitam la icoana pe care o am acasa cu sfantul Nectarie si am inceput saa rog la el… deodata am simtit o forta care m-a strabatut din cap pana in picioare si in acea zi am reusit sa fac prin casa diverse treburi. Si a doua minune : de cateva zile ma intepa inima foarte tare si in spate nu prea puteam sa ma misc mai repede.a inceput sa ma rog sfantului nectarie si durerile au incetat. Slava lui Dumnezeu intru sfintii sai!

 67. Doamne ajuta. Nici nu stiu cum sa incep. Acum aproximativ 3 ani m-a parasit prietenul meu. Asa am inceput eu sa merg la biserica sa ma rog sa ma apropi de Dumnezeu, sa citesc, sa caut minuni mai ales asa l-am cunoscut pe sf. Nectarie sf Efrem cel Nou (sper sa ajung si eu in Grecia cu mila Domnului) pe sf Nicolae pe sf Arsenie Boca. Am fost si la sf Cuvioasa Parascheva pe 29 octombrie. Am despair depresis rugandu-ma lor si Maicii Domnului si Tatalui CERESC SI DOMNULUI IISUS HRISTOS. Acum din nou ma prabusesc. Am 26 de ani, de 3 ani sunt singura si ma doare enorm ca ma rog de atata timp dar nu ma casatoresc si eu. Nu stiu ce sa mai fac. M-am rugat din suflet si ma gandesc uneori ca daca de 3 ani ma rog poate nu o sa ma casatoresc vreodaata poate nu-i de la Dumnezeu sa ma casatoresc. Iertati-maa ca va plictisesc cu nemultumireaa mea practic dar simt ca nu mai pot. As vrea sa ajung la Bucuresti la parintele David desi nu stiu daca e bine si daca va fi de acord duhovnicul meu. Eu sunt din Caras Severin, va rog mult daca stiți cineva adresa unde slujeste parintele sa îmi raspundeti si mie si programul sfiintiei Dansului. Desi sfintii nu mi-au adus sot asa cum îmi doresc eu, au fost alaturi de mine si familia mea si ne-au izbavit din foarte multe necazuri, boli, amenzi chiar. DOAMNE IARTA-MA PENTRU DEZNADEJDEA IN CARE SUNT. CRED DOAMNE. AJUTA NECREDINTEI MELE. Slava Tie, Doamne si slava Tuturor sfintilor

  1. Nu te stresa pe tema asta.
   Inca nu e târziu sa iti găsești perechea, daca nu, inseamna ca Dumnezeu a ingaduit acest lucru ca sa te fereasca de un rau mai mare.
   Ferice de tine, ca iti pastrezi fecioria si te numeri printre Fecioarele Înțelepte.
   Ia rasa monahala si dute la Mănăstire, UNDE NU SUNT ECUMENIŞTI!

  2. Esti foarte tanara! Cum poti sa fii atat de deznadajduita? Roaga-te in continuare si cu siguranta ca Dumnezeu si Maica Domnului te vor ajuta. Ai multi ani frumosi in fata 🙂 .

  3. Mergi la SF Antonio din Severin…El protejată familia și pe cei fără loc de muncă…O sa vezi că totul o sa fie bine.

  4. Cristina pe 17/12/2016
   Cristina, daca nu te deranjeaza, lasa nr tau pe adresa mea de email alin_ctin2007@yahoo.com,ori vorbim acolo mai multe ..
   Vreau sa te ajut sa-ti recapeti increderea, fortele ,caci lipseste ceva important .
   Cu respect, Constantin
   Doamne ajuta !

  5. Draga mea, eu te inteleg perfect pentru ca si eu trec printre aceste momente.De fiecare data am incercat sa dau tot ce este mai bun si sa fiu eu o buna persoana si sa imi iubesc aproapele, dar am primit opusul, ba reprosuri caci eu fiind studenta la medicina, trebuie sa fac practica in spital, iar pt faptul ca ma pregatesc de rezidentiat inca de cand eram in primii ani, faceam multe garzi..eram si de noapte sau chiar garzi de 24 de ore..asculta-ma tu pe mine..esti o femeie minunata! Esti o femeie speciala, tu ai nevoie de ceva special..Dumnezeu iti va da aceea persoana fix cand nu te astepti, stiu si mie mi s-au spus aceste vorbe si am fost dezamagita sa spun, dar prima data tu trebuie sa devii o femeie puternica, pentru barbatul tau.Caci fie ca este doar o relatie, sau casatorie totul nu va fi roz.Trebuie sa fi pregatita de orice.Axeaza-te pe cariera, roaga-te la bunul Dumnezeu si Maica Domnului si rezultatele vor veni…eu ma voi ruga pentru tine suflet frumos! Capul sus si ai sa vezi ca totul va fi bine! Te imbratisez cu drag !

 68. Doamne ajuta sotu meu are cancer .ce rugacini trebuie sa plati .doamne ajuta.

  1. Dumnezeu ajuta si pe sotul meu plin de cancer.

 69. Buna seara ajutatima si pe mine am promis ca ma duc la biserik maine de sf andrei dar sa ivit o problema si nu mai pot ce se intampla ce trebuie sa fac?

 70. Multumesc Sfantului Modest, sfant mucenic și ierarh! Am avut 27 de găini și erau bolnave, mi-a și murit una, și l-am rugat pe Sf. Modest să mă ajute și a făcut o minune de pe o zi pe alta s-au vindecat găinile mele fără să le fac nimic doar prin rugăciune, și în trecut când am mai avut probleme la fel am făcut și m-a ajutat! Vă recomand cu mare încredere dacă aveți probleme cu animalele să vă rugați să vă rugați și Sfântul Modest vă va ajuta! Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, amin! Slavă ție, Preacurată Măicuță, Născătoare de Dumnezeu!

  1. Si eu ii multumesc din tot sufletul Sfântului Mărit Modest, pentru că tot așa, mi-a vindecat câinele care era foarte bolnav…,avea puroi la nas și în ochi. iar medicii nu voiau să -i facă nicio injecție, fiindu-le teamă să nu moară.Toți spuneau că are jigodie, o boală letală. Nimeni nu-i mai dădea vreo șansă, dar prin mult plâns și rugăciune la Dumnezeu și la acest Mare Sfânt Modest, câinele meu a scăpat și azi e foarte bine. Mărire lui Dumnezeu și Sfintilor Lui, în veci, amin!

 71. Mare este puterea Domnului, a Maicii Domnului si a sfintilor sai. Pe scurt, fiind in vacanta in tranzit printr-o tara straina, mi-am uitat poseta cu 600 euro si toate actele intr-o benzinarie. Mi-am dat seama dupa vreo 2 ore, m-am intors din drum, rugandu-ma Sf Mina, Sf Nectarie si Maicii Domnului sa nu ma lase cu asa o paguba. Minunea a fost ca am gasit poseta cu tot ce era in ea, vanzatoarea a vazut-o uitata si a pus-o sub tejghea. Si mai ales mi-a inapoiat-o. Multumesc lui Dumnezeu, Maicii Sfinte si sfintilor Mina si Nectarie ca s-au indurat de mine si m-au ajutat.

 72. Doamne iti multumim frumos din suflet si din toata inima mea, citind minunele pecare le fac sfintii prin tine ne minunam si spunem cit este de bine cind esti Doamne linga mine. Slava tie Dumnezeule, slava credintei ordodoxe

 73. Facă-se voia Domnului sa mărturisesc către ceilalți frați în Hristos iubitori, Dumnezeu exista! rugaciunea și credința m-au salvat de o boala grava, “speciliaștii” au spus ca numai am nici o șansă, doresc sa nu intru în prea multe detalii din motive personale, vreau doar sa impartasesc tuturor care citesc sa Îl caute pe Hristos sa creadă în Dumnezeu și sa se roage căci iață viața mea e pura sunt minunat și sănătos . Iisuse Hristoase te iubesc Îți mulțumesc pentru ca mai salvat de zilele mele întunecate te iubesc Iisuse Hristoase, mulțumesc Dumnezeule pentru Fiul Tau, amin! Mă rog Ție Infinit sa te slujesc și sa te laud Amin ! Oamenii de pe acest Pământ sa se închine Ție, în vecii vecilor Amin !

 74. Buna ziua am si eu o rugaminte , raufacatorii mi-au furat 10 mii de euro ce pot sa fac cine imi da un sfat sau ma poate ajuta cu ceva

  1. Buna ziua. Acatistul Sf. Mucenic Mina si Paraclisul Maici Domnului sunt foarte de folos citit timp de 40 de zile, am avut o problema grea si in ziua a 40 o minune de la Dumnezeu mi s-a implinit mi-a recomandat parintele si stiu ca acatistul sf. Mina se citeste pentru lucruri disparute mâine pe 11 noiembrie se sarbatorestese Sf. Mina. Doamne ajuta!

   1. SF Mina a facut minuni si cu mine, mi-au fost furate niste lucruri in Italia. Cand am ajuns in tara am primit de pomana in bisera cu sf CIPRIAN -acatistul Sf Mina, acatistul Sf Paraschiva si o iconita cu Maica Domnului. Am citit acatistul timp de 40 de zile si lucrurile furate mi-au fost returnate sub diferite forme. Nu de catre hoti si cadouri de la diferiti prieteni, inclusive pe unele le-am gasit pe jos. Daca te rogi cu credinta totul ti se imdeplineste. Multumesc tuturor sfintiilor, Maici Domnului si lui Iisus Hristos pentru minunile din viata mea. Protectorul casei mele este SF SPIRIDON pe care l-am cunoscut in Corfu. Sf Spiridon s-a aratat familiei mele in intregime cand am fost in Corfu. Acolo am vazut racla deschisa cu papucei facatori de minuni si moastele in intregime. Doamne ajuta!

  2. Ciaoo..roagate la sfintul mina …si citeste acatistul ai sa vezi minune…eu eram in italia si tatal meu a murit si ingropat de patronul de la azil eu cind m am intors din tara continuam sa ma rog zi si noapte la sfintul mina ca mi era dor de el am aprins o lumanare si am citit acatistul si psaltirea …la 3noaptea am vrut sa ma pun in pat si am auzit un fosnaitla picioarele lu barbatu meu cind am ridicat ochi am incremenit era tatal meu intins cu parul alb…eu m am speriat …apoi i am multumit si am spus ca nu mai vreau sa vad

 75. Propunere de acatist închinat Sfântului Apostol Iuda Tadeu, ruda Domnului,
  ocrotitorul celor deznădăjduiţi
  Data prăznuirii: 19 iunie
  Dupa rugăciunile începătoare:
  Condacul I
  Mult-smeritului Apostol şi rudă a Domnului nostru Iisus Hristos, Iuda Tadeul, lauda mucenicilor, grabnic ajutător al celor deznădăjduiţi, să-i cântăm cu bucurie: Mare este Dumnezeu întru tine, Sfinte Apostole Tadeu al Galileii!
  Icosul I
  Ai fost născut, o, Sfinte Apostole, în Nazaretul Galileii, fiind unul dintre cei patru fii ai Sfântului Iosif, logodnicul Fecioarei Maria: Iuda, Iacov, Iosie şi Simon. Şi tot ca şi fraţii tăi, la început nu credeai în El. Apoi, înţelegându-ţi greşeala, ai devenit unul dintre cei doisprezece apostoli ai Mantuitorului şi te numeai cu smerenie ,,Iuda, sluga lui Hristos şi fratele lui Iacov”. Pentru aceasta, o, sfinte Iuda Tadeu, trimite-mi ajutor spre a cinsti sfântă apostolia ta:
  Bucură-te, învăţătorul smereniei;
  Bucură-te, îndreptătorul mândriei;
  Bucură-te, dascălul pocăinţei;
  Bucură-te, stâlpul credinţei;
  Bucură-te, înţelept slujitor al lui Hristos;
  Bucură-te, că ascultarea ţi-a adus folos;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al II-lea
  Spre a evita confuzia cu un alt Iuda, Sfantul Evanghelist Matei te-a numit cu înţelepciune Tadeu, ce se tâlcuieşte ,,lăudător” şi ,,mărturisitor” sau ,,sânii laptelui”. Te-a mai numit şi Levi, arătând astfel râvna şi vitejia ta în lupta pentru Mântuitorul nostru, după ce te-ai încredinţat că Iisus este Mesia. Iar alţii, numindu-te Varsava, ce se tâlcuieşte ,,fiul întoarcerii”, au arătat astfel imensa ta pocăinţă, credinţă şi dragoste, pentru care Îi cântăm lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al II-lea
  Spre tine năzuim, aşadar, cu încredere, o sfinte apostole Iuda-Tadeu-Levi, şi te chemăm în rugăciunile noastre. Apără-ne ca un leu de patimile sufleteşti şi trupeşti, ajută-ne sa înţelegem şi să împlinim cuvintele Sfintei Evanghelii, ajută-ne să mărturisim şi noi cu vorba, cu fapta şi cu gândul dreapta credinţă, spre slava lui Dumnezeu şi ajutorul aproapelui, pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, râvnă aprinsă;
  Bucură-te, comoară necuprinsă;
  Bucură-te, mărturisitor înflăcărat;
  Bucură-te, luptător avântat;
  Bucură-te, biruinţă a patimilor;
  Bucură-te, bucuria îngerilor;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al III-lea
  În tinereţe, ai arătat mai întâi şi neiubire faţă de Hristos, nevrând ca din averea maicii tale sa I se facă parte şi Lui. Ţi-ai pus apoi sufletul pentru Hristos, devenind apostolul Lui, dându-ne astfel exemplu de pocăinţă, de smerenie de credinţă şi de iubire. Voiai cu înflăcărare ca toată lumea să-L cunoască pe Hristos, să creadă în El, să-L iubească, să se mântuiască şi să cânte în veci: Aliluia!
  Icosul al III-lea
  La tine alergăm, o, sfinte Apostole Iuda Tadeu, ca la unul care înţelegi înşelarea diavolească prin ură şi prin necredinţă, să ne vindeci de patimi şi pe noi şi pe apropiaţii noştri, ai celor ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, dragoste nemăsurată;
  Bucură-te, evanghelie întrupată;
  Bucură-te, învăţătorul recunoştinţei;
  Bucură-te, dascălul nevoinţei;
  Bucură-te, cel ales şi încercat;
  Bucură-te, al Preasfintei Treimi slujitor devotat;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al IV-lea
  După Înălţarea Domnului, ai propovăduit, Sfinte, Apostole, Evanghelia, mai întâi în Iudeea, în Galileea, în Samaria şi în Idumeea. Apoi ai mers în Arabia, în Siria, în Mesopotamia şi in Edesa, cetatea lui Avgar, unde ai desăvârşit lucrarea începută de catre un alt sfânt cu numele Tadeu, unul din cei şaptezeci de apostoli, cântând lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al IV-lea
  Ai binevestit apoi cuvântul lui Dumnezeu şi în Persia, unde ai scris în limba greacă o epistolă către toţi credincioşii, scurtă, plină de învăţături folositoare despre taina Preasfintei Treimi şi a întrupării lui Hristos, despre deosebirea îngerilor buni de cei răi, despre Înfricoşata Judecată. Ne-ai sfătuit apoi să fugim de necurăţiile păcatelor trupeşti, de huliri, de mândrie, de neascultare, de invidie, de urâciune, de meşteşugiri şi de vicleşuguri. Ne-ai îndemnat apoi ca fiecare să fim statornici în propria chemare în credinţă, în rugăciune şi în dragoste. Ne-ai învăţat apoi să ne îngrijim de întoarcerea celor rătăciţi la adevărata credinţă şi să ne păzim de eretici, a căror pierzare o considerai asemenea cu cea a sodomitenilor. Ne-ai îndemnat apoi ca, pe lângă dreapta credinţă, să avem fapte bune cuviincioase chemării şi vrednice de mântuire, pentru care îţi cântăm:
  Bucură-te, că în puţine cuvinte ai spus lucruri mari;
  Bucură-te, povăţuitorul celor slabi şi ai celor tari;
  Bucură-te, aprig luptător împotriva pacatului;
  Bucură-te, cel ce ne ocroteşti de chinurile iadului;
  Bucură-te, apărător al valorilor creştine;
  Bucură-te, cinstitor al rânduielii divine;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al V-lea
  Nu cunoaştem mulţimea durerilor şi a ostenelilor tale, Apostole Sfinte, în timp ce L-ai propovăduit pe Hristos. Ştim, însă, că ai botezat şi ai încredinţat prin minuni popoarele, povăţuindu-le la mântuire. Iar credincioşii ajutaţi prin rugăciunile tale Îi cântă lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al V-lea
  Îndrăznim, Sfinte Apostole Iuda Tadeu, la milostivirea ta. L-am supărat pe Dumnezeu prin faptele noastre de ocară şi suferim din cauza păcatelor noastre. Mijloceşte ajutor după voia lui Dumnezeu, pentru sufletele şi trupurile noastre ce zac în suferinţe sufleteşti şi trupeşti. Credem că tu acelaşi eşti acum ca şi atunci şi poţi să mângâi pe cei întristaţi ori deznădajduiţi ajutându-i în situaţii ce par a nu avea rezolvări, spre slava Preasfintei Treimi. Tu eşti cel care ştii că deznădejdea este cel mai mare păcat în care necuratul caută să ne arunce. Ajută-ne să stăruim în rugăciune pe noi, cei întristaţi, şi să înţelegem rostul suferinţei sau să ne izbăvim de aceasta pentru a nu cădea în deznădejde. Ajută-ne să ne purtăm crucea şi să răspundem chemării lui Hristos pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, doctor al trupului;
  Bucură-te, vindecător al sufletului;
  Bucură-te, nădejdea celor deznădăjduiţi;
  Bucură-te, apărarea celor asupriţi;
  Bucură-te, dascăl al virtuţii;
  Bucură-te, mustrarea necredinţei;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VI-lea
  Te-ai dus apoi prin părţile Araratului, unde ai întors mulţime de popor de la înşelăciunea diavolească la Hristos. Ai fost prins, însă, de închinătorii la idoli şi, după îndelungate chinuri, ai fost spânzurat pe lemn în chip de cruce şi străpuns cu săgeţi de către cei necredincioşi. Şi astfel ai trecut la Hristos Dumnezeu, unde cânţi împreună cu toti sfinţii Lui: Aliluia!
  Icosul al VI-lea
  Sfinte Apostole Iuda Tadeu, slăvim mucenicia ta şi te rugăm să mijloceşti pentru noi dobândirea înţelepciunii, pentru a şti când ne este de folos răbdarea suferinţei şi când trebuie să-l rugăm pe Dumnezeu să ne izbăvească de aceasta. Ajută-ne să dobândim tăria mărturisirii credinţei în aceste vremuri de cernere! Ajută-ne să vieţuim după voia lui Dumnezeu, apărând poruncile divine şi credinţa ortodoxă pentru care te-ai adus jertfă vie pe tine însuţi, pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, slugă bună ce roade multe ai adus;
  Bucură-te, frate după duh al lui Iisus;
  Bucură-te, că voia Lui ai împlinit;
  Bucură-te, că, la fel ca El, în chip de cruce, pe lemn ai fost răstignit;
  Bucură-te, mucenic ce multe chinuri ai răbdat;
  Bucură-te, cel cu veşnica slavă încununat;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VII-lea
  Vestea minunilor tale s-a transmis peste timp din neam în neam şi, astfel, mulţi aleargă la tine atunci când se află în situaţii disperate. Tu pe toţi îi mângâi şi îi indemni să-L cinstească pe Dumnezeu cântându-I: Aliluia!
  Icosul al VII-lea
  La tine alergăm şi noi cei luptaţi de patimile noastre şi ale altor oameni, prin gânduri necurate, prin necazuri îngăduite de Dumnezeu pentru păcatele noastre, prin boli şi prin ispite.
  Bucură-te, alungarea demonilor;
  Bucură-te, vindecătorul bolnavilor;
  Bucură-te, împăcarea celor despărţiţi;
  Bucură-te, mângâierea celor asupriţi;
  Bucură-te, mustrarea asupritorilor;
  Bucură-te, liniştea rugătorilor;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al VIII-lea
  Multe sunt mărturiile credincioşilor care au apelat la ajutorul tău în situaţii disperate. Fiecare mărturie reprezintă încă o dovadă că apostolia ta continuă şi în zilele noastre, căci, odată cu ajutorul tău, îi îndemni pe toţi cei ce ţi se roagă să se pocăiască şi să-I cânte Lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al VIII-lea
  Te rugăm, sfinte Apostole Iuda Tadeu, cercetează vieţile noastre şi vezi dacă ne aflăm pe drumul mântuirii şi dacă voia noastră corespunde cu voia lui Dumnezeu. Ajută-ne cum ştii şi cum poţi. Pe cei în vârstă, ajută-i să fie exemple bune pentru cei tineri. Pe cei tineri, ajută-i să fie bucurie părinţilor. Pe cei neînţelepţi, ajută-i să devină înţelepţi. Pe cei necredincioşi, ajută-i să devină credincioşi. Pe cei aflaţi în situaţii disperate, ajută-i să dobândească rugăciune, spovedanie, Împărtăşanie, izbăvirea de chinurile veşnice, fericire cerească, înţelepciune, cugetarea la patimile lui Hristos, răbdare, recunoştinţă pentru darurile deja primite, smerenie, credinţă, nădejde, dragoste, ocrotire, ajutor şi folos duhovnicesc. Cercetează-ne şi pe noi, cei ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, apărătorul cauzelor ce par a fi pierdute.
  Bucură-te, ocrotitorul celor aflaţi în examene;
  Bucură-te, cel ce îi ajuţi pe cei din închisori;
  Bucură-te, vindecătorul celor bolnavi;
  Bucură-te, că aduci linişte în sufletele întristate;
  Bucură-te, ajutorul celor aflaţi în felurite necazuri;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al IX-lea
  Ai fost închipuit de pictor cu o icoană a Domnului nostru Iisus Hristos pe piept, pentru a arăta râvna ta sfântă, şi cu o săgeată, spre mărturie a pătimirii tale, căci ai fost străpuns cu săgeţi de către cei necredincioşii care nu ştiau să-I cânte lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al IX-lea
  O, Sfinte Apostole Iuda Tadeu, ajută-ne să sporim în credinţă, nădejde, dragoste, smerenie, curăţie, milostenie, cumpătare, blândeţe, îndelungă răbdare şi hărnicie. Ajută-ne să ne vindecăm de mânie, mândrie, zgârcenie, lăcomie, desfrânare, invidie, lene, vrăjitorie şi avorturi.
  Bucură-te, nădejde sfântă;
  Bucură-te, chemare neabătută;
  Bucură-te, chip al smereniei;
  Bucură-te, sălaş al evlaviei;
  Bucură-te, Levi, leu al rugăciunii;
  Bucură-te, Tadeu, izvor al înţelepciunii;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al X-lea
  Din pricina dispreţului pentru fapta lui Iuda Iscarioteanul, mulţi preferau sa te numească Levi sau Tadeu. Însă tu ţi-ai sfinţit numele în smerenie cântând mereu lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al X-lea
  Roagă-te şi pentru noi, Preasfintei Treimi, Sfinte Iuda Tadeu, să ne dăruiscă Pogorârea Duhului Sfânt, darurile Preasfântului Duh şi rugăciunea în Duh şi în Adevăr, nouă, celor ce-ţi cântăm:
  Bucură-te, următor credincios al lui Hristos;
  Bucură-te, că asculţi şi înveţi cele ce sunt de folos;
  Bucură-te, că ne înveţi să iertăm pentru a fi iertaţi;
  Bucură-te, că ne ajuţi să-I fim lui Iisus prieteni şi fraţi;
  Bucură-te, în via lui Hristos lucrător neobosit ;
  Bucură-te, mare apărător al creştinului oropsit;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XI-lea
  Slăvim pe Preasfanta Treime, căci prin întruparea şi jertfa pe Cruce a Mântuitorului, a facut posibilă calea spre îndumnezeire. O cinstim Preasfânta Fecioară Maria care îî ajută pe creştini în încercările lor. Îi cinstim pe toti sfinţii şi îngerii alături de care mijloceşti pentru noi şi-I cânti lui Dumnezeu: Aliluia!
  Icosul al XI-lea
  Cinstim pomenirea ta, Sfinte Apostole Iuda Tadeu, şi te rugăm să mijloceşti ajutor de la Dumnezeu nouă, celor care îţi cântăm:
  Bucură-te, slăvindu-L pe Dumnezeu;
  Bucură-te, rugându-te pentru sufletul meu;
  Bucură-te, mijlocitorul mântuirii mele;
  Bucură-te, apărătorul meu în ispite grele;
  Bucură-te, chipul milosteniei;
  Bucură-te, înfăţişarea smereniei;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XII-lea
  Cu ce cuvinte vom lăuda viaţa ta smerită, râvna ta înflăcărată şi dragostea-ţi nemăsurată pentru Mântuitorul nostru Iisus Hristos? Cu ce cuvinte vom lăuda minunile tale preaslăvite prin care îi binecuvântezi pe cei care te cinstesc? Negăsind cuvinte pe măsură, Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toate şi-I cântăm împreună cu tine: Aliluia!
  Icosul al XII-lea
  Sfinte Apostole Iuda Tadeu, Îi mulţumim Preasfintei Treimi pentru ajutorul dat creştinilor prin mijlocirile tale şi ne rugăm ca şi de acum încolo să ne ajute şi pe noi să ne bucuram de milostivirea Sa, pentru rugăciunile tale.
  Bucură-te, izgonitorul tristeţii;
  Bucură-te, aducătorul blândeţii;
  Bucură-te, împăcarea celor învrăjbiţi;
  Bucură-te, salvare a celor năpăstuiţi;
  Bucură-te, lauda apostoliei;
  Bucură-te, aflătorul bucuriei;
  Bucură-te, Sfinte Tadeu al Galileii, mare Apostol al lui Hristos!
  Condacul al XIII-lea
  O, sfinte Apostole şi mucenice Iuda Tadeu, cel ce ai dobândit atâta iubire pentru Mântuitoul nostru, încât viaţa ta I-ai adus prinos, primeşte această rugăciune şi te roagă pentru apărarea noastră de Antihrist, de demoni şi de duşmani. Ajută-ne în necazuri şi în ispitele ce ne vin de la lume, de la trup si de la necuratul. Mijloceşte înţelepciune tuturor conducătorilor lumeşti si bisericeşti pentru a ne conduce pe caile mântuirii! Ajută-ne să trecem netulburati prin vămile văzduhului, ca, mântuiţi fiind, să-I cântăm lui Dumnezeu: Aliluia!
  Acest condac se zice de trei ori, după care se zice Icosul I şi Condacul I.

 76. Am promis Maicii Domnului sa marturisesc ajutorul Ei.Au fost multe minuni printre care un proces ce dura din 2012 iar la 2 saptamani dupa ce am citit “Paraclisul Maicii Domnului” am primit ca raspuns “libertatea” mea pt care am sa-I multumesc toata viata.Deasemenea m-a ajutat sa ajung intr-un loc la care visam de cativa ani si la 2 luni dupa ce m-am rugat,mi-a implinit si dorinta aceasta.Marturisesc ca merg saptamanal la Manastirea Ghighiu,la “icoana facatoare de minuni” .Am plans si am implorat-O pe Maicuta din suflet sa ma ajute si niciodata nu m-a lasat.Acum citesc seara de seara Paraclisul si O rog mereu sa nu ma lase,ca fara Ea nu mai stiu sa mai traiesc.O rog sa mijloceasca catre Bunul Dumnezeu si Fiul Ei pt iertarea pacatelor mele si ii multumesc pt orice.Rugati-va,ca minunile vor veni !Doamne ajuta!

 77. Tot ma rog de cateva luni si nici un raspuns mam rugat la maica domnului sa ma apaca cu fosta iubire dar nici un raspuns mam rugat dezeaba

  1. Dna Mihaela, nu există rugăciuni “degeaba”. Să ştiţi că “toată darea cea bună şi tot darul desăvârşit de sus este, pogorându-se de la Părintele luminilor.”

  2. Te-aș sfătui să te rogi cu încredere totală Maicii Domnului(și să-i citești Paraclisul) fără a cere ceva anume, fiindcă Ea știe nevoile, suferințele și dorințele fiecăruia, dar știe mai bine ca noi dacă ceea ce-I cerem este spre fericirea noastră sau ne poate spori necazurile. Ea va face sigur alegerea optimă pentru cel ce i se-nchină cu credință neclintită. DOAMNE,AJUTĂ!

  1. Ati trait careva sau ati avut parte de vindecari miraculoase ?

  2. Buna seara,
   imi cer scuze ca las aici comentariul dar nu stiam cum se procedeaza.

   Dupa ce am citit mai multe articole pe internet, mi-am dorit sa impartasesc si eu cu voi o minune care mie mi s-a intamplat.

   Ma numesc E. si aveam o frumoasa relatie de 4 ani. In ultimii doi ani incepusem sa ne certam, el ma ura, iar eu deja cautam in alta parte ce nu gaseam la el. Fusesem intotdeauna o persoana sincera si plina de rabdare, dar atunci in acei doi ani, mintisem la fiecare cuvant. Cu toate astea, ne iubeam inexplicabil de mult si am fi facut orice unul pentru altul. Simteam de la distanta cand era bolnav, trist sau fericit si invers. Am continuat sa credem in iubirea noastra, care nu o data ne-a aratat ca poate invinge orice. La un moment dat, lucrurile au inceput sa fie ingrozitoare. Eu aveam un comportament de nedescris, el era agresiv, ceea ce nu ii statea in fire. Am ramas insarcinata. Am facut tot felul de teste, am mersi la doctori, m-au refuzat.. iar dupa socotelile mele cand eram prin a 4a luna a sarcinii, am pierdut. Am fost bolnava, nu puteam sa ma ridic din pat si nici un doctor nu voia sa ma primeasca. Intr-un final, un doctor m-a acceptat si mi-a facut mai mult rau decat bine. Incepusem sa cad in depresie, fiind in strainatate, el a plecat in tara iar eu am ramas. Am ramas singura, cu visele. Imi visam gemenii seara, de seara. Dupa cateva zile, m-a parasit si el. Am stat nopti, in sir pana in zori plangand, si reprosandu-i lui Dumnezeu ca nu merit asa ceva, dar meritam. Incercasem tot. Dar nu reusisem. Nu mai aveam putere, nu mai puteam canta, nu mai eram om. In perioada aceea avusesem lovitura dupa lovitura. Cand eram impreuna imi reprosam ca nu avem bani, iar la final ajunsesem sa am bani, dar sa nu am fericire. M-am intors in tara pentru cateva saptamani si am mers la un preot. Era ultima speranta..
   Preotul m-a vazut, avea un har. Stia tot , fara sa ii spun. Mi-a spus atat : ” NIMIC FARA DUMNEZEU ” . Mi-a spus sa citesc acatistul Sfantului Mina, eu fiind nascuta in noiembrie si de fiecare data cand ma simt rau, sau sunt trista, sa citesc Rugaciunile pentru cele 24 de ceasuri, ale Sf. Ioan Gura de Aur. Am ajuns acasa si cu lacrimi in ochi, am cazut in genunchi. Eram descurajata de toate cele intamplate, nu mai aveam putere.. si am inceput sa ii spun Sfantului Mina, ce am pe suflet, apoi am citit Acatistul. Am facut asta timp de 5 zile, dupa care prietenul meu, m-a cautat. Am discutat, am zambit pentru prima oara dupa 6 luni iar in acea seara i-am multumit Sfantului Mina. Ne-am impacat, iar eu astazi, pot spune ca sunt cea mai fericita femeie din lume! De ce? In sfarsit, L-AM GASIT PE DUMNEZEU..
   Auzisem atat de mult aceste cuvinte si nu imi puteam imagina ce e atat de greu sa il gasesti? A fost o calatorie lunga, dar cu ajutorul Sfantulu Mina, astazi, sunt sanatoasa, am liniste in familie, problemele financiare s-au rezolvat si ne dorim ca in viitor sa mergem in Casa Domnului pentru a primi binecuvantare. El, acum se roaga alaturi de mine, si tot ce pot sa spun este ca o minune ce s-a intamplat! Nu imi imaginam vreodata dupa tot ceea ce s-a intamplat eu as putea sa ma schimb. Acum, gandesc de doua ori. Iar lucrurile la care ma gandeam inainte si nu le luam in seama, cum ca as pacatui, astazi nu le mai fac. A fost greu, dar.. dupa atata suferinta, pot sa va spun voua, tuturor, DUMNEZEU EXISTA SI MINUNILE EXISTA!!! MA BUCUR CA IN SFARSIT, L-AM GASIT !!!

   1. te rog mult daca poti lasa mi emailul tau sau un nr de telefon.trec printr o situatie nasoala cam ca si a ta.

   2. am incercat sa ti trimit email. nu mi merge. imi spune ca e ceva gresit la adresa.

   3. buna elena. am incercat sa ti trimit email dar nu merge. imi arata ca o
    problema. iti las nr meu de telefon daca doresti sa mi trimiti un sms cu nr tau sau un beep. multumesc
    nr meu 0730884632

 78. Am scris intr-o postare anterioara despre una din minunile Maicii Domnului si ale Sf Nectarie. Acum o sa va impartasesc o a doua minune care a fost de fapt prima: era in anul 2012, cel mai cumplit an din cei 26 de ani de pana atunci. Plecasem de la matusa mea la care locuisem 10 ani, tatal meu nu a vrut sa mai auda de mine (situatia era foarte grea si complicata), nu luasem nici residentiatul, ma ajutase Bunul Dumnezeu sa-mi gasesc un loc de munca ca vanzatoare in conditiile in care nu mai muncisem in viata mea. Incepusem sa ma imbolnavesc psihic si fizic de la stres, si ma astepta un examen de rezidentiat in toamna anului respectiv. Nu invatasem nimic, m-am prezentat la examen fara sa stiu decat cateva pagini si nici pe acelea nu le retinusem. Cert era faptul ca, daca picam iarasi examenul (a treia oara!) nu stiu ce se alegea de mine… In dimineata cu examenul, mi-am citit rugaciunile de dimineata si acatistul Sf Nectarie si am luat examenul cu un punctaj ok. Nu are fost sa intru in detalii, poate pe unii i-ar sminti (poate ca am smintit deja), cert este ca l-am luat si am inceput sa revin la viata in cei 3 ani de rezidentiat care au urmat si care pt mine au fost ca o vacanta (ramura pe care mi-o alesesem a fost cea mai lejera).

   1. puteti sa mi lasati adres de email al utilizatorului cu nume E?as dori sa vb cu ea

   2. Buna ziua, am vazut ca o utilizatoare cu numele “lili” este interesata sa vorbeasca cu mine. Eu sunt “E.” , aici aveti e-mailul meu : ilinka.elenna18@gmail.com

  1. Buna seara,
   Anul trecut am dat examenul de definitivat in invatamant si nu l-am promovat,deoarece nota trebuia sa fie minim 8 si am luat 7,20 desi ma pregatisem.M-am hotarat din iarna sa merg pe la manastiri.Am mers la Petru Voda,la Bistrita,Agapia,Sihla,Sihastria,Pangarati,Bistrita ,Poiana Maicilor unde m-am rugat din tot sufletul si am lasat cate un pomelnic.In luna iunie am fost la Parintele Arsenie Boca ,apoi la Manastirea Hadambu,unde este Icoana facatoare de minuni si la Sf Parascheva de la Iasi.M-am rugat foarte mult si m-am rugat si la Sfintii Efrem cel Nou,Neculai,Mina,Spiridon,Nectarie,Varvara,Serafim din Sarov,Ioan Rusu,Sf Parascheva,Stelian ,Parintele Iustin Parvu si Maica Domnului.Am luat definitivatul anul acesta cu 8,35.Sfintii ,Parintii si Maica Domnului au facut aceasta minune pentru mine.M-am rugat mult si mi s-a indeplinit dorinta.Ei m-au ajutat!!Am crezut cu tarie ca il voi lua si asa a fost! Credeti cu tarie in ei si rugati-va si veti vedea adevarate minuni!!

 79. Maica Domnului si Sfantul Nectarie m-au salvat de la moarte. Sunt sigura ca m-au ajutat de multe ori fara ca eu sa le cer ajutorul…Ma voi referi insa strict la Sf Nectarie: Două mari minuni m-au marcat pentru tot restul vietii: in 2015, plecam la mare spre Grecia impreuna cu prietenul meu; la un moment dat, avand 180 km/ora, masina a luat niste damburi de pe sosea si prietenul meu a pierdut complet controlul volanului. Tin sa precizez ca era in jur de 03.30 dimineata iar din contrasens veneau intr-una masina si in special tiruri. Cu cateva momente inaintea incidentului, in mod miraculos, soseaua parca se eliberase din contrasens. In momentul in care prietenul meu pierduse controlul volanului, m-am trezit in socul respectiv (cu cateva minute inainte reusisem cu greu sa atipesc) si am strigat “Maica Domnului, Sfinte Nectarie, va rog ajutati-ne!!!”. Dragii mei, in momentul acela masina s-a oprit pe contrasens, fara niciun impact, fara nicio zgarietura. Avand in vedere circumstantele, acest lucru era imposibil. In dreapta era un fel de prapastie iar in stanga: parapet. Masina s-a oprit ca si cum ar fi fost parcata. Multumesc Maicii Domnului si Sf Nectarie inca o data pentru aceasta minune! Suntem in viata datorita lor!!! Si sunt o mare pacatoasa, nici nu meritam asa o minune, dar dragostea lui Dumnezeu pentru oameni nu are masura, nu se poate compara cu nimic si este nemarginita!

 80. Multumesc inca odata Maicii Domnului pentru mijlocirea tuturor rugaciunilor catre Dumnezeu. Multumesc pentru bunastarea mea psihica si pentru cea materiala la care am ajuns numai prin bunavointa Tatalui nostru Ceresc! Multumesc pentru ajutorul “fulger” oferit in situatii care pentru mine pareau a fi foarte greu de rezolvat. Slavit fie Domnul!

 81. Buna seara! Vreau sa rog pe toti cei ce au greutati care par ca nu se ma sfârșesc sa aibe răbdarea, Dumnezeu le îngăduie în viața noastră doar pentru a ne întări in credință,a ne apropia de El și a conștientiza ca unde nu putem face față, vine El și ne ajută, ne scoate in cale o soluție, nu ne părăsește niciodată! Sfinti sunt prietenii nostri, mijlocitori catre Bunul Dumnezeu si Măicuța Sfântă, nu încetați să vă rugați, chiar si cand pare că nimeni nu ne aude! Ne aude, sa fiți convinși, numai ca unele lucruri au nevoie de timp să se așeze! Vreau să mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am primit, primesc și voi primi in viața mea, Maicii Domnului care mereu se roagă, mijlocește si ne acoperă cu acoperământul ei, cu rugăciunile neîncetate si lacrimi de maică și sfinților care ne asculta mereu rugăciunile! Sfântul Nectarie este in viața mea de câțiva ani buni si mereu mă ocrotește, sprijină si lucrează în viața mea, chiar si când nu reușesc să citesc Acatistul așa cum imi propun! Multe minuni s-au întâmplat de-a lungul timpului, multe le conștientizez, insa si mai multe nu! Vreau să mărturisesc ca atunci când am lăsat în grija Sfintei Treimi, Maicii Domnului si Sfintilor problemele mele, atunci s-au rezolvat ca prin minune, indiferent că erau pe plan financiar, profesional, sentimental sau al sănătății! Sfântul Nectarie, de curand m-a ajutat sa imi schimb serviciul, simt ca e deja mai bine din punct de vedere profesional, m-a ajutat sa imi pun ordine în viata personala si sa am rabdare pentru a putea intalni pe cineva cu care sa intemeiez o familie, asta dupa multe lupte cu mine, multe scapari, caderi in pacate si o relatie vicioasa de cca. 7 ani. M-a ajutat in trecut in toate, toate greutatile in care l-am chemat si sunt convins ca mâna lui a fost si acolo unde nu l-am pomenit! Stiu ca alături de Sfântul Nectarie se roaga si lucrează în viața mea si Sfintii Nicolae, Spiridon, Ghelasie de la Ramet, Arsenie Boca, Iustin Pârvu, Arsenie Papacioc, Cleopa Ilie, Iona Rusul, Efrem cel Nou, Serafim de Sarov, Onufrie cel Mare, Mare Mucenic Mina si Mucenita Ecaterina, Preacuvioasa Paraschiva, Sfântul Apostol Andrei si Simon Zilotul, Sfântul Ioan de la Prislop impreuna cu Ingerul pazitor si multi alți sfinți pe care ii pomenesc in rugăciunile mele! Vreau sa le multumesc pe această cale, pentru sprijinul, purtarea de grija, dragostea si mijlocirea lor. Multumesc Maicutei Domnului pentru ascultarea rugaciunilor si cererile duse către Sfant Fiul ei, Domnul Nostru Iisus Hristos, Domnul Dumnezeul si Împăratul nostru, al tuturor! Cred ca in continuare, Sfintii, vor mijloci pentru mine si pentru toti cei ce ii includ in rugăciune si nu numai, cred ca Măicuța Domnului ne aude plansul, chiar daca ne lipsesc lacrimile si sunt convins ca Bunul Dumnezu se va milostivi de noi, asa cum a facut-o mereu si nu ne-a lasat sa pierim! Doamne ajuta tuturor!

  Ps: va rog nu deznădăjduiți, toate se întâmplă cu un motiv, au un sens si un rol in dezvoltarea noastra, chiar dacă pe loc noi nu il vedem, pe viitor o sa conștientizăm si motivul! Nu toate stau in putetea noastra si ne este dat să le putem rezolva, așa că, acolo unde nu putem noi, intervine Bunul Dumnezeu cu intreaga armata de sfinti! Doamne ajuta si liniste tuturor!
  Ps 2 : cate in pic de milostivire de la noi catre cei necajti, o fapta buna, cuvant de intarire, faptul ca incercam sa fim mai buni, mai putin egoisti, mai rabdatori sunt convins ca ne apropie mai mult de Dumnezeu si rugaciunile noastre vor fi mai repede auzite! 😉

  1. da ? eu de 40 de ani sufar . Ma rog dar … cine stie .

 82. Emilia. As vrea sa va împărtășesc și minunea mea Ne am hotarit sa facem un copil dar nu reușim am fost pe la doctori am făcut chiar și implant dar nimic totul era în zadar.A poi eu am citit acatistul sf intului Nectarie de 3 ori . Nici nu am crezut ca minunea sa apară așa de repede .Am născut o fetiță sănătoasă pe care o cheamă Nectaria. Și mulțumesc sifintului pe aceasta cale .Nu încetați sa aveți încredere ca tot ce ceti cere veti avea Mulțumesc Sfintului Nectarie.Rugați va Sfintului Mina Maicii domnului Efrim Siriul cel nou.Doamne ajuta.

 83. Emilia. As vrea sa va împărtășesc și minunea mea Ne am hotarit sa facem un copil dar nu reușim am fost pe la doctori am făcut chiar și implant dar nimic totul era în zadar.A poi eu am citit acatistul sf intului Nectarie de 3 ori . Nici nu am crezut ca minunea sa apară așa de repede .Am născut o fetiță sănătoasă pe care o cheamă Nectaria. Și mulțumesc sifintului pe aceasta cale .Nu încetați sa aveți încredere ca tot ce ceti cere veti avea Mulțumesc Sfintului Nectarie.

 84. Multumesc din tot sufletul Maicii Domnului, Sfintilor Mina, Nicolae si Nectarie pentru ajutorul minunat pe care mi l-au dat azi. Trebuia sa platesc o suma enorma pentru despagubirile unui accident auto, desi platisem asigurarea, insa cu intarziere si din punct de vedere legal nu mai aveam absolut nici o sansa, cei de la asigurtare ramanand ferm pe pozitie ca trebuie sa platesc integral. Azi dupa ce am vorbit cu asigurarea la telefon si mi s-a spus acelasi lucru, m-am rugat Maicutei Domnului si sfintilor Nicolae, care stiam ca ii ajuta pe cei din necazuri financiare, sfantului Mina, ajutorul celor indattorati si Sfantului Nectarie care mi-a ajutat de nenumarate ori. M -am rugat cu cuvintele mele, scurt, insa cu toata durerea si teama din suflet. La nici 5 minute dupa rugaciune am primit telefon ca, prin exceptie, mi se sterge pretentia de despagubire, urmand sa platesc doar asigurarea in mod regulat. Nu am suficiente cuvinte sa ii multumesc Maicii Domnului si Sfintilor pentru ajutorul pe care mi l-au dat atat de grabnic. Doamne ajuta!

 85. Imi pierd speranta…m.am despartit de prietena mea si de atunci m.am tot rugat dar situatia se inrautateste…..ce sa fac pentru ca ii duc lipsa pe zi ce trece si nu cred ca mai am putere sa ma mai rog

  1. Buna ziua! Nu stiu ce sa mai cred, si eu m-am tot rugat, dar nimic nu functioneaza

   1. Nu deznadajdui, roaga-te cu toata inima si cere cu ale tale cuvinte si ai incredere ca se va împlini, ai sa vezi ca se împlinește întocmai! Fa cu toata dragostea si speranta acatistul Sfantului Nectarie si Al Sfintei Născătoare de Dumnezeu Fecioarei Maria, ai sa vezi ca mijlocesc neîncetat si negresit catre Doamne Doamne si te vor ajuta! Am trăit pe propria piele efectul rugaciunilor si acatistelor si minunile Sfantului Nectarie si a Maicutei Domnului impreuna cu Sfântul Nicolae, Sfântul Ioan Rusul, Sfântului Arsenie Boca, Sfantul Mina si Sfanta Ecaterina, Sfântul Spiridon, Sfantul Paisie Aghioritul, Sfântul Efrem cel Nou, Sfintei preacuvioase Paraschiva, Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Apostol Simon Zilotul, Sfantul Iustin Pârvu. Cu toti, impreuna, mijlocesc necontenit catre Bunul Dumnezeu! Citeste-le viata si minunile si vezi care iti este mai apropiat, vei simti in adancul sufletului o liniste si o schimbare si vei descoperi cu siguranta un sfant ocrotitor mai aproape de sufletul tau! Cu toti sunt de mare folos, ei au grija de noi, de rugăciunile noastre si mijlocesc neincetat catre Dumnezeu si Măicuța Sfanta! Ai încredere, nu pierde speranta, cu siguranta vei gasi liniste si tot ceea ce cauti, insa cu rabdare! Nimic din ce se intampla nu este întâmplător, iar Doamne Doamne mai permite greutăți ca sa ne intareasca, sa ne arate ca daca ne apropiem de El, toate isi gasesc rezolvarea. Nu ne da mai mult decat putem duce, asa ca…răbdarea, spovedanie si incredere! O seara frumoasa!

 86. Buna seara. Vreau sa va spun doar sa nu va pierdeti credinta. Dorindu-mi foarte mult copii m-am rugat la Sf. Efrem in fiecare zi si la Sf. Ioan Rusul si s-a produs minunea , in conditiile in care m-am temut pentru ca medicii mi-au spus ca va fi un pic mai greu sa raman insarcinata. Va doresc din suflet copii sanatosi si binecuvantati. Viitoare mamici rugati-va neincetat.

 87. Cu credinta in suflet va spun ca am avut mare incredere in Sfantul Nectarie, Maica Domnului si Dumnezeu.am fost diacnosticata cu hpv si de cand am aflat m.am tot rugat.Sa stiti ca prin puterea rugaciunii se fac Minuni.Am mers la moastele Sfantului Nectarie in Bucuresti si cum am inceput sa ma rog s.au intamplat minuni.Citeam si citesc in continuare Acatistul Sfantului Nectarie si Acatistul Maicii Domnului si cum am repetat analizele rezultatele au iesit bune. De cate ori pot merg la Moastele Sfantului Nectarie la Manastirea Radu Voda in Bucuresti.Rugati.va cat puteti de mult pt ca Dumnezeu , Maica Domnului si Sfintii fac Minuni.

 88. Din inima multumesc Sf mare mucenic Mina si Maicii Domnului pentru tot ajutorul dat de-a lungul anilor;pentru gasirea obiectelor pierdute, pentru ajutor intr-o tranzactie imobiliara, in gasirea unui serviciu bun si bine platit (prin definirea unor conditii contractuale care ulterior s-au dovedit a fi cele mai bune solutii),pentru linistirea si rezolvarea unor conflicte la locul de munca, fara ca nimeni sa aiba de suferit,pentru ajutor la examene pentru mine si cei apropiati si pentru multele alte situatii in care eram in nevoie,pina si pentru gasirea unui loc la o scoala buna pentru nepotica,unde nu am avut nici pile,nici “criterii ” de incadrare (apartenenta de teritoriu,cunostinte,etc).Practic nu am facut decit sa citesc acatistul Sf Mina si sa astept,desi recunosc,nu cu mare nadejde…si totusi Sf m-a ascultat si mi-a rezolvat problemele.Nu pot spune decit atit: multumesc Sf MINA!

 89. Maica Domnului nu m-a lasat niciodata la nevoie. “Nimeni nu pleaca de la fata Ta rusinat.”

  Ma ingrijoram foarte tare cu privire la examenul de licenta. Inainte sa intru sa-mi prezint lucrarea, am vazut doua fete care au iesit din sala plangand, iar lucrul acesta m-a tulburat. Am citit Paraclisul si Acoperamantul Maicii Domnului si am simtit, am crezut din suflet ca ma va ajuta! Asa a si fost! Totul a mers ca uns, am iesit din sala foarte fericita si am luat licenta cu nota mare! Totul mi-a fost calculat si asternut in fata.

  Multumesc Fecioarei pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat la nevoie! Mare este puterea si dragostea ei! Oamenii nu ne pot face nimic rau daca suntem sub Acoperamantul Maicii Domnului!

 90. Va pot marturisi cu toata sinceritatea de ajutorul primit din partea PreaSfintei Nascatoare de Dumnezeu. Am avut probleme de tot felul si de sanatate si cu sotul, dar marea problema era ca fiica mea nu-si gasea de lucru desi cauta mai peste tot, mergea la concursuri dar nu reusea desi ea invata pana la epuizare.
  Am inceput sa merg mai des pe la manastiri, citeam acatistele sfintilor, dar minunea intarzia sa apara, atunci ne-am gandit ca cea mai aproape de Dumnezeu este insasi Mica Domnului. Astfel, zi de zi dar si noaptea ma trezeam si dupa 2 luni de rugaciuni catre Maica Domnului, minunea s-a produs, desi sincer am crezut ca pentru noi, cerul s-a inchis si nimeni nu ne aude, dar nu a fost asa, ne lipsea doar rabdarea.
  Am inteles ca trebuie sa ne rugam tot timpul, nu numai cand avem nevoie. Prima rugaciune trebuie intotdeauna adresata Maicii Domnului, caci ea este a doua ca putere cereasca dupa Sfanta Treime, dar mai tarziu am inteles asta.
  Aceleasi multumiri le adresez si sfintilor : Sf Nicolae, Sf Mina, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si tuturor sfintilor.

 91. Bună seara dragi frati in Hristos, permiteți sa va relatez o minune “proaspătă” trăită prin mila Sf. Mare Mucenic Mina, a Sf.Mare Mucenic Efrem cel Nou si a Maicii Domnului.
  Lucrez momentan ca si casieră, in 2 schimburi, o dată dimineața, o dată seara, IERI DUPA AMIAZA am fost de servici. Aglomerație, agitație, am încercat să raman calmă sa nu greșesc la încasarea banilor. La sfârșitul programului s-a făcut situația de final de zi si……..șoc…..AVEAM LIPSĂ 80 RON!!! Vă imaginați ca am rămas “interzisă”, eram sigura ca am fost ffff. atenta, TOATA NOAPTEA AM STAT TREAZĂ ȘI VIZUALUZAM FIECARE CLIENT CUM I-AM ÎNCASAT BANII, CUM AM DAT RESTUL….
  Tot aseară cand am ajuns acasă dărâmată, am început sa citesc Acatistul Sf.Mina, iar azi dimineață pana sa plec la muncă (tot după amiaza) am citit Paraclisul acestui Sfânt, am descoperit acest site, am împărtășit oamenilor minunile trăite si am citit desigur si eu mărturiile celor binecuvântati de Sfânt.
  Toată dimineața mi-am petrecut-o plângând si când am relatat minunile si când am citit Paraclisul sfântului.
  Am ajuns la muncă si am fost sa întreb la contabilitate la dna care se ocupa de situația noastră a casierelor dacă s-a găsit cumva greșeala mea de aseară.
  Speriată m-a întrebat: Ce greșeală draga mea? cea cu lipsa de 80 Ron i-am răspuns. Dar nu ai avut asemenea lipsă Doamne fereste, COLEGA DIN TURA DE DIMINEAȚĂ DE IERI A GRESIT O OPERAȚIUNE SI DE ACOLO ESTE LIPSA. Imi venea s-o îmbrățișez i-am spus de groaza ca as fi fost nevoită sa dau din salariu (si asa….românesc) și mi-a spus ca am fost bleguta sa mă liniștesc ca am iesit EXCELENT cu situația desi sunt noua (nu am nici o luna de zile de când lucrez in acest loc).SLAVĂ ȚIE DOAMNE,SLAVĂ ȚIE MĂICUȚĂ SFÂNTĂ,SLAVĂ VOUĂ SF.MARI MUCENICI,MINA,EFREM CEL NOU SI TUTUROR SFINȚILOR CĂRORA NU M-AM RUGAT,DAR EI M-AU AJUTAT, SF.IOAN RUSUL, SF.SPIRIDON, SF.NECTARIE, SF.GHERASIM AL KEFALONIEI, SF.ARSENIE BOCA LA CARE DOAR MI-A “FUGIT” GÂNDUL. Si VA MULȚUMESC (cu riscul de a mă repeta) DUMNEAVOASTRĂ PTR. ÎNFIINȚAREA ACESTUI SITE PRIN CARE II PUTEM SLĂVI (prin minunile relatate) PE SFINȚII AJUTĂTORI, NOUĂ NETREBNICILOR, VREDNICI MAI REPEDE DE OSÂNDĂ!!!
  Doamne ajută, DRAGI FRAȚI ORICE PIEDICĂ VEȚI ÎNTÂMPINA IN VIAȚĂ SA NU NE DEPARTAM DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS,DE MAICUTA LUI SI DE FRĂȚIORII LUI SFINȚII!!!

 92. Aceasta a fost prima întâlnire cu un Sfânt Iubit al Stăpânului Hristos si devenit drag inimii mele, am povestit aceasta minune tuturor, începând cu familia mea, apoi colegilor, prietenilor.
  Sfântul Mina a ajutat-o pe colega mea de birou sa-si găsească inelul pierdut fără sa-si dea seama intr-o cutie pentru tombolă in care a căutat cu DOUA MINUTE INAINTE DE A FI ARUNCATĂ IN MASINA DE GUNOI!!! desi cu o zi înainte răscolisem toată firma. In seara piederii i-am trimis mesaj pe mobil sa caute pe net acatistul Sf.Mina, ea era in oraș, si-a cumpărat de la un chioșc o revista destinată femeilor si…. la acea revistă era prins ca si cadou…… ACATISTUL SF.MINA, pe care colega l-a citit “împreună” cu mine. A 2-a zi eu am întârziat putin la muncă dar când am intrat in birou COLEGA MI-A SARIT IN BRATE SI MI-A SPUS BOCIND: L-AM GASIT!!! DOAMNE MULȚUMESC SI TIE SFINTE MINA! Apoi a povestit tuturor despre minunea trăită
  De asemenea cand fratelui meu ii trebuia la master diploma de licența si nu o găsea, ne-am rugat Sf.Mina si ceva parca îmi tipa in minte si in urechi: SĂ MEARGA LA FACULTATE ACOLO ESTE! desi fratele susținea ca nu are cum. Dar pentru ca termenul cand ii era necesară diploma se apropia, a sunat la facultate, initial i s-a spus ca nu au acolo asa ceva, l-au chemat pentru clarificarea problemei si când a ajuns fratele la secretariatul facultatii d-na i-a spus ca……I SE GASISE DIPLOMA!!!ERA PĂSTRATĂ IN SIGURANȚĂ!!!
  Tot legat de fratele meu, acesta lucrează la Bucuresti si vine la 3 săptămâni acasă, a venit se pregătea sa plece dar nu găsea o cheie importantă pentru el. S-a întors casa pe dos, dar degeaba, s-a căutat prin haine, nimic, fratele a plecat in cele din urmă si noi, mama si cu mine am început citirea Acatistului. După 3 zile de la citirea acestuia mama a căutat in dulapul deja răscolit altceva, când a scos hainele, S-A AUZIT UN ZGOMOT CA SI CAND AR FI CĂZUT CEVA! DESIGUR ERA CHEIA CĂUTATĂ, CUM SI IN CE FEL A AJUNS ACOLO NUMAI SF.MINA,DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI ȘTIU.
  Si ultima minune (ma rog Sfântului sa nu ma uite) a fost cand mama își cauta cardul de sănătate, ea sustinea ca l-a pus la loc sigur, a căutat pe unde obisnuia sa le tina, nu a DORMIT TOATĂ NOAPTEA CAUTAND. Dimineața m-a sunat să-mi povestească disperata ca avea programare la doctorul respectiv făcută in urmă cu 3 luni si daca pierdea această ocazie trebuia sa aștepte încă pe atât. Nu am apucat sa citesc de data aceasta acatistul, am luat repede in mâine iconițe cu Maica Domnului, Sf.Mina, Sf.Efrem Cel Nou si am început sa “vorbesc” cu ei sa-i implor sa nu o părăsească pe mama si sa-i permită sa meargă la controlul vital pentru ea.
  DUPĂ CINCISPREZECE 15 MINUTE DE LA TELEFONUL DISPERAT, MAMA M-A SUNAT SPUNÂND CA L-A GĂSIT INTR-UN LOC UNDE, EA SUSȚINEA CA IL CĂUTASE DEJA TOATA NOAPTEA.
  SLAVĂ ȚIE DOAMNE PENTRU MĂICUȚA TA SI FRĂȚIORII TĂI SFINȚI PE CARE II TRIMIȚI LA NOI PĂCĂTOȘII.

 93. Doresc sa marturisesc si eu o minune. De ceva timp am ramas fara loc de munca. Data in care sa platesc chiria se apropia…si oricat incercam eu sa fac rost de banii de chirie , pur si simplu nu reuseam. Asa ca am hotarat sa o rog pe Fecioara Maria sa imi ofere ajutor. M-am rugat cu disperare si credinta iar minunea nu a intarziat sa apara. Ii multumesc si ii voi aduce laude in fiecare zi !

 94. Doamne Miluieste-ne si ne iartă pentru păcatele noastre. Doresc sa va multumesc in primul rând pentru înființarea acestui site care permite oamenilor să împărtășească minunile prin care Maica Domnului, Fiul Său Sfânt și Iubit si Sfinții “lucrează”. Doresc sa împărtășesc mulțimea de minuni TRĂITE prin mila SFÂNTULUI MUCENIC MINA.
  In urmă cu aprox. 15 ani am avut o alergie ce se manifesta pe tot corpul, numai in ochi nu aveam, in rest….. problema se repeta in fiecare an. Intr-unul din ani alergia s-a manifestat prin luna noiembrie, făceam ca de obicei tratamente injectabile dureroase, pastile puternice, dar nesemnificative fata de DUREREA RESIMȚITĂ (acestea erau simptomele, bubițe care ma mâncau apoi se inflamau si dureau) nu puteam sa merg, sa stau pe scaun, nici măcar sa flexez degetele de la mâini. Si când respiram simteam durere in tot corpul.
  Dupa 14 zile de tratament parcă nu mai trecea alergia, începusem sa deznădăjduiesc, am fost sa-mi fac injectia dureroasa, si când m-am întors acasă uitându-mă in oglinda si vazandu-ma cum arăt am început sa bocesc efectiv de parcă îmi murise Doamne fereste cineva f.drag. Astfel plângând m-am așezat cu mare greutate pe canapea, dupa ce am pornit radioul din cameră, simțeam si speram ca muzica sa îmi mai gonească deznădejdea.
  La un moment dat crainica a anuntat ca azi biserica prăznuiește pe Sf.Mare Mucenic Mina și ca, se săvârșește slujbă in cinstea Domniei Sale la biserica din parcul Tăbăcariei cu acest hram. Am gasit in casă o carte de rugăciuni am căutat acatistul SF.MINA DESPRE CARE NU ȘTIAM PÂNĂ IN ACELE MOMENTE CA EXISTĂ si cu lacrimi in ochi si plimbându-ma prin casa de durere (nu puteam sta in genunchi,si nici îmbrăcată nu suportam sa stau) am citit Acatistul.
  După citirea acestuia m-am îmbrăcat cu mare greutate mi-am legat un fular peste fata sa nu sperii oamenii din jur si am plecat spre slujbă la biserică. Am stat TOATĂ SLUJBA, BA chiar FĂRĂ SA REALIZEZ AM STAT SI IN GENUNCHI, am aprins lumânări si am plecat spre casă. Cand am coborât din autobuzul cu care fusesem plecata m-am întâlnit cu un coleg de munca (eram in concediul medical) care stia ca sunt bolnava si m-a întrebat de ce stau înfășurată la fata, i-am arătat putin si m-a întrebat ca nu înțelege de ce, nu vedea nimic pe fata.
  In fine am ajuns acasa, într-adevăr fata NU MAI ERA UMFLATA, LA FEL MÂINILE ERAU CURATE, ATUNCI AM SESIZAT CA POT MISCA DEGETELE FARA SA MA DOARA, M-AM DEZBRĂCAT REPEDE SI…….MINUNE, DIN PETELE VINETE INESTETICE NU RĂMĂSESE DECÂT O IRITAȚIE INSESIZABILĂ. Am aprins toate becurile din casă, am început sa fac genuflexiuni cu ușurință, ce mai MĂ VINDECASEM!!! DUPA 14 ZILE DE TRATAMENT SI DURERE CHINUITOARE A FOST NEVOIE DE TREI ORE!!! Menționez ca de atunci NU AM MAI AVUT ASEMENEA MANIFESTARI alergia nu mai apare in fiecare an si daca totusi apare este într-o formă usoara, ca o iritatie care se tratează cu o singura pastiluta pe zi timp de 7 zile.

 95. Doresc sa marturisesc o minune a Sfantului Mina.
  Intr-o seara, in urma cu cativa ani, in timp ce ma intorceam de la spitalul unde era internat tatal meu, mi-am pierdut portofelul. Aveam in el actele si vreo 50 de lei. Din cauza oboselii, am observat abia a doua zi ca acesta lipseste. Am inceput cautarile: prin casa, la spital, am intrebat pacientii din salon, personalul medical, am reusit chiar sa iau legatura cu soferul microbuzului cu care m-am intors de la spital in acea seara. Am sunat, de asemenea, la politie in speranta ca poate cineva l-a gasit si l-a predat politiei. Nici un raspuns pozitiv. Imi parea foarte rau de buletin. Avand cunostinta ca Sf. Mina este cel care te ajuta in astfel de situatii, am inceput sa ne rugam Lui, atat eu cat si mama. Cand nimeni nu mai credea ca-l vom gasi, deoarece trecuse mai bine de o saptamana de la pierderea portofelului, minunea s-a produs. Intr-o zi a sunat la usa un baiat si o fetita. Erau acasa doar parintii mei. Baiatul le-a inmanat parintior portofelul cu tot ce avea in el la momentul pierderii. Nu ne venea sa credem. Am fost uimiti, emotionati, ne-au dat lacrimile si i-am multumit imediat Sfantului Mina pentru minunea pe care o facuse. De atunci nu am incetat sa-i multumesc si sa-i cer ajutor Sfantului si pentru alte probleme iar Sfantul Mina a fost mereu langa mine. De multe ori este de ajuns doar sa ma gandesc la El si sa rostesc in gand o rugaciune si Sf Mina ma ajuta. Iti multumesc din suflet, Sfinte Mare Mucenice Mina!.
  De asemenea, am sfatuit si alte persoane pagubite sa se roage Sfantului Mina si minunile nu au intarziat sa apara.

 96. Denis cam prin acelasi lucru trec si eu….te sfatuiesc sa nu iti pierzi credinta.Dumnezeu le randuieste. Cum stie El.noi nu suntem stapani pe viata noastra.singuratatea este foarte grea si de aceea te inteleg.dar trebuie sa primim lucrurile asa cum sunt si spre desavarsirea noastra.si eu sunt in strainatate dar vin si acasa.tot ce pot. Sa iti zic este ca fara deasa spovedanie,impartasirea cu Sfinele Taine si legatura cu duhovnic(pt care ma rog sa Il lumineze Bunul Dumnezeu sa ma indrepte spre mantuire)nu as putea sa ma ridic.iar sfintii Nectarie,Nicolae Sf.Efrem cel nou cu Preacurata Maicuta ma au in paza lor.chiar daca nu primesc ceea ce imi doresc,ma linistesc si ma intaresc.Doamne ajuta si iti doresc numai bine

 97. Si pe minen m-a ajutat Dumnezeu, multumesc lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si tuturor sfintiilor pentru indurari. Amin.

 98. Doamne milueste-ne! Vreau sa va povestesc o minune traita de mine si de familia mea.
  In urmă cu cateva luni cineva i-a furat bunicii mele bicicleta, deoarece era la strada. Bunica cand a iesit la strada, a vazut ca a disparut bicicleta.
  A cautat-o peste tot, dar nu a gasit-o.
  Atunci, i-am spus sa nu se intristeze pentru ca ma voi ruga Sf. Mina si o vom gasi. Zis si facut.
  Am luat icoana Sfantului si i-am citit Acatistul cu nadejde si credinţă. Dupa 30 de minute, l-am terminat si chiar atunci a intrat tata in camera mea.
  M-a intrebat ca ce fac; si i-am spus ca m-am rugat Sf. Mina si ca o sa gasim bicicleta. Apoi tata, bucuros a zis ca : ” deja am gasit-o! ”
  Era pusa chiar langa Biserica din sat. Apoi, am dat slavă si multumire lui Dumnezeu si Sf. Mina.

  Fie numele Domnului Binecuvântat, de acum si până-n veac!

 99. Doamne milueste-ne!
  Ma numesc Denis-Mihai, si vreau sa va povestesc despre puterea Sfintei Cruci .
  Dar mai întâi fac o paranteza: de obicei, pe langa rugaciunile de dimineaţa si de seara, spuneam si cele ale Sf. Cruci (”Sa invie Dumnezeu, si sa se risipească vrajmasii Lui …” si ” Îngradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste Doamne …. ”
  Intr-o noapte, m-a atacat vrăjmaşul in vis. M-a zdruncinat destul de tare, dar, dintr-o data mi-a aparut Crucea la care ma rugam, mi-a aparut in mana (in vis) si automat am inceput sa zic rugăciunile Sf. Cruci, si mi s-a luminat crucea in mana, si m-am trezit.
  Am vorbit cu mai multi duhovnici, si au spus ca visul era de la diavolul, dar a intervenit Dumnezeu si m-a salvat.
  De aceea, sa purtati Cruce, deoarece este arma impotriva vrăjmaşului.
  Fie numele Domnului Binecuvântat, de acum si până-n veac!

 100. M-am rugat Maicii Domnului sa se lase mama mea de băutură, citind Paraclisul Maicii Domnului, si la cateva zile minunea s-a săvârșit. Am citit din toata inima si am plans in hohote de durere…nu puteam sa ma opresc din plans si am citit cum am putut. ÎȚI mulțumesc Maicuta!

 101. vad atitea minuni frumoase scrise aici.. sincer ma bucur nespus pentru voi ca le-ati trait si v-a auzit Domnul rugaciunele.. sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac, sant necasatorit si nu stiu ce si cum sa fac sa-mi gasesc perechea potrivita, au trecut atitia ani, iar eu nu ma pot apropia de nici o fata…

  1. Eu ti-as sugera sa mergi sa vorbesti cu un preot cu har, poate ai ceva facut de nu te poti apropria de nici o fata. Poti sa citesti acatistul Sf. Nicolae ( 40 de zile consecutiv) pentru casatorie iar pentru dezlegare de farmece e acatistul Sf. Ciprian.

   1. preot cu har? unde sa-i gasesti in ziua de azi? .. mai ales cand esti in strainatate.. ultimii ani am fost mult timp singur si izolat in deznadejde totala.. incercam sa ma rog, treceau cateva saptamini cu rugaciuni si post dupa care aveam impresia ca pur si simplu nu sant ascultat si iarasi cadeam in deznadejde, bautura si tristete.. si uite asa au trecut luni de zile.. duc o lupta nebuna cu mine insusi si nu-mi gasesc linistea,.

  2. Denis, nu stiu din ce zona a tarii esti insa iti spun eu de un mare preot cu Har. Copilul meu avea demutizare nula si am fost la acest preot cu el si am urmat canonul dat de parinte ai copilul meu vorbeste. Am avut probleme cu sotul, ramasesem cu copilul pe strazi….am facut canonul dat de preot si acum suntem bine, avem casa noastra….. Si multe alte minuni.
   In DOBROGEA in jud Tulcea sat SLAVA RUSA slujeste parintele LUCIAN la biserica sf DUMITRU.
   Sanatate ai Doamne ajuta

   1. Buna seara Imi puteti da nr de tel al parintelui

   2. Buna ziua Am citit comentariul tau Imi poti da nr de tel al preotului Mersi

   3. Buna ziua. imi cer scuze, dar… abia acum am vazut mesajeel dvs.
    0754717304 acesta este nr preotesei.. dar raspunde si parintele atunci cand nu este ocupat cu credinciosii sau rugaciunile personale

 102. Ii multumesc Sfantului Mucenic Mina pentru ca m-a ajutat sa-mi gasesc certificatul de nastere. Cu o seara inainte sa-l gasesc, eram foarte stresata. Nu aveam bani sa plec in orasul in care m-am nascut si nici sa platesc amenda. Am citit acatistul cu credinta ca e singurul care ma poate ajuta. In dimineata urmatoare, am inceput din nou sa-l caut, dar niciun rezultat. I-am spus mamei, resemnata, ca va trebui sa facem un efort sa plec in orasul in care m-am nascut si sa cer un duplicat. Dupa 5 minute, ma suna mama si imi spune ca l-a gasit.
  Nu mi-a venit sa cred! Slava Lui Dumnezeu! Multumesc, Sfantule Mucenic Mina!

 103. Hristos a inviat! In urma cu un an, am avut niste dureri groaznice (asemanatoare unei crize de rinichi). Plangand de durere si speriata, am vrut sa iau ceva calmante, dar brusc mi-a venit in minte ideea ca poate sunt insarcinata, am facut un test de sarcina si banuiala s-a confirmat. Ingrijorata ca as putea pierde sarcina (pentru ca durerile nu incetau), m-am rugat Sfantului Nectarie pentru ca bebelusul meu sa supravietuiasca, sa fie puternic, iar eu sa indur durerea. Rugaciunile mi-au fost ascultate si durerile s-au oprit, dar sarcina nu a fost deloc una usoara. Fiecare saptamana care trecea era o victorie pentru mine, mai ales ca atat pe plan profesional, cat si personal aveam multe proiecte in desfasurare. Poate nu am priceperea de a marturisi, dar am simtit ca sunt ocrotita de Sfantul Nectarie si de Sfanta Fecioara, la care ma rugam din cand in cand. Placenta joasa, tensiunea ridicata in sarcina si chiar circulara de cordon omblilical (de care am aflat abia dupa nastere, desi am mers periodic la medicul ginecolog) nu m-au impiedicat sa nasc natural, asa cum mi-am dorit, prin bunatatea lui Dumnezeu, bebelusul cantarind 3,380 kg, cu scor Apgar 9. Au urmat apoi 10 zile de spitalizare pentru ca bebelusul avea o infectie la stomac, zile pline de lacrimi, de amaraciune, de vinovatie ca el plateste pentru pacatele mele, in care parea ca nu raspunde la tratament, iar starea sa se degrada. L-am rugat atunci din nou pe Sfantul Nectarie sa il vegheze pe bebelusul meu, iar el si-a revenit miraculos.
  Inca din liceu (cand am aflat despre el) acest mare Sfant imi ocroteste familia si ne asculta rugaciunile si nu numai ca mi-a salvat fiul, dar inainte m-a ajutat sa imi intalnesc sotul, desi multe pacate am si nu sunt vrednica de asa mare ajutor.
  Bucură-te, cel ce ne îndemni să Îi spunem lui Dumnezeu necazurile noastre;
  Bucură-te, că uşurezi durerile naşterii când mamele te cheamă în ajutor;
  Bucură-te, cel care cu dragoste alungi deznădejdea din inimile noastre;
  Bucură-te, că cei vindecaţi de tine au mărturisit harul tău;
  Bucură-te, ceresc doctor fără-de-arginţi, ajutător al doctorilor pământeşti;
  Bucură-te, apostol al vindecărilor trupeşti şi sufleteşti
  Bucură-te, îndepărtând îndoiala din inimile noastre;
  Bucură-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare făcătorule de minuni!

 104. Îi multumesc Sfintei Parascheva pentru minunea pe care mi-a dat-o. Sotul meu o luase pe cai gresite iar cu ajutorul Sfintei a revenit pe drumul cel bun. Am citit acatistul Sfintei Parascheva de 40 de ori, ba chiar am si visat-o, mi-am dorit mult sa imi apara in vis! Îi multumesc pt ca a fost langa mine si m-a ajutat sa trec peste infidelitatea sotului.

 105. Am inceput sa citesc Paraclisul Maicii Domnului de 2 saptamani si Sf. Nectarie. Dupa cateva luni de depresie lucruriile au inceput sa se schimbe lucruriile in bine. Dar si sufleteste ma simt mai bine, nu mai plang zilnic.Rugati-va neincetat catre Maica Domnului si minunile nu vor intarzia sa apara. Doamne ajuta!

 106. Vreau sa multumesc Sf Mina Maicii Domnului si tuturor sfintilor care m-au ajutata sa gasesc masina care o aveam furata.

 107. M-am despărțit de iubitul meu de 4 luni, il iubesc enorm. Nu pot sa-mi iau gandul de la el. Dati-mi un sfat. Eu vreau sa ne împăcăm… nu stiu de ce nu ma pot uita la alti băieți. Am încercat dar nu pot. Mi-e groaza ca nu pot sa fac nimic toată ziua deși sunt tanara si in putere. Dar dorul de el ma mistuite. Il vreau inapoi… nici nu stiu daca sa indraznesc sa cer Maicii Domnului o minune, am pacate ca orice om, n-as vrea sa o supăr. Da-ti-mi un sfat… doar o minune l-ar putea întoarce înapoi.

  1. Neîncetat trebuie să cerem ajutorul lui Dumnezeu si celor apropiați Lui. El sigur știe ce avem nevoie… și… dacă îi cerem ajutor, nu ne va lăsa niciodată singuri.

  2. Roaga-te cu incredere ! Nu o vei deranja si garantez ca te va ajuta. Toate cele bune iti doresc !

 108. Rugati-va cu credinta Maicii Domnului, Sfantului Nectarie si Sfantului Erfem pentru ca mereu ne asculta rugaciunile. Va spun din toata inima ca nu exista data in care sa ma rog lor si sa nu primesc ajutor. L-au ajutat pe tatal meu cu serviciul, m-au scapat de o groaznica durere de cap, au adus linistea in familia mea in momentul in care a izbucnit un scandal, m-au ajutat sa trec cu bine de o inspectie. Acestea sunt doar cateva exemple in care am primit ajutor de la Sfintii mei ocrotitori. Ma rog in continuare Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem sa ma ajute sa intalnesc si eu partenerul potrivit si sa imi intemeiez o familie. Am credinta ca rugaciunea mea este ascultata si ca la momentul potrivit vor face prin harul lor cel sfant si prin sfintele lor rugaciuni catre bunul nostru Dumnezeu aceasta minune pentru mine. Multumesc Maicutei Domnului, Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem ca sunt mereu alaturi de mine si ca imi intaresc credinta. Atunci cand am o problema, oricat de mica, stiu cui trebuie sa cer ajutorul si totul devine mai usor. Slava Tie Dumnezeul notru, Slava Tie! Slava Tie, Maicuta Sfanta! Slava Tie Sfinte Nectarie! Slava Tie Sfinte Efrem! Doamne ajuta pe toata lumea!

 109. As vrea sa marturisesc si eu despre o mare minune care mi-a marcat existenta si care mi-a intarit credinta in Dumnezeu cel Atotputernic. Baietelul meu cel mic s-a nascut la 36 de saptamani. La jumatate de ora dupa nastere a dezvoltat sindrom de detresa respiratorie si a fost transferat int-o sectie de terapie intensiva pentru nou-nascuti. Doua zile s-a zbatut intre viata si moarte, perioada in care eu nu am putut sa-i fiu alaturi din punct de vedere fizic, pentru ca eram internata in alta maternitate si au durat aproximativ 48 de ore pana ce mi-au facut externarea de acolo ca sa pot ajunge la el. Trecusem si eu prin a doua cezariana dar gândul ca situatia lui e atat de grava nu m-a lasat deloc sa ma gândesc la procesul meu de recuperare. Marturisesc faptul ca este ingrozitor sa treci prin asa ceva. Nu doresc nimanui sa experimenteze astfel de trairi. Ma gândisem sa-i pun numele de Stefan-Gabriel, dar in momentele acelea de suferinta mi-am amintit de Sfantul Stelian, ocrotitorul mamelor si al copiilor si l-am rugat sa ma ajute. Maica Domnului a fost si ea prezenta in rugaciunile mele de mama, alaturi de Sfanta Parascheva, de Sfantul Nectarie si Sfantul Arhanghel Gabriel. In noaptea in care starea copilului a inceput sa se imbunatateasca am vazut o lumina puternica ca a soarelui de amiaza (mai mult am simtit-o cu ochii inchisi, dar nu a fost un vis), pentru ca sa aflu ulterior ca in acele momente ceva miraculos s-a intamplat si cu baiatul meu. A stat 2 saptamani in spital, iar personalul medical de acolo nu prea imi dadeau sanse ca as putea alapta copilul in mod natural (pana atunci a fost hranit cu laptele meu colectat din 3 in 3 ore), dar in momentul cand l-am pus prima data la san m-am rugat Maicii Domnului sa faca si aceasta minune si copilasul a inceput sa suga fara nici o dificultate. In semn de multumire fata de ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului si sfintilor Lui, am ales pentru baiat numele de Stelian-Gabriel. Dupa externare am mai avut un hop de trecut. La o luna de zile copilul a facut o artrita de genunchi stang de cauza infectioasa, motiv pentru care am mai stat in spital cu el inca 3 saptamani. Numai Dumnezeu mi-a dat putere sa depasesc cu bine toate problemele astea. In momentul de fata Stelian este bine sanatos, are un an si 3 luni, continui sa il alaptez si sa ma bucur de el si de fratiorul lui mai mare. Sunt convinsa ca Dumnezeu poate sa savarseasca orice minune si de cele mai multe ori o si face, dar noi trebuie sa fim receptivi la mesajul si ajutorul Lui.

 110. Locuiesc in Turcia si sunt casatorita cu un barbat de apartenenta musulmana, eu m-am pastrat crestina, desi din partea socrilor au existat multe presiuni, sotul meu insa imi respecta religia si avem casa “plina “de icoane. Acum 3 ani mi-a venit un gand negru cum ca: sa dau o iconita a maicii Domnului unei biserici, deoarece o primisem cadou de la cumnata din partea fratelui meu, cumnata, parasindu-l pe fratele meu si casatorindu-se cu un altul. (Acea icoana o sfintisem in Romania) Mai mult decat faptul ca icoana imi fusese facuta cadou de cumnata, m-a tulburat si gandul ca acea cumnata mi-ar fi daruit-o cu gand rau, pentru ca nu fusesem in relatii prea bune. Asa gandind eu, ca ar trebui sa “scap “de icoana am deschis subiectul cu o vecina musulmanca, intreband-o daca nu stie o biserica ortodoxa in zona. Vecina m-a intrebat motivul, iar eu i-am destainuit, cum ca vreau sa dau icoana Maicii Domnului, Bisericii. Ea vazand icoana pe perete, icoana imitand argintul si placandu-i, m-a rugat sa i-o dau ei cadou. Eu .. mai codindu-ma .. dar rusinandu-ma sa o refuz, am spus ca bine am sa i-o dau, dar am atentionat-o ca aceasta icoana trebuie sa stea la loc de cinste, fiind Fecioara Maria si İisus Hristos Pruncul din bratele ei. Ea mi-a garantat ca o va tine in casa pe perete, deoarece si in Coran Fecioara Maria este la loc de cinste si ca si in Coran scrie ca Fecioara a nascut Prunc de la Dumnezeu. Asa induplecata fiind am daruit acea icoana (mai mult cu gandul ca sa scap de amintirea cumnatei si de “piaza rea” caci atata m-a dus capul, cat sa pot crede, ca icoana Maicii Domnului nu ar putea arde energia negativa, daca! aceasta ar fi existat cu adevarat) Va marturisesc ca dupa ce am dat acea Sfanta icoana au inceput necazurile: sotul meu a fost dat afara de la serviciul pe care il avea de 8 ani, am fost nevoiti dupa multe luni de somaj sa plecam in alt oras din pricina noului serviciu al sotului. Nici acolo nu am stat mai mult de 4 luni, sotul meu dandu-si demisia fara vreun motiv logic. Apoi am ramas someri inca vreo 9 luni. Am gasit din nou de munca, dar de data aceasta la numai 4 luni de munca sotul meu a fost depistat cu cancer. A facut operatie de extirparea tumorii si 6 luni citostatice. İn acele clipe grele am cerut ajutorul Maicii Domnului si Sfantului Nectarie si Sfantului Spiridon. Abia in acele momente am inceput sa “aprofundez” invatatura crestina. Pana in acel moment doar ma inchinam la icoane, dar nu cunosteam Adevarul… de care sunt inca la milioane de km distanta. Sotul meu a scapat cu bine din aceasta lupta. Este de 2 ani de zile sanatos tun. Sa revenim la İcoana! Cand citeam acatistele Maicii Domnului acum un an in urma imi tot venea un gand: Adu İcoana inapoi!! Cere icoana inpoi de la vecina! İmi era rusine sa cer “cadoul “inapoi. İ-am spus si sotului ca nu mai pot dormi din pricina gandului ca trebuie sa recuperez icoana Maicii Domnului. İar sotul imi spunea ca nu e frumos sa cer ceva ce am dat… Eu insa nu mai puteam sa dorm, pana la 4 dimineata nu inchideam ochii. Cum sa cer icoana ?!! Apoi mi-a venit ideea sa o rascumpar!! Sa merg la vecina si sa ai explic ca nu mai pot dormi si ca: sa imi vanda icoana in schimbul unei sume de bani bunicele, plus ca ai voi da un tablou pictat in schimb, asta ca sa il puna in locul icoanei pe perete. Eu asa credeam ca icoana este pe perete la loc de cinste in dormitorul ei, asa cum promisese. Am mers la vecina si i-am spus ca asa stau lucrurile si am rugat-o in genunchi, la propriu, sa nu ma refuze! A acceptat sa mi-o”vanda” spunand ca isi aminteste ca eu voiam sa o dau unei Biserici, dar ca ea mi-a cerut-o. Auzind acel raspuns am si fugit acasa si am luat tabloul si banii si m-am intors la vecina dornica sa recuperez icoana. Vecina a primit tabloul si banii, dar mi-a spus ca maine imi va duce ea icoana acasa la mine.!!! Maine?! ..Am spus bine.. dar ma gandeam de ce? apoi m-am gandit ca poate are musafiri si nu o poate da in acel moment …Am mai dormit o noapte pe jar. A doua zi la pranz nu am mai rezistat si am mers iar la vecina. M-a invitat in casa si a adus icoana!!!! Slava Domnului aveam icoana Maicutei Domnului in mainile mele!!.. aveam cel mai de pret giuvaer!!! Am pupat icoana si am fugit cu ea acasa. Acasa stergand-o de praf ..am observat ca rama, care este de lemn, era roasa la toate colturile… atunci am inteles ca vecina o depozitase la subsol unde avem boxele si unde sunt soareci!… Atunci am inlemnit!! Am inteles de ce Maica Domnului nu ma lasa sa dorm!!! Am dus icoana sa o sfintesc din nou la Biserica Acoperamantului Maicii Domnului din İstanbul (Vlaherne). A stat 40 de zile in Sfantul Altar. Sper din tot sufletul sa fiu iertata si de acest Mare pacat! Caci sunt putregai de pacate! Dumnezeu este Milostiv si Mare iubitor de oameni si sper sa ma ierte pentru toate pacatele! Cu vecina s-a intamplat asa la cateva luni dupa ce am recuperat icoana de la ea: intr-o noapte s-a sculat sa bea apa si o usa de la dulap era deschisa, coltul usii i-a venit in ochiul drept si nu a mai putut vedea cu el.. a fost operata pana acum de 2 ori, nu mai vede cu acel ochi, sper din tot sufletul sa poata vedea din nou prin marea mila a Maicutei Domnului! Am luat apa de la İzvorul Tamaduirii si îi voi da sa se spele! Am simtit sa va impartasesc aceasta “intamplare”.. pentru a intelege cu totii, ca icoanele sunt FERESTRE Deschise spre Rai! Sunt mai mult decat ne putem noi imagina!! Au viata sfintilor in ele! Au harul sfintilor pictate pe ele! Au Harul Duhului Sfant! Si ..si… si… nici nu putem sa intelegem sau imaginam noi ce putere au icoanele!
  Slava Puterii Tale İisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu! Slava tie, Maica de Dumnezeu nascatoare Feciara Marie acoperamantul nostru cel sfant! Slava Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh.
  Doamne ajuta necredintei noastre! Nu te mania pe noi! Amin.

 111. Nu deznadajdui.
  Roaga-te,posteste.du-te la biserica.
  Citeste carti religioase.
  Ai rabdare.O sa fie bine.

  1. am tot postit si m-am rugat.. insa iar cad in deznadejde.. decand am venit in tara am o anexietate sociala si ma pierd cand vorbesc in public.. mai ales cu fete.. ma simt foarte singur…

  2. Denis eu te sfatuiesc sa iti cauti un DUHOVNIC BUN care sa te lumineze si sa te ajute sa iti gasesti linistea si rostul in viata…poate ai sa te intrebi cum ma poate ajuta o data ce deja m-am spovedit si impartasit..dar eu iti recomand sa iti deschizi sufletul catre cineva care intr-adevar te poate ajuta…depinde ce asteptari ai de la viata si daca constinentizezi ce vrea Dumnezeu de la tine si de la noi toti…singuratatea si anxietatea se stabileste in suflet atunci cand esti nesigur pe tine, cand vrei sa parasesti anumite patimi si “uratu”iti face razboi cu tine pt ca vrea sufletul tau ….TU SA TE INARMEZI CU CREDINTA DRAGOSTE SI MULT CURAJ….Dumnezeu sa iti ajute sa iti gasesti calea care duce la mantuire si nu uita atunci cand postesti sau orice alta fapta buna sau nevointa faci NU le faci ca sa ti se rezolve anumite probleme ci pur si simplu ca vrei sa il urmezi pe Hristos si El te va ajuta negresit…si apropo si eu ti-l recomand din tot sufletul pe Sfantul Nectarie si Sfantul Siluan Atonitul

 112. Denis, sa ne povestesti daca vei merge la Prislop. Pana atunci, eu iti recomand sa citesti cartea lui Paulin Leca ,,De la moarte la viata”. Si cand te simti singur si nemangaiat, asculta acest minunat acatist…se va ruga si inima ta singurica.

 113. vroiam sa mai adaug, cea mai mare prostie pe care o face un crestin este ca dupa ce rugaciunea s-a implinit sa renunte a se mai ruga. apoi in decursul timpului pierdem tot ce am obtinut prin rugaciune. nu trebuie sa treaca o zi din viata noastra fara rugaciune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.