Scrieți un text cu o miniune pe care aţi trăit-o dumneavoastră, sau aţi aflat că s-a întâmplat cuiva şi pe care vreti să o povestiţi. Bineplacute sunt aceste mărturisiri lui Dumnezeu şi sfintilor Lui, pentru că ele ajută la întărirea credinţei şi chiar convertirea multora la sfânta și neîntinata noastră credință ortodoxă.

Susține Doar Ortodox

Scrie comentariu: 

  • Afișarea comentariilor poate dura uneori și câteva ore.
  • Data și ora trimiterii mesajelor vor fi afișate alături de nume (sau „anonim”, după caz”).
  • Înainte de publicare orice mesaj se verifică și se corectează, dacă e necesar, de către administratorul siteului.
  • Puteți trimite mesaje și direct la adresele doarortodox@yahoo.com sau doarortodox@gmail.com
© Copyright: Preluarea textelor se va face doar cu menționarea sursei, doarortodox.ro, sau parţial cu continuare de trimitere la articolul de pe acest site [mărturiile de mai jos sunt exclusiv email-uri sau comentarii trimise pentru Doar Ortodox pentru a fi cunoscute]. Mulţumim pentru înţelegere!


 

MIHAELA (1 iunie | 17:21)  • Mulțumesc pentru toată viața bună și frumoasa pe care mi-a dat-o CREATORUL, dar azi de ziua copilului vreau să Mulțumesc pentru minunăția de nepotel. Mărturisesc că nu prea doarme, dar de fiecare dată când sunt la el, Îl rog pe bunul Dumnezeu, pe Maica Domnului și pe Sf. Ioan Rusul al cărui nume îl și poartă, să-l liniștească, să doarmă mai mult și așa se întâmplă. Ajută-ne Doamne mereu, iartă-ne și nu ne certa rău. Amin.


LOREDANA (1 iunie | 06:16)  Minune e viața pe care am primit-o!
Minune e tot ce trăiesc și tot ce mi se întâmplă!
Domnul este cu noi tot timpul!
Minuni sunt părinții care m-au crescut cu dragoste!
Minune e copilul ce l-am primit de la Domnul să îl cresc !
Minuni sunt prietenii și oamenii pe care i-am întâlnit!
Doamne, mă rog Ție, fă o minune pentru roaba Ta, Marioara, să revină printre noi!
Amin!


DIANA (31 mai | 14:50)  •  Revin cu un răspuns la o postare recentă: spuneam că aștept un răspuns legat de un curs la care am participat și care s-a finalizat cu o probă, din punctul meu de vedere destul de grea și solicitantă. Țin să spun că în timpul probei aveam iconița Sfântului Efrem lângă mine. Azi am primit răspunsul mult așteptat și îmbucurător, am fost adminsă! Mulțumesc Bunului Dumnezeu că îmi arătă încă o dată milostivirea Sa, mulțumesc Maicii Domnului care mereu mi-a ascultat rugăciunile, mulțumesc Îngerului Păzitor că e cu mine mereu și mulțumesc Sfântului Efrem, al cărui acatist l-am citit dimineața rugându-l să mă număr printre cei care au fost admiși dacă asta e voia Domnului, mulțumesc Sfântului Ioan Rusul care a făcut o minune chiar azi când aveam mare nevoie de asjutorul său, mulțumesc Sfântului Nectarie, Sfântului Mina, Părintelui Arsenie Boca, Sfintei Parascheva și tuturor sfinților dragi! Dumnezeu să vă ajute!


SIMONA ELENA (29 mai | 20:26)  • Minunile pe care le trăiesc eu și simt că este mereu lângă mine este Sfântul Mare Mucenic Mina! De câte ori pierd ceva sau uit unde l-am pus mereu mă gândesc la el și mi le scoate în cale! Îți mulțumesc Sfinte Mina că ești mereu lângă mine, păcătoasa! Acum, mai nou, l-am descopetit și pe Sf. Nectărie, o minune de Sfânt!


ELENA (29 mai | 17:51)  • Întoarsă acasă pentru pensionare mi-am dorit să ajung la icoana făcătoare de minuni de la Nicula și la alte mănăstiri. Din primele informații, totul era ocupat. Bine. Dar am zis; daca cineva nu vine, eu vin cu drag. Săptămâna a trecut eu gindul mi l-am luat… La 6 dimineața sună telefonul sunteti gata mergem, Suceava, Cluj și Maramureș. Da, dar nu am bani pregătiți. Ne veți da bani la întoarcerea acasă. De la Sf. Ioan la Moisei la Nicula la iubita Rohia a marelui Justinian Chira  – azi, a pruncului său, Iustinian Sătmăreanul, iubit de toată lumea. Mă sună copiii din străinătate; „Ce faci mama? „Sunt foarte fericită, m-a chemat Maica Domnului în locuri sfinte!”


ELENA (28 mai | 05:21)  • Doamne ajută!
Dau și eu mărturie de grija pe care Sfinții o au față de noi, oamenii. Anul trecut am mers în pelerinaj în Grecia de ziua Sfântului Nectarie, cu autocarul. În această excursie am mers împreuna cu câteva rude și mama mea, care, după ce s-a răzgândit de câteva ori asupra plecării, într-un final s-a hotărât să vină. Mama, în vârsta de 72 ani, pe lângă alte probleme de sănătate, are dureri de spate și picioare, acestea fiind motivele nehotărârii ei inițiale. Înainte de plecare m-am rugat Sfântului (mai mult în gând, prin vorbele mele, deci, nu cu mult timp dedicat) ca mama să fie bine, iar pelerinajul sa fie o bucurie din toate punctele de vedere.
Pot sa spun ca mama a făcut față cu brio atât la drum, cât și la programul încărcat și destul de obositor (a ținut ritmul cu celelalte persoane, a participat la priveghere, a dormit puțin, a mers mult și pe jos, cazările au fost diferite în fiecare zi). La întoarcerea în țară, după un program intens și mii de km parcurși lumea era obosită, iar noi am relizat ca nu am avut nici un fel de neplăcere, nici o durere (nici de spate, nici de picioare) și în ciuda atâtor ore de stat în autocar, noi nu am avut picioarele umflate. Am vorbit mult cu mama și rudele noastre despre aceste aspecte și convingerea noastră este că acest pelerinaj a fost un cadou al Sfântului Nectarie pentru noi toți, dar în mod special pentru mama mea, care s-a bucurat din plin de toată frumusețea acestui pelerinaj, fără să resimtă nici cel mai mic disconfort. Ii mulțumim din suflet Sfântului Nectarie, precum și celorlalți Sfinți la care am ajuns, pentru bucuria duhovnicească și pentru grija arătată.

Mai povestesc 2 întamplări:
Un vânzator de flori, care venise la hramul unei biserici a rămas cu destul de multă marfă nevândută (crizanteme mari, foarte frumoase) mi-a făcut o ofertă bună și am luat toate florile care erau într-o găleată. Am ajuns acasă, le-am împărțit în buchete, pe care le-am dus la o biserica în cinstea Maicii Domnului și a Sfinților. În casă am păstrat doar 5 fire, care nu arătau foarte bine. Spre marea mea surprindere, florile respective s-au păstrat într-o stare de prospețime aproximativ o lună jumătate. Cred ca acesta a fost modul delicat prin care Maica Domnului a mulțumit pentru flori.

Într-o zi mi-am propus sa particip la o slujba de priveghere (de la 21.00). Cu toate că în ziua respectivă m-am simțit foarte rău, am ținut cont de primul gând și am mers la slujbă. Am găsit chiar și un loc, iar după o perioadă am realizat că atât starea de greață cât și durerea de cap au dispărut. La sfârșitul slujbei (01.30), când am ieșit afară ca să comand o mașina, am văzut în fața bisericii un taxi liber. Am ajuns acasă foarte repede. Așa lucrează Dumnezeu minuni cu noi. Important este sa avem sufletul deschis, sa le vedem, sa ne bucurăm de ele și sa mulțumim.


DRAGOȘ (27 mai | 03:03)  • Acum doua saptamani a murit subit tatal meu. In urma lui au ramas o ramada de treburi nerezolvate pe care el le manageria in totalitate de cand eram noi mici. Cu ajutorul sfintilor Efrem, Iuda Tadeu, Spiridon, Mina, Necatrie si multi alţii pe care i-am avut fiecare în rugăciune am reusit să le scoatem pe toate la capat, iar unele treburi au mers de la sine ca si cum cineva ne-a dus de mână, arătând că totul este cu putinţă dacă este credinţă. Chiar şi durerea decesului devine acceptabilă când vezi că Dumnezeu a lucrat in asa fel incat sa fie cat mai putina suferinta, ca sa nu mai zic ca tatal nostru a murit exact cum si-a dorit. Facand treaba!


ALESIA (27 mai | 01:58)  • Doamne ajuta! Vreau sa va mărturisesc o minune din data de 24 mai când după 3-4 ani am găsit un inel pierdut cu ajutorul lui Dumnezeu și Sfântului Mina! Slavă Ție Doamne!


DIANA (26 mai | 12:55)  • Multumesc Domnului, Multumesc Mantuitorului nostru Iisus Hristos, multumesc Maicii Sfinte, multumesc Ingerului Pazitor, multumesc Sfintilor dragi: Sfantul Nicolae, Sfantul Nectarie, Sfantul Mina, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Iuda Tadeu, Sfantului Paisie Aghioritul, Sfantului Porfirie Kavsokalivitul ,Sfintilor Imparati Constantin si Elena, Sfantului Gheorghe, Cuviosului Gherontie, Parintelui Arsenie, Sfintei Parascheva, Sfintei Filofteia, Sfintei Xenia, Sfantei Matroana si tuturor sfintilor. Azi am avut o proba destul de grea legata de un curs la care am participat. Cu ajutor de sus am incheiat si astept rezultatul. Sper din suflet sa fie unul pozitiv. De asemenea vreau sa multumesc Sfantului Efrem pentru o problema de sanatate cu care m-am confruntat in urma cu cateva saptamani, o durere in partea stanga, destul de persistenta dar care a trecut. Inca o minune este faptul ca mi s-a imbunatatit vederea dupa o perioada in care mi-a fost tare greu si imi oboseau repede ochii dar mergand la catedrala din Cluj si rugandu-ma la Maicuta Domnului si inchinandu-ma Ei problemele au inceput sa dispara. Mai sunt si alte minuni pe care eu pacatoasa…. recunosc ca nu mi le amintesc dar pentru orice s-a gasit o solutie, doar cu rugaciune. Dumnezeu sa va ajute!


anonim (25 mai | 23:22)  • Astazi de Ziua Înălțării vreau să mulțumesc Fecioarei Maria, Sfinților Efrem și Nectarie și Nicolae pentru salvarea de la operație, un lucru aproape imposibil de realizat. Ei m-au dus la oamenii potriviți și m-au ferit de cei nepotriviți. Fecioara Sfanta și sfinții sunt fabuloși, minunati și mereu găsesc cea mai bună cale! Niciodată nu ne lasă și îndeplinesc până și cele mai imposibile rugi!


ADRIANA (25 mai | 22:57)  • Sfantul Mare Mucenic Mina este un grabnic ajutator când îl chemi. Eram la părinți, la casa pe care ei o dețin în județul Gorj. Intr-o dimineață am decis să îmi curăț perechea de cercei cu diamante la o cișmea. Bineînțeles că nu era nici locul potrivit și nici momentul zilei (prea de dimineață) pentru a curăța o pereche de cercei prețiosi și ca atare am pierdut închizatoarea unui cercel. Panica a fost mare, mă rugam neîncetat Sfântului să mă ajute să îl găsesc. Afară picura, pământul era ud în urma ploii de cu seară, ai fi crezut că era imposibil de găsit o chestie mică pe jos, pe vreme urâtă. Dar Sfântul m-a ajutat și mi-am recuperat închizatoarea. Îți mulțumesc mult Sfinte Mare Mucenice Mina.


VALENTINA (24 mai | 22:57)  • Multumesc Părinte Nectarie pentru tot ajutorul, pentru toate minunile, mulțumesc Doamne din suflet.


O păcătoasă (24 mai | 11:13)  • Îi mulțumesc din suflet Domnului Iisus Hristos , Sfântului Ierarh Nicolae și mai ales Maicii Domnului pentru faptul ca mi-au făcut multe bucurii de ziua mea de naștere, mai precis pe data de 23 mai. De foarte mult timp îmi doream sa ajung la Mănăstirea Ghighiu, unde se afla icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Siriaca, însă mereu întâmpinam piedici și nu reușeam sa ajung. Îmi era foarte dor de Maica Domnului și simțeam nevoia sa ii vorbesc. Cu câteva zile înainte de aniversarea mea, ii zisesem dorința tainica a sufletului meu, Maicii Domnului: “Maica Domnului te rog sa ma ierți. Însă nu știu ce va fi de ziua mea, dacă poți, ajuta-ma sa ajung la Tine acasă, dacă vrei”. Aceasta dorința nu am manifestat-o nimanui verbal, dar chiar în dimineața aniversarii mele, tata mi-a propus sa mergem acolo și am ajuns cu bine, trăind momente de neuitat alături de Maica Domnului. Mi-a făcut cel mai frumos cadou Ea!


DANIELA (22 mai | 22:24)  •  Doamne ajută tuturor! Răspuns pentru D-na Draghici Ioana. Pe mine m-a ajutat Părintele Arsenie Boca. Am fost la mormântul lui de mai multe ori dar am simtit ajutorul lui din prima. Mare și Slăvit este Dumnezeu întru Sfintii Săi. Din cauza multor probleme, frica a revenit de vreo 2 ani jumatate și acum am fost ajutată de Cuviosul Gherontie de la Tismana! L-am descoperit pe acest site. Cu ajutorul Domnului voi merge de Rusalii la Tismana să multumesc si sa stau de vorba cu Cuviosul, stiu ca ma aude si imi va duce rugile inaintea Bunului Dumnezeu!

Drăghici Ioana (21 mai | 10:17) – Mă confrunt cu stare de frică de ani de zile. Mă poate ajuta cineva? Am fost la multi doctori, la preoti, nici un rezultat.


DANIELA (Iași) (18 mai | 23:28)  •  Mulțumesc din suflet Maicii Domnului, Sf. Parascheva, Sf. Xenia Grigorievna, Sf. Nectarie, Sf. Antonie cel Mare și tuturor sfinților cărora le-am cerut ajutorul și care prin rugăciunile lor către Dumnezeu: mi-a fost ajutat tatăl și i s-a retras o tumoră cauzata de cancer laringian, a fost împiedicat să se sinucidă când încercase de multe ori, mama a fost salvată de un cutremur mare de 7 grade, a fost salvată de la un accident rutier teribil iar eu am fost vindecată de depresie și anxietate. Plus alte lucruri cu care am fost ajutați și nu le pot scrie fiind multe. Mentionez că atât eu cât și familia suntem oameni cu credință foarte puțină și cu multe păcate și doar din puțina nădejde pe care o aveam și dragostea față de părinți, am avut parte de asemenea minuni. Rugați-vă din suflet sfinților, neîncetat și credeți în Dumnezeu, în Sfânta Treime, în jertfa Fiului lui Dumnezeu că El are atâta putere și dragoste și milă încât poate face orice și ne aude mereu! Aveți răbdare în suferință că vine și ajutorul cel de Sus. Rugați-va și pentru mine, Daniela.


VERONICA BRATOSIN (Tulcea) (14 mai | 16:36)  •  Dragi cititori, Am scris de foarte multe ori cat de mult si mare ajutor am primit de la Bunul Dumnezeu, Domnul Nostru Mantuitor, Maicuta Domnului , impreuna cu toti Sfintii si toate Puterile Ceresti. Am scris despre Sf. Efrem cel Nou, Sfant ocrotitor pe care mi l-a daruit Divinitatea, si despre grabnicul lui ajutor dat mereu… pe drept fiind numit Grabnic Ajutător și tămăduitor sau Sfântul Fulger.
Astazi scriu din nou, asa cum mi s-a cerut si am promis sa fac, pentru a va vorbi de puterea rugaciunilor unei alte Sfinte – Sfanta Rita de Cascia. Venerata, cu precadere, in lumea catolica caci Dumnezeu a lasat-o sa se nasca pe meleagurile Italiei (cititi viata Sfintei pentru a afla mai multe detalii), prin viata ei curata si plina de suferita, prin osteneli si ajutorul dat semenilor, prin tot ceea ce a facut, Sfanta, venita pe lume tot in urma unui miracol facut de Dumnezeu ca ascultare a  rugaciunilor cuviosilor sai parinti si bineplacuta fiind Dumnezeirii si Maicutei Sfinte inca de la inceput, si-a castigat pe buna dreptate numele de Sfânta imposibilul… caci, pentru dragosta ei, Divinitatea ii asculta rugaciunile intotdeauna, rugaciuni facute pentru toti cei aflati in nevoie si care ii cer ajutorul… si le implineste acestora cele cerute si de folos. Desi este venerata, cu precadere, in lumea catolica ….asta nu o impiedica sa vina in ajutorul tuturor sufletelor aflate in nevoie…indiferent de confesiunea religioasa a acestora sau locul unde se afla in aceasta lume, iar nenumaratele  marturii a minunilor rugaciunilor sale sunt dovada de netagaduit.
Si… aidoma multora … marturie depun si eu…
Anul trecut m-am confruntat cu mai multe probleme, iar una dintre ele era o datorie, pe care nu o puteam achita la timp, imi era imposibil… m-am rugat in acea perioada citind Acatistul Maicii Domnului Siriaca (Icoana Facatoare de Minuni aflata la manastirea Ghighiu, dar despre minunile in legatura cu aceasta, am sa relatez alta data), Acatistul Sf. Efrem cel Nou si Acatistul Sf. Rita de Cascia, indeosebi…alaturi de cele ale altor Sfinti, uneori … Cu privire la Acatistul Sf. Rita, pot sa va spun ca l-am citit timp de vreo trei saptamani, dar, va marturisesc ca au fost zile cand nu am reusit sa fac acest lucru, iar post, asa cum ar fi trebuit, am tinut doar de cateva ori… si, totusi, minunea s-a produs… Sfanta, impreuna cu ceilalti Sfinti, s-a rugat pentru mine si, la inceputul lunii iulie, mai precis, pe 7 iulie 2022, Dumnezeu mi-a dat posibilitatea sa achit acea datorie… efectiv… o suma de bani mi-a fost daruita si am putut sa rezolv problema…. Am plâns de fericire și nu știam cum să mulțumesc îndeajuns!
De aceea, va indrum… daca aveti probleme ce par a fi imposibile…apelati si la Sf. Efrem cel Nou si la Sf. Rita de Cascia…. ei, cu rugăciunile lor să vă ajute cu siguranță, vor face imposibilul, posibil.. si… ca ritorul in acatist marturisesc si eu din tot sufletul si cu toata dragostea… Bucurati-va Sfinti mult folositori si rugaciunilor imposibile implinitori! Nu am cuvinte indeajuns sa va multumesc pentru tot sprijinul dat si toata dragostea purtata!!! Va iubesc din tot sufletul!!!


anonim (12 mai | 15:23)  • Multumesc Maici Domnului am luat bacalaureatul cu note nesperat de mari, am văzut atunci puterea rugăciunii către Maica Domnului. Îi mulțumesc pentru mijlocirea ei către Domnul și ajutorul primit.


anonim (11 mai | 19:13)  • Multumesc sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou, mare si grabnic facator de minuni, caci esti alaturi necontenit alaturi de mine si familia mea pe aceasta mare involburata a vietii, ti-am simtit de fiecare data ajutorul si prezenta ta cea datatoare de pace, lumina, bucurie, iertare si speranta si te rog sa ne fi si de acum inainte parinte, ocrotitor si povatuitor, mult iubitule si facatorule de minuni, Sfinte Mare Mucenice Efrem!


A. I.  (11 mai | 18:31)  •  M-am rugat ieri si azi la Maica Domnului sa fie totul bine la gradinita fiindca marti seara la 7 am aflat ca fara voia mea îmi schimbaseră tura fiindca aveam goange la noi în grupă și veniseră cu deratizarea. Am plans 2 ore fiindca mi-au facut multe nedreptati si am si zis ca nici nu vin la lucru fiindca nu e normal sa se ia decizii in locul tau. Am zis multe la suparare si-mi pare rau, desi Domnul stie unde atarna dreptatea. Azi am facut si acatistul Sfantului Efrem cel Nou si ziua a decurs lin si frumos. Mii de mulțumiri.


anonim (10 mai | 12:32)  • Multumesc Doamne, multumesc, ca mereu îmi ești aproape mereu ma ajuți, mereu Te simt. Iisuse al meu, Te rog nu ma lasă, nu ma părăsi. Of, Doamne, cât ajutor am primit de la Tine deși nu merit, m-ai ajutat și acum la consultul nepoțelului meu, ce viața frumoasa mi-ai dat, mai mult decât merit. Rugați-vă, credeți, iar bunul Dumnezeu nu ne lasă.


A. R.  (9 mai | 16:59)  • Hristos a înviat!
Mare este Dumnezeu! Am trecut printr-o perioada grea, dar Hristos și Maica Domnului imi dau putere si biruinta! La ascultarea parintelui duhovnic, dar și datorita visului meu de când m-am născut, acela de a deveni medic, mi-am făcut curajul de a studia medicina. Am studiat în liceu la profil uman, prin urmare nu am avut tangente cu științele exacte, cum ar fi chimia. Mai ales ca nu prea s-a învățat online în carantina. Am dat bacalaureatul și l-am promovat doar datorita Maicii Domnului! Însă, lucrurile nu au decurs asa lin precum credeam, după ce am terminat liceul. Pentru a da examen de admitere la facultatea de medicina, aveam nevoie de susținere, în sensul ca trebuia sa fac meditații, dar părinții mei au întâmpinat probleme cu afacerile și s-a amânat pregătirea timp de 3 sau 4 luni. Sufeream cumplit, doar medicina îmi doream sa fac. Învățăm singura la biologie, dar nu se lega mare lucru. La chimie fiind străină de noțiuni, aveam nevoie de ajutor obligatoriu. Credeam ca trebuie sa renunț la medicină, plângeam nopți întregi și ma rugam la Maica Domnului și la Iisus Hristos sa ma ajute, sa-mi arate calea și sa fac voia Domnului. În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, m-am angajat ca vânzătoare la un magazin pentru a-mi strânge bani sa fac meditații pentru medicina. Am considerat asta un semn. Totul a fost bine la locul de munca, aveam rezultate datorită Maicii Domnului. Intr-o zi , in postul Craciunului am văzut un documentar cu Sfântul Ierarh Nectarie de la Eghina si m-am emoționat, plângeam de emoție pentru ca mi-am amintit cum Sfântul Ierarh Nectarie a fost ocrotitorul vieții mele, după Maica Domnului, și va fi mereu. Știu asta. Știind ca Sfântul Ierarh Nectarie a trimis o scrisoare către Mantuitorul Iisus Hristos atunci când suferea, am decis sa îmi fac curaj sa scriu și eu o scrisoare către Sfântul Ierarh Nectarie, Maica Domnului și Hristos Dumnezeu, în care sa scriu ce simte sufletul meu si sa o trimit prin posta in Grecia, la mănăstirea Sfantului Nectarie din Eghina. Am scris o scrisoare de 2 pagini cu lacrimi fierbinți, simțeam ca sufletul meu se eliberează, îl simțeam pe Sfântul Ierarh Nectarie pururea! Am lăsat scrisoarea în plic și metanierul meu, cu gândul ca îmi voi face timp sa o trimit la posta, după ce ies de la munca. Însă, nu a fost asa, Dumnezeu mi-a arătat ca se întâmplă anumite lucruri doar când vrea El, nu noi. Ma îmbolnăvisem grav la plămâni în iarnă și îmi făceam injecții la spital, aveam tuse cu sânge și am lipsit de la munca 2 săptămâni, prin urmare nu aveam voie sa ies afară, doar la spital și gândul îmi era doar să trimit scrisoarea mai repede. Tatăl meu tot amână din cauza unor probleme. Ma întristam. În perioada în care am stat în concediu medical, rosteam zi de zi Acatistul Maicii Domnului “Buna Vestire”, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie și Acatistul Sfantului Ierarh Nicolae, Psaltirea Împăratului David și Psaltirea Maicii Domnului. Uneori, ma rugam la Maica Domnului și Sfântul Nectarie cu lacrimi în ochi, dar și la Sf Nicolae când îmi simțeam sufletul obosit. Minunea acum urmeaza: după 2 săptămâni în care concediul medical se terminase, ma trezesc dimineața sa ma pregătesc pentru servici. Mama ma cheamă în bucătărie sa ma așez sa stam de vorba. Primisem o veste pe care nu o voi uita niciodata: “Mami, nu mai este nevoie sa mergi la munca pentru ca afacerile s-au rezolvat și ți se aloca în fiecare lună un buget să faci meditații la biologie și chimie. Trebuie sa căutăm profesori sa te ajute și sa începi cât mai repede!”. Zburam de fericire și plângeam pentru ca am simțit mâna lui Hristos, a Sfinților, dar mai ales a Maicii Domnului, căci am insistat în rugăciune către Împărăteasa mea cea Preabună! Am simțit ca Maica Domnului mă iubește și că nu mă lasa niciodată, și ca mă mustră cu dragoste pentru ca m-am întristat și aveam necredința. Nu lasă pe nimeni Maica Domnului!!
Tot Maica Domnului mi-a trimis în cale cei mai buni profesori care mă susțin necontenit și le mulțumesc. Scriu aceasta minune azi pentru că am văzut plicul cu scrisoarea și mi-am amintit, plângând. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
Îmi permit și vouă, cititorilor, sa va rugați pururea pentru mine, pentru ajutor la examene și putere de munca, asa cum și eu ma rog pentru voi toți, căci Hristos spune “Acolo unde sunt adunați 2 sau 3 în numele Meu, acolo sunt și Eu, în mijlocul lor”. Vă îmbrățișez!

Admin: Adevărat a înviat! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Cu bucurie și credință statornică cele ale lui Dumnezeu se vor împărtăși tuturor!

 


anonim, Basarabia (9 mai | 06:03)  • Citeam o ora Psaltirea Maicii Domnului cu lacrimi si m-am sculat pe picioare, nu puteam se blocaseră mâinile si pocioarele, de la spate numai gâtul îl puteam ridicam la citit. M-am nascut sanatoasa. La Acatistul iconei facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Gîrbovăț Basarabia si aveam mare ajutor in orice dorinta. Citesc acatistul lui Serafim de la Sorov si orice vreau ma ajuta. Si multe alte acatiste. Acestea acum mai usor le ascult pe YouTube sunt in romana si in rusa. Doamne ajuta! Maica Domnului sa va aiba in paza cu pace! Amin.


VALENTINA  (8 mai | 16:59)  • Părinte Nectarie, alerg din nou la Tine, ajuta-ma acum cu mama mea sa-i iasă și ei bine controlul, ea este sprijinul și puterea noastră, te rugam, Te rog Doamne, te rog Sfantul meu bun și ocrotitor Părinte Nectarie, ajută-ne!


NM  (6 mai | 23:50)  • Vreau sa multumesc si eu Maicii Domnului, Sfintilor Nicolae, Ciprian, Spiridon, Efrem cel Nou, Cuviosului Gherontie de la Tismana, Nectarie, Ioan Rusu, Arhanghelilor Mihail si Gavriil si tuturor celorlalti sfinti, carora m-am rugat candva, pentru ajutorul oferit in problemele de sanatate si in momentele de tristete. Cuviosul Gherontie mi-a dat speranta ca totul va fi bine, spunandu-mi in vis: o sa fie bine, o sa fie bine, o sa fie bine! Sfantul Nectarie mi-a tratat o durere acuta, simtita la mana stanga, dupa ce m-am uns cu ulei luat de la candela din Manastirea Radu-Voda din Bucuresti. Astazi, Maica Domnului m-a ferit de un accident care putea fi destul de violent. Cu totii sunt alaturi de noi, important este sa le cerem ajutorul. Doamne ajuta tuturor!


MIHAELA  (5 mai | 23:13)  • Multumesc Doamne pentru tot, multumesc Sf. Efrem, mai ales astăzi de ziua lui, slăvit să fii, Sfinte, pentru tot ajutorul dat nouă, păcătoșilor. Am fost la Nea Makri, la sfânt acasă și de atunci mereu îmi asculta rugăciunile, mereu îl simt aproape de mine, chiar și azi m-am rugat ca analizele nepoțelului meu sa iasă bune și așa a fost, a ajutat- o pe fiica mea sa scape de anxietate și multe altele. Rugati- va bunului Dumnezeu, Maicii Sale și tuturor sfiiintilor, se zice ca Dumnezeu nu rămâne niciodată dator. Hristos a înviat!


CLAUDIA  (5 mai | 15:34)  • Că tot este ziua Sf. M. Mc. Efrem cel Nou, depun aceasta mărturie pentru cel mai frumos cadou pe care Sfântul mi l-a dat în această viață – baietelul meu, Efrem. După nașterea primului copil nu mai ramâneam însărcinată. O cunoștință foarte bună, m-a îndemnat să citesc acatistul acestui Sfant mai puțin cunoscut că este grabnic ajutător pentru nașterea de prunci. Era în Postul Paștelui, anul 2013. Zis și făcut. I-am promis sfântului, dacă rămân însărcinată, Efrem îl va chema. Am promis că voi face acatistul 40 de zile. Am terminat și ce să aflu, confirmat ecografic, că în data de 5 mai, am zămislit un prunc-Efrem. Cuvintele nu sunt îndeajuns sa-i mulțumesc întreaga viață sfântului pentru acest minunat dar și pentru bunătatea de copil pe care mi a dăruit-o.


VALENTINA  (3 mai | 23:02)  • În primul rand vreau sa-i multumesc Sfântului meu bun și ocrotitor Părintele Nectarie pentru tot ajutorul dat, pentru faptul ca este întotdeauna lângă mine, pentru ca tati este binișor. Parinte Nectarie, un hop mare avem de trecut ajuta-ne, te implor, sa fie rezultatele analizelor măcar un pic bune, te rugam din suflet întoarce-ti privirea către noi și cu harul tău da-i sănătate tatălui meu sa fie bine. Am sa mărturisesc tot ajutorul dat din ultimii 4 ani de când l-am descoperit pe Sfântul meu bun, am început sa scriu despre asta. Multumesc Sfantul meu bun.


ALEXANDRA  (3 mai | 19:05)  • Hristos a înviat! Ma bucur ca prin intermediul acestui canal pot transmite un cuvant de lauda catre Bunul Dumnezeu pentru binefacerile pe care le-a adus in viata mea si a celor dragi mie! Anul trecut m-am confruntat cu niste stari intense de anxietate si atacuri de panica din care nu ma vedeam iesind. In fiecare zi era la fel – frica constanta, haos in minte, iar pe deasupra se adauga si stresul cu privire la examenul de bacalaureat. Au fost niste luni cu multa teama, nu stiam exact care este explicatia din spatele starilor mele, dar dupa ce am aflat ca este vorba despre atacuri de panica, m-am rugat umil, asa neputincioasa cum sunt, Bunului Dumnezeu. Datorita milei Sale neconditionate, a rugaciunilor Maicii Sale Preacurate si ale tuturor Sfintilor, acum nu mai am nicio urma de panica. Totul a disparut ca prin minune, iar asta este doar meritul Domnului Atotmilostiv. De asemenea, vreau sa multumesc si Sfintilor care imi sunt foarte apropiati sufletului (desi iubesc pe absolut toti Sfintii) si care au dus rugaciunea mea umila la Dumnezeu: Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Luca al Crimeei si Sfantul Pangratie. Slavit sa fie Dumnezeu in veci! Amin.


DANIELA  (28 aprilie | 09:27)  • Hristos a inviat! Mâna lui Dumnezeu a fost cu mine! Venind catre serviciu aud ca vine cu viteza ceva spre mine, cand s-a apropiat un marait, am intors capul sa vad, era un rottweiler! Eu m-am uitat la el, el s-a uitat la mine si a plecat. Am stiut ca a fost mâna Domnului, s-ar fi putut intampla ceva urat. Si din partea mea a fost o minune de la Domnul pentru ca nu am schitat nici un gest, am fost linistita. Normal as fi tipat, as fi fugit dar nu s-a intamplat asa. Slavă Ție, Doamne, mulțumesc! Te iubesc!


CORINA  (28 aprilie | 03:14)  • Vreau sa mărturisesc faptul ca Maica Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nicolae, Ingerul pazitor m-au ajutat intr-o situatie care imi pricinuia multa suparare, nu știam cum sa ies din incurcatura… M-am rugat sa ma ajute, pentru ca nu stiam ce sa fac; oricum as fi procedat nu era bine. La scurt timp, lucrurile s-au rezolvat de la sine, fara interventia mea. Îi multumesc Preacuratei Maicii Domnului si Sfinților pentru ajutor! Rugați-vă, caci Dumnezeu va asculta!


DIANA  (28 aprilie | 01:23)  •  Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca imi asculta rugaciunile. Azi am promis ca voi marturisi ajutorul grabnic, am avut un test pentru care aveam emotii dar cu ajutor de sus am reusit sa il iau cu un procent foarte bun. Multumesc Domnului, Maicii Sfinte, Ingerului Pazitor, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Mina, Sfantului Nicolae, Sfantului Porfirie Kavsokalivitul, Sfantului Gheorghe, Sfantului Paisie Aghioritul, Sfantului Ioan de la Prislop, Părintelui Arsenie Boca si Sfantului Gherontie de la Tismana, Sfintei Parascheva, Sfintei Teodora de la Sihla, Sfintei Filofteia, Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Acest test a fost un fel de proba înaintea probei finale pe care ma rog Bunului Dumnezeu sa o iau. Dumnezeu sa va ajute!


MARILENA  (27 aprilie | 13:44)  •  Scriu si eu pe acest site pentru a multumi Fecioarei Maria.. Domnului si tuturor sfintilor la care m-am rugat.. Sf Mina. Sf Rita.. Sf Marta.. Sf Nectarie si tuturor Sfintilor pentru toate mininile facute pentru mine. Multumesc din suflet pentru ajutor pentru că au fost lângă mine in decursul vietii. Ultima minune a fost cu 2 seri in urma.. De ceva timp trec printr o perioada foarte grea.. parca toate ghinioanele au venit asupra mea si nu le pot depasi. Aveam foarte mare nevoie de bani si Sfintii mei dragi au facut minuni 2 seri la rand m-am trezit in cont cu sume de bani care imi sunt suficienti pentru problemele mele… Citesc zi de zi foarte multe rugaciuni, acatiste.. Am citit si Acatistul Bunei Vestiri de 12 ori intr-o zi. Maicuta Sfanta m-a ajutat enorm.. Nu am zile de viata pentru cat ar trebui sa multumesc pentru toate minunile si cat ajutor am primit de la Dumnezeu, de la Fecioara Maria si toti sfintii.


M.  (25 aprilie | 16:33)  • Mare este Dumnezeu întru Sfinții Săi! De mult timp îmi doream să ajung în Grecia la moaștele Sfântului Ioan Rusul. Poate pentru unele persoane este un lucru ușor de împlinit, dar pentru mine părea imposibil. Citeam acatistul Sfântului și îl rugam să mijlocească cumva să fiu si eu printre cei care se închină în biserica lui. De mai mulți ani puneam câțiva bani deoparte cu gândul să-i folosesc într-o zi pentru ceva special. Știam că îi am strânși și gândul mi-a fost dus la un pelerinaj în Grecia, care întârzia să apară. Eram deznădăjduit și mă gândeam că visul este unul imposibil. Începusem să mă resemnez, și nu după mult timp, prin cineva cunoscut, am aflat de un pelerinaj la moaștele Sfântului Ioan Rusul. Prețul pelerinajului a fost exact suma strânsă de mine! Nici mai mult, nici mai puțin! Pentru mine a fost o minune a Sfantului, căruia îi mulțumesc! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Slavă lui Dumnezeu pentru mulțimea de Sfinți care au crescut în Biserica Sa, unde a înflorit și Sfântul Ioan Rusul!


CRISTINA  (24 aprilie | 23:20)  • Doamne ajută, împărtășesc cu voi minunea făcută de Sf. Efrem pentru mine și fetița mea. Ne-am confruntat cu o problemă de sănătate, micuța făcea febră foarte mare, mult timp, nu-i trecea cu nimic, scădea, apoi urca imediat. Disperată, m-am rugat sfântului să ne ajute. Deși sunt păcătoasă și greșesc mereu, sfântul ne-a ajutat iar. Îți mulțumesc Părinte Efrem, că ne ajuți mereu pe mine și pe fiica mea. Doamne ajută!


DRAGOȘ  (23 aprilie | 11:43)  • Hristos a înviat! Sfântul Mina s-a dovedit a fi din nou cu folos in gasirea unui obiect important pentru mine. Exact cand luasem decizia sa ies la magazin ca sa cumpar altul nou, dupa ce rascolisem toata casa, mi l-a scos in cale chiar in clipa in care ma incaltam sa plec la cumparaturi. Era asezat intr-un loc la vedere, loc in care ma uitasem de doua ori inainte si nu vazusem nimic. Am zambit in urma intamplarii, i-am multumit in gand si i-am promis ca musai marturisesc intamplare. Drept sa zic, chiar era pacat sa dau banii pe unul nou.


anonim (23 aprilie | 03:26)  • Mulțumesc din inimă Sf. Nectarie, așa cum am promis și mi-am dorit, voi relata ajutorul tău cu o mică întârziere pentru care te rog să mă ierți, încă o dată mi-ai fost alături, ca în multe alte situații. În primul rând, îți mulțumesc pentru că, m-ai iertat, pentru neputința de a-mi ține promisiunea față de tine, de acum mulți ani, în al doilea rând, îți mulțumesc pentru că, m-ai ajutat din nou, deși, eu, pentru mine, nu am mai îndrăznit să mă rog ție, știind că nu mi-am ținut promisiunea. Evident că în tot acest timp m-am simțit foarte rău pentru că legătură mea cu tine nu a mai fost așa strânsă, însă, îți mulțumesc pentru tot ajutorul acordat familiei mele, părinților care sunt încercați de atâtea boli foarte grele. În al treilea rând, îți mulțumesc pentru ajutorul dat mie, joi, când te am rugat, deși știam că te am supărat.
Joi, din cauze total necunoscute, exceptând surmenajul , stresul și lipsă ochelarilor de ceva vreme, m-am trezit cu un vas de sânge spart, în ochiul stâng, o pată roșie, un punct destul de mare, și bine conturat, fapt care m-a îngrijorat și întristat extem, pe lângă multe alte probleme de sănătate personale, dar și ale părinților.
Supărată fiind, m-am așezat în fața oglinzii, seara și am zis, Doamne dacă este voia Ta să mă ajuți, să dispară, facă-se voia Ta, Maica Domnului ajută-mă, Sf. Nectarie, te rog ajută-mă, știu că poți și iarta-mă, pentru că nu mi-am putut respecta promisiunea, știu că ești supărat, și nu merit, dar te rog, și am încredere că mă vei ajuta, bineînțeles că, am citit și acatistul și câteva minuni pe care le citisem de n ori.
Am adăugat și câteva picături de ochi, Vizik, fără mari așteptări, știind ce fac acele picături. Vă mărturisesc cu sinceritate că, din timp în timp mă uitam și vedeam cum pată dispare încet, încet, până când a dispărut complet. Toate acestea s-au produs în mai puțin de 24 de ore. În prezent mă uit la ochi și mă minunez, încă o dată de ajutorul rapid și bun al sfântului. Mulțumesc Doamne, pentru tot ajutorul, direct, sau prin mijlocotorii Tăi buni. Mulțumesc Maică Bună, mulțumesc, Sfinte Ierarhe Nectarie!


MARIA ANDRADA R.  (22 aprilie | 16:07)  • Doamne ajuta tuturor! Suntem toți fiii lui Dumnezeu Cel Atotputernic și Răbdător. Am multe minuni de la Bunul Dumnezeu – Domnul nostru Iisus Hristos și de la Maica Prealuminata Născătoarea Fecioara Maria! Slavă și Glorie! Vă pot spune ca Sfântul Ierarh Nectarie este un sfânt minunat, care a ajutat pe fratele meu sa se vindece de o boala gravă! Multumesc Sfântului Nectarie! Sfântul Nectarie m-a ajutat acum câțiva ani când nu mai aveam niciun venit și niciun ban ! Aveam de achitat chiria și școala de șoferi (1200 €)! Sfântul Nectarie a făcut mare minune și printr-un om bun mi-a “trimis” acei bani la câteva zile după ce am citit in genunchi acatistul său! Pot spune adevărat ca pe acel om îl cunosteam de câteva săptămâni! Sfântul Nectarie a lucrat prin el! Mare bucurie mi-a dat! Îl iubesc și îi multumesc Sfântului Nectarie! Rugați-va și veți primi cele cerute!

Îmi doresc sa va relatez minunile Sfanului Mucenic Mina care mi-a fost de foarte multe ori grabnic ajutător pe partea economică dar și in a rezolva probleme diverse! La orice rugăciune și acatist adresat Sfântului Mina am primit ajutor imediat. Multumesc infinit Sfântului Mina. Eu îl numesc și “fratele meu mai mare “!
Sfântul Mina împreuna cu Sfântul Ierarh Nectarie și cu Sfântul Ierarh Nicolae, m-au ajutat când eram disperata. Eram intr-o țara departe de România, intr-o camera de hotel pe care trebuia sa o plătesc și trebuia sa ma întorc in România, imediat venind și sărbătorile de iarna. Nu aveam niciun ban, nici măcar sa plătesc biletul de avion, dar cei trei sfinți au făcut mari minuni cu mine. M-am întors cu bine in România și am avut și belsug de sărbători și intotdeauna. M-am rugat in genunchi și am citit acatiste pentru fiecare dintre cei trei Sfinți (Nectarie, Mina și Nicolae). Aveți credința și ei va ajută!
O iubesc și pe Sfânta Parascheva de la Iași, pe Sfânta Ecaterina, pe Sfanta Rita și pe Sfânta Maria Egipteanca! Sfinții Arhangheli Mihail, Gabriel și Rafael m-au ajutat și protejat. Multumesc lui Dumnezeu care ma intelepteste, Domnului Iisus Hristos Cel iubitor și Maicii Sale, Preasfânta Născătoare Fecioara Maria! Amin! Va iubesc pe toți cei care citiți aceste rânduri ! Dumnezeu sa va binecuvânteze cu iubire și înțelepciune!

 


DANIELA (21 aprilie | 14:17)  • Hristos a înviat! Vreau să multumesc lui Dumnezeu si Sfintei Cuvioase Parascheva ca mi-au ascultat rugaciunea. Aveam o problema la un deget de la picior, se infectase la unghie si nu trecea. Am dat cu creme cu betadina si nimic. Am invelit seara degetul cu vata de la Cuvioasa Parascheva (am zis in gand, arata-mi Sfanta Parascheva ca ma auzi) si in doua zile degetul s-a vindecat. Slava Ție, Doamne, multumesc Sfanta Cuvioasa Parascheva!


anonim (19 aprilie | 13:51)  • La sfarsitul lunii martie și la inceptul lunii aprilie, am sustinut doua examene foarte importante. Domnul Iisus Hristos, Fecioara Maria , Sf.Efrem cel Nou, Sf. Nectarie, Sf. Nicolae, Sf. Spiridon, Sf. Ioan Rusul, Sf. Mina, Sf. Alexandru din Svir, Sf. Calinic de la Cernica, Sf. Iosif cel Milostiv, Sf. Cuvioasa Parascheva, Sf. Ecaterina si părintele Arsenie Boca m-au ajutat si am reusit să iau aceste examene. Rugati-vă, căci mult poate rugăciune Maicii Domnului si a tuturor sfintilor!


ELIZA (19 aprilie | 12:58)  • O alta minune s-a produs prin ajutorul Sfantului Efrem. Trebuie sa recunosc ca este un Sfant nou pentru mine… si simt ca-mi este putin mai greu sa ma rog lui… dar am facut-0 destul de des in ultima vreme…insa cumva fara prea mare speranta. Si am spus cumva…Sfinte fa te rog ceva pentru mine sa capat mai multa incredere si speranta ca-mi poti fi alaturi in acest drum. Si l-am rugat sa mi dea un semn ca este langa mine in rugaciunea mea de a ma impaca cu fostul partener. Cateva zile mai tarziu, ceva subit s-a intamplat si el a aparut in locul in care stia ca eu merg si el spusese ca nu vine sigur. Cumva toata intamplarea asta eu am pus-o in baza unui ajutor divin si simt ca este posibil sa fi fost un raspuns al rugaciunii mele. Acest lucru poate fi un pas mic spre acea impacare pentru care ma rug. Puterea rugaciunii poate fi foarte mare!


MARILENA (18 aprilie | 20:45)  • Rugați-vă Sfântului Apostol Iuda Tadeul, patronul cauzelor disperate, a cărui icoană se găsește în biserica,, Sfântul Dumitru -Poștă”. Este cu adevărat grabnic ajutător și aducător de speranță, nădejde și mângâiere. Mulțumesc, Sfinte Apostol Iuda Tadeu, mulțumesc, Iisuse, Care ai înviat din morți pentru noi, nevrednicii păcătoși! Amin!


anonim (12 aprilie | 17:23)  • Simt si eu nevoia sa marturisesc o parte din ajutorul dat de Sfintii Nicolae, Efrem, Spiridon, Mina si Fecioara Maria. Acestea sunt doar cateva intamplari in care eu m-am simtit extraordinar de protejata si ajutata de rugaciunea inchinata Sfintilor.

In urma cu ceva ani treceam printr-o cumpana in relatia de cuplu. Traiam o incertitudine, nestiind daca mai formam un cuplu sau nu. Relatia era una la distanta asa ca incertitudinea era si mai mare (comunicarea noastra se limitase la niste mesaje trimise foarte rar… si seci… si din cand in cand cate un apel… insa foarte rar, desi inainte de acea seara in care am intrat in aceasta stare de “neliniste.. incertitudine… cumpana..” comunicarea noastra era una extraordinar de buna… si fusese asa ani de zile). El urma sa se intoarca acasa in cateva saptamani, timp in care eu am inceput sa ma rog pentru noi si sa citesc rugaciuni. La recomandarea preotului am inceput sa citesc acatistul Sfantului Nicolae si Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului. Intr-una din duminici am fost la biserica… stand in spatele bisericii si rugandu-ma in fata icoanei cu Fecioara Maria… o imploram sa nu ne lase sa ne despartim. O sarutam cu lacrimi in ochi si ii spuneam ca poate Dumnezeu a pregatit pe altcineva mai bun pentru mine… insa nu asta-mi este dorinta. Tot ceea ce voiam eu era ca noi doi sa ramanem impreuna, si tot repetam ca nu vreau pe nimeni altcineva in viata mea in afara de el. Cateva minute mai tarziu, slujba s-a terminat si ca printr-o minune l-am vazut pe el acolo in biserica. Simteam ca asa ceva nu este posibil, deoarece eu il stiam plecat din tara si urma sa ajunga acasa peste 1 sau 2 saptamani. Insa era adevarat… in carne si oase. Am ramas incremenita pe loc, si cand a iesit din biserica a dat peste mine acolo. Si el a fost extraordinar de surprins deoarece nu se astepta sa fiu acolo. El ajunsese acasa in noaptea respectiva si dimineata venise la biserica la Sfanta Liturghie. Am plecat impreuna in acea duminica, ne-am plimbat si am vorbit. Am reusit si am depasit acel moment de cumpana si am ramas impreuna. Am simtit ca rugaciunile catre sfinti au ajutat extraordinar de mult, in tot acest timp si el s-a rugat sa ne arate Dumnezeu calea. Si a fost bine. Acel moment s-a simtit efectiv ca o minune dumnezeiasca.

Un an si jumatate mai tarziu, ceva iar s-a tulburat in relatia noastra si am avut o perioada de deznadejde si de incertitudine daca sa continuam sau nu. Am inceput iar sa citesc cele doua acatiste, sa merg la biserica si sa ma rog pentru noi. Am fost m-am spovedit si am continuat sa ma rog pentru indreptarea si protejarea relatiei. Sfintii ne-au ocrotit si de aceasta data si nu ne-au lasat sa o luam pe drumuri separate, ba chiar ne-au ajutat sa ne consolidam relatia si mai mult.

Sfantul Spiridon si Sfantul Mina au fost cei carora m-am rugat pentru gasirea unui loc de munca si m-au ajutat. Am citit acatistele lor timp de 40 de zile (unul o seara si celalalt in cealalta seara) si dupa cateva luni am primit si acel loc de munca. A venit dupa o lunga perioada de asteptare, nu a fost usor insa nu mi-am pierdut speranta ca se va intampla. Pot spune ca de aceasta data rugaciunile mele uneori poate erau mai superficiale deoarece uneori citeam si mintea-mi fugea in alta parte fara a sti ce am citit. Insa chiar si faptul ca le-am citit asa cum le-am citit… tot a ajutat.

Acum trec iar printr-un moment de cumpana in care simt ca am nevoie de ajutor Divin mai mult ca niciodata si ma rog Sfantului Nicolae, Fecioarei Maria si Sfantului Efrem sa mijloceasca pentru mine si sa duca rugaciunea mea la Tatal ceresc, caci cererile lor tot timpul sunt ascultate si implinite. Si ma rog, si mi-am pus toata speranta si nadejdea in bunul Dumnezeu si in Sfinti deoarece alt ajutor nu am. Ma rog fara incetare lor si sper ca si de data aceasta rugaciunea mea sa fie ascultata si cererea mea sa fie implinita.

Sunt un om credincios, dar si un om care savarseste multe pacate si poate nu este vrednic de atat de mult ajutor, insa pana acum m-am simtit un om iubit de Dumnezeu si am simtit ca de fiecare data a fost langa mine. Sper ca si de aceasta data am sa simt ca tot El este cel care ma aduce la liman.

Nu incetati sa credeti in minuni si sa va rugati Sfintilor pentru a mijloci pentru voi in fata lui Dumnezeu, poate chiar si atunci cand credinta este putina… Sa nu uitam ca fiul risipitor a fost primit cu multa bunatate si bucurie acasa. Asa ca si noi cei pacatosi putem primi slava lui Dumnezeu. Rugati-va si ruga o sa va fie ascultata! Amin!


ALEXANDRA (12 aprilie | 01:18)Ii mulțumesc Dumnezeului meu, Mantuitorul meu Cel dulce , Iisus Hristos pentru ca îmi poarta de grija mereu , împreună cu Maica Sa, deși sunt nevrednica. Părinții mei iubiți, sunt cei mai buni oameni la suflet, îl iubesc foarte mult pe Hristos și Biserica Sa, sunt credincioși, dar din păcate, în ultimii ani nu au frecventat slujbele Bisericii, nu au mai ținut post, nu s-au spovedit și nici nu s-au împărtășit. Dar Îl purtau în suflet pe Dumnezeu. Pentru mine asta era o mare problema și aveam o durere sufleteasca foarte mare, sufletul era îngrijorat și speriat, trist din cauza acestui fapt. La indemnul părintelui duhovnic, am rostit zi de zi Acatistul Maicii Domnului “Buna Vestire”, pentru mami și tati dar nu numai, timp de cateva luni. I-am lăsat pe mami și tati în bratele Maicii Domnului, o rugam zi de zi cu durere în inima sa ii tina sub aripa sa și sa ii povățuiască la pocăință, Spovedanie și Biserica asa cum numai ea dorește și știe. Iar lucrarea Maicii Domnului s-a vădit pentru ca după mulți ani de zile, mami și tati au ținut postul Paștelui, au început sa frecventeze slujbele Bisericii duminica, sa se roage , sa facă tot ce tine de viata duhovniceasca în Hristos. Însă, fericirea a fost de nedescris când zilele trecute, la masa, si-au manifestat dorința de a se spovedi și împărtăși. Am vorbit cu parintele duhovnic, iar dansul i-a chemat în Vinerea Mare pentru Spovedanie și împărtășanie. Asta este o mare minune a Maicii Domnului pentru ca a avut și are grija de părinții mei. Te iubesc , Maica Domnului, miluiește-ne! Doamne Iisuse Hristoase, miluiește ne! Slava Ție, Doamne, slava Ție!


MARILENA (11 aprilie | 17:35)Mulțumesc, Sfinte părinte Efrem, pentru ajutorul acordat astăzi. Starea de sănătate a tatălui meu, Marian, s-a îmbunătățit, iar autorul acestui mic miracol ești numai tu, sfântul meu drag. Mulțumesc, părinte Efrem, și nu ne lăsa pe noi, păcătoșii, chiar dacă nu merităm ajutorul tău cald. Amin!


VALENTINA (7 aprilie | 22:08)Vreau sa-i mulțumesc lui Dumnezeu, Sfântului meu bun și ocrotitor Părintele Nectarie pentru tot ajutorul dat tăicuțului meu ca s-a recuperat binișor după operație, Părinte Nectarie, te rog, te implor ca analizele sa fie bune și tati sa fie bine. Te rog, fa o minune mare, bunule Părinte, nu ne lasă. Abia aștept sa ajung din nou la Tine și sa mărturisesc tot ajutorul tău. Doamne ajuta!


MIHAELA (4 aprilie | 10:49)  • Multumesc bunului Dumnezeu și Maicii Domnului, tuturor sfiintilor, Sf. Iuda Tadeu, Sf. Ioan Rusul, Sf. Nectarie, sf Efrem cel Nou pentru ca mi-au ascultat mereu rugăciunile: mi-au vindecat fata de anxietate, soțul de polip pe colon, au un nepotel … cu voia lui Dumnezeu și multe altele. Toate doar cu ajutor ceresc.


anonim (3 aprilie | 22:18)  • Multumesc bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sf Nectarie, Sf Efrem cel Nou, Sf. Mina si tuturor sfintilor ca m-au calauzit pe drum si am ajuns cu bine la destinatie. Amin!


anonim (2 aprilie | 13:36)  • Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului pentru ajutorul dat, am citit Paraclisul Maicii Domnului, să le ajute Maica Domnului băiatului meu și nororii mele să meargă la Taina Spovedaniei și la Sfânta Împărtășanie, căci nu voiau să meargă și acum de curând au fost la biserică și s-au spovedit și împărtășit! Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului și tuturor puterilor sfinte cerești pentru tot ajutorul dat! Amin!


anonim (2 aprilie | 00:16)  • Mulumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sf. Nectarie, Sf. Mina si tuturor sfintilor la care m-am rugat si m-au ajutat. Mereu cand am o problema si am o teama ma rog si teama dispare, simt ca e cineva care ma ajuta intotdeauna. Multe au fost rugaciunile care mi-au fost ascultate si am uitat sa le povestesc. De curand mama a avut o problema de sanatate si m-am rugat sfantului Necatarie ca rezultatul analizelor sa iasa negativ si asa a fost. Cand am cate o problema financiara sau pierd ceva Sf. Mina este grabnic ajutator si se rezolva. Acum cateva zile trebuia sa ma intalnesc cu cineva si m-am rugat Sf. Necatrie ca persoana respectiva sa nu mai ajunga deoarece nu imi doream acest lucru dar eram fortata de imprejurari si asa a fost. Rugati-va si nu uitati sa multumiti pentru toate rugaciunile ascultate! Amin!


anonim (1 aprilie | 11:32)  • Eu sunt cu probleme de sanatate mai serioase, epilepsie parapareza spastica ecefalopatie infantila depresie si problema cu ochii eu am fost chiar ieri la Sf Maslu la Sfanta Cuviosa Paraschiva si mi s-a facut rau, o criza foarte foarte urată. La un moment dat, încet-încet, am fost spre revenire si am cerut sa fiu miruita de preot pentru că se terminase Sfantul Maslu și am cerut să fiu dusa la sfintele moaste. Cum m-am atins de sfintele moaste am început sa merg, încet-încet am ajuns acasă ajutata de cineva si îi multumesc pentru acest dar aici, a fost minunea Maicii Domnului si a Sfintei Paraschiva. Eu de multe ori am simtit ajutorul Sfintei Paraschiva foarte-foarte-foarte mult si îi multumesc Maicii Domnului și Sfintei Treimii si tuturor sfintilor, îti multumesc Sfanta Paraschiva, multumesc ca existi pentru noi toți frații creștini. Nu renunțați la credința ortodoxă, Dumnezeu există! Doamne ajuta! Binecuvântări cerești!


DANIELA (31 martie | 09:35)  • Multumesc Doamne pentru sfintii pe care îi descoperi noua sa ne fie spre ajutor. Am citit tot aici pe site despre Cuviosul Gherontie de la Tismana. Chiar nu știam nimic despre Cuviosul. M-a adoptat și pe mine. Am intrat pe internet sa citesc despre viata Cuviosului Gherontie si m-a fascinat! Doar gandidu-ma la el si imi dau lacrimile. Bunul Dumnezeu a randuit ca sa primesc de la Maicutele de la Tismana cele 5 volume si 2 poze cu Cuviosul Gherontie. Pe Cuviosul Gherontie, il iubesc nespus de mult. Sunt sigura ca rugăciunile lui și a Maicii Domnului si ale Tuturor Sfintilor la care ma rog m-au ajutat sa ma vindec. De 2 ani si jumatate sufeream de anxietate, depresie, stari de rau si tensiune mare, săptămâni de nesomn. Acum dau slavă lui Dumnezeu și Maicii Domnului si mulțumesc Cuviosului Gherontie si tututor Sfinților pentru că am scăpat de antidepresive si de somnifere! Sper ca Bunul Dumnezeu să îmi ajute să ajung și eu la Mănăstirea Tismana la Cuviosul meu drag! Slavă Ție, Doamne!


anonim (31 martie | 02:14)  • Să credem necontenit în Bunul Dumnezeu, Maica Domnului și în Sfinții, cărora, țin să le mulțumesc din tot cugetul meu, am întârziat mărturia ajutorului lor, cel grabnic. Marți dimineață, am fost împreună cu familia mea, la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale pentru mama, care este grav bolnavă, investigații de al căror rezultat , mă și ne temeam cumplit, starea ei fiind foarte gravă, suferind de o boală grea. Anterior acestei zile, am mai fost pentru această investigație, însă, analizele au ieșit rău și a fost amânată pentru câteva zile, evident cu refacerea analizelor de sânge, care de această dată, în mod miraculos, deși tare mamei era rea, analizele au fost bune. Văzând că se amână investigația am înțeles că, Maica Domnului, căruia îi citisem acatistul, voia să mai așteptăm, astfel ea, să ne ajute cum crede de cuviință. Cu încredere, a venit ziua de marți, pe drum , spre spital am tot rugat o pe Maica și pe Sf. Nectarie, Efrem cel Nou, să meargă cu noi, și totul să fie bine. Cât timp mama a stat la investigații, eu am fost pe hol și am tot implorat ajutorul preabun al Maicii Domnului și al Sf. Nectarie, Efrem cel Nou, facandu le și câteva mici promisiuni în semn de recunoștință pentru ajutorul lor, printre care și această mărturie. Nu după mult timp de la finalizarea acatistelor Maicii, Sf. Nectarie și Efrem cel Nou, a ieșit și mama din cabinet, iar dn. dr. ne a dat vestea bună, că investigațiile sunt bune. Dacă avem credință și stăruință în rugăciune, Bunul Dumnezeu, Maica Domnului și Sfinții, ne ajută.


ALEXANDRA (30 martie | 12:26)  • Ii mulțumesc Domnului Iisus Hristos pentru ca ma iartă neîncetat, deși nu merit și ii greșesc fără sa vreau. Mantuitorul mi-a oferit cele mai frumoase daruri din lume: pe Maica Sa și pe Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou! Ii mulțumesc Maicii Domnului și Sfântului Efrem cel Nou pentru ca m-au ajutat în privința functionarii laptop-ului, nu mai funcționa de ceva vreme și este necesar pentru studiu. Nu ma incanta ideea de a cheltui o suma consistenta de bani. Rugandu-ma Sfântului Efrem cel Nou m-a ajutat sa funcționeze laptop ul și sa rezolve problema cu internetul! Sfantul Efrem cel Nou e mai aproape decât credem!  Mulțumesc, Sfânt iubit!


DIANA (29 martie | 16:17)  • Am amânat mărturisirea multor minuni de care am avut parte in ultima perioada incat pe unele le-am si uitat…dar incerc sa insir aici cateva dintre acestea. Intr-o zi am avut o problema cu telefonul, se descarcase complet iar cand il puneam la incarcat se incarca extrem de greu, pana ajungea la 1% ii trebuiau cateva minute bune, in plus in aceiasi zi trebuia sa ma sune curierul-dar cum Sfantul Efrem este grabnic ajutator, am atins iconita lui de telefon si constat cu uimire ca telefonul se incarca fara probleme. Tot Sfantul Efrem m-a ajutat si cand am avut probleme cu laptopul fara de care nu pot sa lucrez. O alta minune s-a intamplat in momentul in care intentionasem sa ascult un acatist, acatistul Buneivestiri, chiar in momentul in care am vrut sa deschid video-ul am primit un mail in care am fost informata ca am fost acceptata pentru un curs si tot in perioada aceea am primit vesti bune la locul de munca. Acestea sunt doar cateva minuni de care am avut parte desi…pacatele sunt multe. Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului, Ingerului Pazitor, Arhanghelilor Mihail si Gavriil si tuturor Sfintilor pentru ca sunt aici mereu si au grija de noi.


anonim (29 martie | 08:48)  • Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Mântuitorul nostru, multumesc Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, multumesc Sfântului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nicolae, Sfantului Apostol Iuda Tadeu, multumesc îngerului păzitor și tuturor îngerilor Domnului, multumesc tuturor apostolilor, arhanghelilor, serafimilor si heruvimilor, pentru ajutorul primit in toate nevoile noastre. Multumesc Sfantul Apostol Iuda Tadeu ca ai mijlocit catre Domnul Nostru Iisus Hristos pentru vindecarea sotului meu, multumesc pentru locul de munca al sotului meu, Doamne Iisuse Hristoase, Maicuta Domnului, vindeca-ne pe noi de toate durerile fizice, psihice si emotionale, ajuta-ne pe noi cu sanatate, cu energie, cu vitalitate, cu intelegere, cu pace si liniste in noi si intre noi, cu minte clară si luminată, cu intelepciune, cu somn odihnitor, cu putere de munca si cu spor in toate… Maicuta a Domnului, acopera-ne cu sfantul tau Acoperământ, vindeca-ne Măicuta de toate bolile stiute si nestiute, de toate durerile, Iisuse Hristoase Mantuitorul Nostru protejeaza-ne, lumineaza-ne, indrumă-ne sa facem tot ceea ce trebui, pentru a trăi in sanatate, in liniste, in armonie si cu bucurie, după mare mila Ta Doamne! Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin!


DANIELA (28 martie | 09:57)  • Doamne ajută tuturor! Multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Sfinte si Sfantului Nicolae ca mi-au ascultat rugaciunea si mi-au indeplinit rugamintea.Sfinte Nicolae iarta-ma ca nu am marturisit minunea imediat. Slava Ție, Doamne, multumesc Sfinte Nicolae, te iubesc Măicuță Sfântă!


MIHAELA (27 martie | 20:20)  • Eram bolnava, chist ovarian 5 cm ovare polichistice, 3 fibroame mari de 7 cm plus uter tapetat. Timp de 3 ani lumea ma intreba daca sunt insarcinata pentru ca avea burta destul de mare. Medicii mi-au spus ca nu pot avea copiii avand si o varsta inaintata 36 de ani. M-am casatorit, in luna de miere am ramas insarcinata. Fibroamele au crescut s-au dublat … dureri sau sangerari nu am avut, doar din cauza necredintei, era foarta speriata. Sora mea in urma cu 25 de ani a facut cancer din cauza unui chist ovarian, copilul ei a fost scos la 4 luni pentru a o salva pe ea.. ea traieste si e bine dar intamplarea a fost tragică. La 3 luni am aflat ca voi avea baiat si parca de atunci am avut un sentiment bun .. ca voi naste copilul. Eram atat de fericita si puternica. Nu am avut dureri totul era normal, mergeam mult si pe jos, cumparaturi, urcam si coboram scarile de 7- 8 ori pe zi locuind la etajul 4. Nu am avut pe nimeni in jur decat sotul meu seara. Eram imensa dar puternica precum o fetiscana si la fel de iute pana in ultima clipa. Am nascut la termen un copil sanatos, mare 4 kg si 52 de cm. Am primit nota 9 pentru ca a fost cezariana. Baiatul a primit nume din Biblie, unul puternic, si e in corul bisericii. Sora nu vorbeste cu noi din pacate, dar eu multumesc Domnul pentru ce mi-a dat si stiu ca doar El a putut face asta. Amin!


LIGIA (27 martie | 14:33)  • Doamne ajuta! Astăzi am încheiat o etapă din viața. Dupa 35 de ani de serviciu, firma la care lucram eu și soțul meu a intrat în faliment, așa că ne-am pierdut locurile de muncă. Acum suntem supărați dar știu că Bunul Dumnezeu și Maica Domnului știe ce e mai bine pentru noi și ne va arata calea pe care trebuie să mergem. Avem credință, și nădejde că totul va fi bine. Doamne faca-se voia Ta! Doamne ajuta tuturor!


LUCIA ELENA (21 martie | 09:53)  • Mulțumesc din suflet MaiciI Domnului, Mama mea ocrotitoare și a familiei mele, multe probleme mi-a rezolvat Maica Domnului. În 2017 țineam postul Paștelui și mă rugam la Maica Domnului să avem o casă a noastră sa numai stam prin chirii și nea dat-o chiar în 2017/21 martie ne-am mutat in ea. In 2022 in luna noiembrie m-am rugat la Maica Domnului cu lacrimi in ochii sa îl ajute pe fiul meu sa intre la un loc de muncă și i-am zis Maicii Domnului și Mântuitorului nostru Ceresc daca este sa fie voia Lor sa intre copilul meu la acest loc de muncă sa îl ajute, vreau sa va spun cu lacrimi in ochii că acum copilul meu lucrează la Pompieri. O alta minune ce a făcut-o Maica Domnului cu noi, copilul meu a făcut o entorsa la picior chiar acum când este in instructaj și mă rugam la Maica Domnului să se atingă de el să-l vindece și în același timp mă rugam să facă o minune sa scap de o rată că aveam două rate in valoare de 1500 de lei pe lună, și da, Maica Domnului  m-a ajutat și s-a făcut și această minune am făcut refinanțare la o altă bancă, Maica Domnului m-a trimis la aceea doamnă și am rămas doar cu o rată pe jumate cat aveam mai sus menționat. Vreau sa vă spun cu mâna pe suflet și lacrimi in ochii să cereți Maicii Domnului  cu credință și nădejde și dacă ea și Dumnezeu Tatăl nostru Ceresc consideră că ne este de folos ne va da! Amin!


DIANA (20 martie | 23:03)  • Azi, cu ajutorul Bunului Dumnezeu am fost la Mormântul Părintelui Arsenie Boca. Înainte să pornim spre casă constatăm că mașina nu mai pornește. Probleme nu au fost înainte, am fost surprinși să vedem că efectiv nu pornește. În acel moment mă gândeam ce să fac, putere să citesc o rugăciune nu aveam, eram foarte obosită și a fost foarte cald. Așa că m-am rugat scurt și după ce am împins puțin mașina, aceasta a pornit. Mulțumesc Doamne, mulțumesc Măicuței Sfinte, mulțumesc Sfinte Părinte Arsenie, mulțumesc Sfinte Efrem.


MARIANA (19 martie | 16:22)  • Azi, am terminat de citit Psaltirea Maicii Domnului. Am mai citit și Acatistul Sf Duh și Acatistul Slavă lui Dumnezeu pentru toate. Iar cel rău a repostat și m-am fript cu apă fierbinte peste mînă. Și am mai încercat să mai scriu o dată din minuni și pagina a fugit și s-a șters tot. Am spus rugăciunea lui Iisus și am fost luminată să merg după uleiul de la Sf Nectarie și m-am uns cu el pe rană. Am mai spălat mînă cu ulei din candelă din casă. Sf. Mina m-a ajutat să-mi vindec un coș transformat în rană la un sîn care a fost zgîrîiat de pisică care am avut-o. Mai demult, mi-a apărut în vis cînd am avut o ispită mare și mi-a zis sâ u fiu tristă că nu mai am ulei de la dînsu. Toate bolile pe care le voi mai avea voi trece ușor peste ele. Și așa a și fost. De foarte multe boli am fost vindecată! Mulțumesc Sfinților pentru rugăciunile voastre și-mi dați liniște și pace în familie și timp pentru rugăciune!


VALENTINA (22 martie | 21:18)Sfinte Părinte Nectarie îți mulțumesc din suflet pt tot ajutorul dat, nu ne lasă ajuta-ne sa fie bine tati sa se recupereze dupa operația grea, Părinte Nectarie grabnic ajutator ajuta ne te implor sa fie bine sa nu mai apară nici o complicație te rog

(19 martie | 22:46)Multumesc din suflet Sfantul meu bun Părinte Nectarie ca ne ai ascultat ruga și tati a fost bine astăzi. Sfantul nostru grabnic ajutator niciodată nu ne ai lasat.

(19 martie | 08:49) • Părinte Nectarie, alerg la tine cerandu-ti ajutorul ajuta ne te implor te rog din suflet sa se oprească sângerarea tatălui meu Doamne sa fie bine ajuta-ne, Doamne, nu ne lasă Măicuța Domnului, fie-ti mila de noi, nu am făcut rău la nimeni, te rog sa nu mai fie nevoie de încă o operație ajuta ne te implor!

(17 martie | 09:39)  • Părinte Nectarie Sfantul meu bun și ocrotitor nu ne părăsi, am nevoie de ajutorul Tău roagă te lui Dumnezeu pt tati meu bun sa se facă bine sa se recupereze sa nu mai fie nevoie de încă o operație Doamne sa iasă analizele bune, te rog te implor din tot sufletul meu nu ne lasă, întoarce te către noi, nu am făcut rău la nimeni, ajuta ne Sfantul meu grabnic ajutator fa o minune și cu el.


anonim (16 martie | 22:22)  • Doamne ajuta! Cand am dat Bacul acum multi ani in 2005 eram dupa o perioada grea in anul acela tatal meu murise de cancer, am invatat si eu cat am putut, dar inainte de examen m-am dus la o biserica si m-am rugat, am aprins lumanari. La una din materii eram aproape sigura ca o sa pic, imi facuse o calculul si nu iesea de trecere. Am luat Bacul la toate materiile cu o nota mare la care nu ma asteptam. Pur si simplu Maica Domnului a facut o minune, au trecut 18 ani de atunci si nici acum nu imi explic. Alta data m-am operat la san de un nodul si m-am rugat la Biserica Constantin si Elena de la Piata Muncii sa nu fie tumora canceroasa si traiesc si acum. Ii multumesc Maicii Domnului că de fiecare dată îmi ascultă rugile. Să vă ajute Dumnezeu pe toți!


anonim (16 martie | 21:44)  • Doamne ajuta! Vreau sa fac cateva mărturisiri: cred ca sunteti multi care va rugați la Sf Mina . Eu citesc acatistul de ceva timp pentru ca sunt într-un proces de aproape 3 ani. Va zic ce am trăit pe pielea mea. Luna aceasta am fost dată si eu in judecata de cel cu care ma judec pentru o suma de 600 de milioane pe care i-a mancat el de pe mine. Nu doar ca nu a obținut daunele respective dar am facut recurs si in loc sa plătesc 1060 de lei cheltuieli de judecata va plati tot el pentru ca Sf. Mina m-a ajutat cand l-am rugat sa ne ajute si cand a trebuit sa dam chitanță cum am plătit taxa de timbru el nu o avea, asa ca a ramas sa platesca 2120. Alta minune a facut dupa ce într-o seară am pierdut o suma de bani in jur de 20 de lei pe strada mea pe langa case pe pavaj. Dimineata in drum spre munca citesc acatistul pe telefon si merg pe drum nu pe langa case dar a doua zi dimineata plecând la muncă am citit acatistul si ca niciodata am mers pe langa case nu pe drum dar nici prin gand nu mi-a trecut prin cap de bani. Ei bine in locul unde erau banii am dat telefonul 2 secunde la o parte si ma uitam jos si ce vad? Banii pierduti de seara. Săptămâna asta marti citeam acatistul din nou pe strada pana in statie, dintr-o dată simt sa ii cer sf Mina daca imi asculta rugăciunile sa imi scoată în cale o persoană care are nevoie de ajutor sa ii zic sa se roage la el ce credeti? Pe la ora 8 20 mergând la baie o colega era acolo si o vad putin mai altfel si o intreb ce este? Ea zice: atatea probleme am! Îi zic daca poate sa imi zică si zice ea cu fiul meu a facut ceva afacere cu un prieten si ala a plecat cu tot cu bani și nu stiu am nevoie de avocat zice ea. Eu ii zic am nr avocatei mele care este si buna si daca vreti va dau nr si l-am si scris dar pe spatele biletului scriu acatist Sf Mina si o rog chiar o implor sa il citească. Deci Sf. Mina face minuni.


CORINA (15 martie | 13:37)  • Dupa pierderea locului de munca, am pierdut-o si pe bunica. Dupa atatea suparari adunate, frici, ganduri, stări rele si urate, am ales sa ma rog Maicii Domnului.Dupa cirirea catorva randuri din Paraclis, am avut liniste si toata tensiunea rea a disparut. Cititi macar o bucatica din rugaciune, daca nu simtiti ca puteti citi în întregime, caci Dumnezeu si Preasfanta Nascatoare ne asteapta, ne asculta si ne ajuta!


MARILENA (14 martie | 14:09)  • Sfinte părinte Nectarie, îți mulțumesc din suflet pentru rezultatul analizelor tatălui meu, Marian. Au ieșit mult mai bune decât cele de data trecută. Mulțumesc mult, sfântul meu drag, că ne-ai ascultat rugăciunea. De asemenea, mulțumesc din suflet și dreptului Iosif, logodnicul Sfintei Fecioare, pentru că nu ne-a lăsat pe noi, păcătoșii. Minunat este Dumnezeu intru sfinții Săi!


LUCIA (7 martie | 16:39)  • Multumesc din inima Sfantului Mina, care recent, de doua ori, prima data la Crăciun si a doua oara prin februarie, ne-a adus pisicuta teafara si sanatoasa acasa, dupa ce credeam ca n-o mai gasim, prima oara plecase dupa amiaza in jurul orei 16, a doua oara ceva mai tarziu, spre seara si numai nu mai venea, oricat am strigat-o si cautat-o, asta in conditiile in care ea mananca destul de des si nu lipseste atat pentru ca i se face foame. In ambele situatii, pisica a aparut dupa ce am citit paraclisul Sfantului Mina, dupa ora 12 noaptea… cum am citit paraclisul, am mers sa o strig si i-am auzit imediat mieunatul.. de fiecare data s-a intamplat acelasi lucru. Sunt sigura ca la aceste doua mici minuni au contribuit si Sfintii Modest si Fanurie, alaturi de alti sfinti carora m-am rugat. De o intamplare frumoasa am avut parte si cu Sfantul Policarp, episcopul Smirnei, caruia in ziua praznuirii i-am citit acatistul si m-am rugat pentru o persoana din familie bolnava in acel moment, cu probleme la intestine, care in aceeasi zi a fost deja mult mai bine, asta ca sa aflu apoi ca sfantul este vindecator de boli si mai ales de dizenterie. Multumesc bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Mina, Sfantului Modest, Sfantului Fanurie, Sfantului Policarp si tuturor sfintilor.


DIANA (4 martie | 00:29)  • Mulțumesc Bunului Dumnezeu, Mantuitorului, Maicutei Sfinte, Ingerului Pazitor si Sfintilor dragi pentru ajutorul neîncetat. Azi in timp ce stateam la birou, m-a luat o durere de cap deranjanta si o tensiune in ceafa care nu se ameliorara decât cu masaj. In acel moment m-am rugat scurt Domnului si Maicutei dar si Sfintilor si la scurt timp durerea a trecut. Am promis ca voi marturisi ajutorul grabnic, unul dintre multele momente in care simt ajutorul Domnului. Multumesc Sfantului Efrem, care raspunde grabnic rugaciunilor, Sfantului Nicolae, Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Sfantului Pantelimon, Sfantului Ioan Rusul, Sfintei Parascheva, Sfintei Xenia, Sfintei Teodora de la Sihla, Sfintei Ipomoni, Sfintei Filofteia si tuturor Sfintilor dragi. Sa va ajute Dumnezeu!


MARIANA (2 martie | 11:01)  • Maica Domnului și Iisus Hristos m-au ajutat împreună cu sfinții dragi mie să rezolv cu șederea legală în Polonia. Soțul a avut un vis în care a fost avertizat că rugăciunea este ascultată și la momentul potrivit se va rezolva problema cu serviciul. A fost un semn că să nu cadă în deznădejde și să aibă răbdare. Azi, făcând rugăciunea și gândindu-mă cum să fac am primit răspuns. Săptămâna viitoare vrem să plecăm cu ajutorul lui Dumnezeu la munte. Și vreau să-mi continui rugăciunea și plecarea mea de acasă să nu afecteze cu nimic acest lucru. Primesc răspuns ca să iau cu seringa ulei de la candelă și să o pun pe o lumânare are obișnuită din comerț care durează 3-4 zile. Am adus acea lumînare lângă icoane și lângă candelă și am mutat uleiul. Am aprins luminarea și spre surprinderea mea uleiul s-a amestecat cu parafina după ce am stins-o. Și am rezolvat problema și nimănui nu le dau de bănuit ce voi face!
Am început postul și Dumnezeu îmi spunea ce mâncare să fac și am descoperit rețete noi. Aveam foarte multă pîine uscată într-o pungă și chiar l-am întrebat pe Dumnezeu ce să fac ca să nu o arunc. Și am găsit răspunsul că trebuie să o dau prin mașina de tocat carne. Și ce bunătățuri de pîrjoale au ieșit. Cartofi dați prin răzătoare amestecați cu pîinea și un pic de untură, bine înțeles și condimente, ceapă, usturoi și ouă, ulei. Aceasta nu este rețeta de post. Cea de post a fost cu cartofi și făină din hrișcă și pîinea măcinată. Am lăsat mai mult timp ca să se lege compoziția și să pot modela pârjoalele.


VALENTINA (2 martie | 09:15)  • Alerg din nou la Tine Părinte Nectarie roagă te lui Dumnezeu pentru operația tatălui meu sa fie bine, ghidează Doamne mâinile doctorului sa iasă bine, ajuta-ne Părinte bun și ocrotitor sa trecem și peste asta, revarsă harul și mila Ta Doamne către el te rugam din suflet nu ne lasă. Ajuta-ne sa trecem și peste hopul asta. Voi reveni cu fiecare minune de aproape 4 ani încoace de când ne ai luat sub aripa ta ocrotitoare, Părinte. Doamne ajuta!


DANIELA (1 martie | 09:46)  • Doamne ajuta tuturor, Post binecuvantat! Marturisesc ca ieri am citit acatistul Sfantului Spiridon si m-am rugat pentru fica mea sa fie bine la interviu si asa a fost.  Slava Tie Doamne, multumesc Sfinte Spiridon, mare facatorule de minuni!


DRAGOȘ (27 februarie | 17:57)  • Bună seara. Mărturisesc următoarea întâmplare. Săptămâna aceasta, din senin, m-a luat o durere de măsele. Pentru ca n-am mai vrut sa iau pastile si pentru ca aveam in casa o sticluta cu ulei de la 5 masluri in care era pus si ulei de la candela Sfantului Efrem si din candela Sfantului Nectarie, am luat o mica inghititura, am pus-o intai la mesele, apoi am inghitit-o. In 10 minute durerea disparuse ca si cum n-ar mai fi fost. Desi am fost extrem de reticient fata de aceasta “solutie”, iata ca a dat rezultate. De alfel, asta a fost si monologul meu: “Nu cred că-ai posibil să-mi treaca durerea cu așa ceva, dar daca imi trece, musai dau marturie”. Mi-a trecut, marturia am dat-o, iar experienta in sine a fost nespus de placuta.


VALENTINA (26 februarie | 12:39)  • Parinte Nectarie Sfantul nostru ocrotitor ajuta-ne nu ne lasă te rog te implor sa fie tati bine sa iasă analizele mai bune, nu ne părăsi Sfantul nostru drag și bun te rugam cu lacrimi în ochi te rugam în genunchi pe el îl avem nu ne lasă Doamne. Mare este puterea Ta!

• Îți mulțumesc din suflet Părinte Nectarie pt ca ne-ai ascultat ruga, niciodată nu m ai lăsat Sfantul meu bun, fii cu tatăl meu și ajuta-l sa iasă bine și din cumpăna aceasta. Îți mulțumesc că mi-ai ascultat și astăzi ruga și mi-ai răspuns imediat prin minunile tale. Doamne ajuta!


anonim (25 februarie | 17:42)  • Am promis ca voi multumi Sfintei Xenia. Sfanta Xenia m-a ajutat sa imi gasesc un loc de munca bun dupa lungi cautari. Multumesc lui Dumnezeu si Sfintilor ca ne aude rugaciunile!


anonim (25 februarie | 16:50)  • Doamne ajuta doresc ulei de la sf Nectarie si mie sunt sigura ca ar fi de folos.


anonim (21 februarie | 00:02)  • Doresc să aduc mulțumiri Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului și Sf. Efrem cel Nou, Spiridor al Trimitundei, Gheorghe, Xenia de Sankt Petersburg, Mina, Nectarie, Sf. Parascheva de la Iași, pentru ajutorul acordat mamei, într-o problemă de sănătate, imediat ce m-am rugat , ajutorul a sosit și la câteva ore, starea s-a mai ameliorat.


MARILENA (18 februarie | 01:42)  • Mulțumesc din suflet Domnului nostru Iisus Hristos și Preacuratei Sale Măicuțe pentru că funcționează chimioterapia tatălui meu. Mulțumesc, Doamne, și Maică preaiubitoare! Amin!


MARIANA  (17 februarie | 16:48) Azi, iar am avut o minune de la Sf Spiridon, de data acesta! Eram la servici și din senin am început să plîng. Îngerul păzitor m-a avertizat că acei care au fost descoperiți de Sf. Mina pregătesc o răzbunare. L-am rugat pe soț să se roage ca să-l păzească Dumnezeu! Și la păzit! Nu s-a lăsat la provocări. A fost o zi grea pentru amîndoi. O zi foarte stresantă dar ca prin minune, gîtul meu mi-a trecut de parcă nici nu am avut nimic! Acum spre seară, am primit un răspuns despre actele care erau cu probleme. Nu știam ce decizie să eau. Dar Sf. Mina iubește sinceritatea și corectitudinea. Mă va ajuta miercuri să soluționez problema definitiv. Și Sf. Spiridon mă ajută! A fost doctorul meu care m-a vindecat de hernie de disc! Î-ți mulțumesc Doamne pentru toate! Și din senin m-a luat o așa bucurie de parcă problema mea cu actele e și rezolvată! Bodaproste Maica Domnului fiindcă ai grijă de mine!

(16 februarie | 13:26)  • Mulțumesc Sf. Mina că ai descoperit adevărul! Mi-ai arătat din pricina cui soțul a avut atîta de pătimit. Îți mulțumesc că în aceste 3 zile m-ai vindecat de lacrimi și mi-ai dat o bucurie denedescris, speranță că într-o zi dorințele o să se îndeplinească! E sfîntul care mereu m-a ajutat de fiecare dată cînd I-am cerut ajutor! E sfîntul care mi-a scos în cale preotul deosebit care îl numesc poștașul lui Dumnezeu, E sfîntul care mi-a făcut dreptate cu firma unde am lucrat, mi-a descoperit și confirmat păcatul de care m-am vindecat, am găsit de fiecare dată lucrurile pierdute. Și multe alte minuni pe care nu le țin minte! Mulțumesc și lui Dumnezeu și Maicii Domnului și tuturor Sfinților de minunile de am avut parte! Bodaproste Doamne!


LETIȚIA (15 februarie | 09:28)  • Doamne-ajuta tuturor! Doresc si eu sa aduc marturie, multumire si slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfintilor dragi (Sfintilor Ioachim si Ana, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfintei Teodora de la Sihla, Sfintei Parascheva, Sfantul Dionisie, Sfantul Simion Izvoratorul de Mir, Sfantului Nechifor cel Lepros, Sfantului Mina, Sfantului Stelian, Sfintei Matrona) pentru toata dragostea si purtarea lor de grija. Multa sanatate si multe binecuvantari tuturor!


IOANA SAS (14 februarie | 13:43)  • Ajută-mă Sfinte Nectarie să-mi duc crucea  bolii cu vrednicie! Este vorba despre mari dureri de spate și multe pietre la fiere precum și multe globule roșii, prea multe, mai multe ca cele albe deci, nu-i de bine… e leucemie, sper că dacă nu mă va vindeca Sfântul Nectarie să mă ajute să îmi duc crucea cu bine și să mă bucur de slava Dulcelui Iisus o veșnicie! Amin! Mântuire tuturor! Sfinte Nectarie, ai grijă de toți care ți se roagă ție!

ELENA (16 februarie 16:18) • Pentru doamna Ioana Sas
Buna ziua,
Pentru problema dvs. de sanatate, va rog sa luati legatura cu cercetatorii de la APICOLSCIENCE (dna Ileana Telembici). De curand am descoperit si eu aceste produse excelente. Multa sanatate! (trimit si doua link-uri pentru informare):
https://www.formula-as.ro/2020/08/04/apicolscience/
https://www.formula-as.ro/2021/12/24/uimitoarea-miere-albastra-si-bolile-fara-leac/


MIHAELA (14 februarie | 10:28)  • Mare este mila Ta , Doamne. Deși nu merit, Împăratul Ceresc și Maica Domnului mi-au ascultat mereu rugăciunile. Și aseară m-am rugat lor, și Sf. Ioan Rusul, Sf Efrem cel Nou , Sf. Nichifor pentru fata mea care acum 2 zile a născut un băiat sănătos și superb dar noaptea avea stări de anxietate. Rugăciunile sfinților la Bunul Dumnezeu au ajutat-o si stările au dispărut. Toate ne sunt date de Sus, important este sa ne rugam, sa cerem din tot sufletul ajutor ceresc si minunile vor apărea. Amin . Multumesc Doamne!


MARIANA (14 februarie | 08:40)   • În 2019 am suferit o operatie la genunchiul piciorului drept. Timp de 2 luni nu am avut voie sa pasesc cu piciorul operat. Inainte de controlul pe care trebuia sa il fac la ortoped am visat un barbat cu barba neagra si straie cernite (ca un calugar, preot) care cu blandete mi-a spus ca peste 4 zile voi avea voie sa merg. De putina vreme aflasem de Sfantul Efrem Cel Nou si citeam zilnic cate o rugaciune adresata Sfantului. Medicul ortoped a spus ca am voie sa merg exact peste 4 zile. Intr-una din zile am vazut pe coperta unei carticele de rugaciuni chipul Sfantului. El a fost cel care m-a linistit si m-a acrotit.
• În Octombrie 2022 am suferit o operatie dificila de histerectomie totala. Cu putine zile inainte de operatie presa vuia despre decesul unei persoane care nu s-a mai trezit din anestezia totala. Marturisesc ca spaima mea era mare. De ceva vreme ma rugam la Sfantul Nectarie pe care il indragesc in mod deosebit. Eram deja internata si asteptam operatia. Am visat ca Sfantul Nectarie (al carui chip il cunosteam din icoane) imi spunea sa nu ma tem ca ma trezesc. Lucrurile au mers bine. M-am trezit!
Desi nu ma consider un om credincios (abia incerc sa deschid ochii sufletului si sa abordez altfel relatia mea cu biserica), nu pot sa nu afirm cu tarie si convingere ca sfintii ma iubesc desi am mari indoieli ca merit acest lucru, Incep sa accept si sa inteleg mai bine ca Dumnezeu si sfintii sunt iubire. Mare si nemarginita iubire. Multumesc cu lacrimi in ochi pentru toata iubirea si ajutorul. Doamne ajuta!


OANA (13 februarie | 20:00)  • Sfântul Efrem cel Nou nu a pregetat nicio clipă să mă ajute, m-a încurajat și efectiv am simțit că mă ține de mână în toate încercările mai mari sau mai mici ale vieții. Rugati-vă Sfântului, nu va pregeta să vă ajute, să va îndrume, să vă aline și să vă ocrotească mereu ! Mare este Dumnezeu întru toți Sfinții Lui ! Să fiți binecuvântati !


anonim (12 februarie | 15:16)  Asa cum am mai marturisit aici, multumesc inca odata Maicii Domnului , Sf. Spiridon si Sf. Efrem pentru toate binefacerile si pt tot ajutorul pe care il primim de cate ori ma rog. Nu exista sa citesc un acatist din inima si ajutorul lor sa nu apara. Fie ca e vorba de sanatate, de examenele fiului meu, sau de orice problema, rugati-va cu nadejde, pentru ca niciodata nu e in zadar. Fiul meu a trecut din nou un examen la care nu spera, cu ajutorul Sf. Spiridon, caruia nu am cuvinte destule pentru a-i multumi. Doamne ajuta la toata lumea si nu neznadajduiti, rugati-va neincetat! Minunile exista, dar noi nu le vedem intotdeauna .

MARIANA (11 februarie | 17:16)  Ca de obicei, vreau să-i mulțumesc în primul rând Maicii Domnului fiindcă are grijă de noi, m-am îmbolnăvit de gripă sau răceală împreună cu soțul. Soțul a avut febră 38.7 și un pic a tușit. Eu însă mi-am pierdut vocea și febră nu s-a ridicat mai mult de 37.7. Și tuse. Gâtul era umflat jur împrejur. Dar m-am ținut de canon. Am mai adăugat și Acatistul Acoperămîntul Maicii Domnului și am avut un vis în care să-l citesc și pe el cu ceea ce citeam până acum. Și ca printr-o minune au dispărut toate simptomele de răceală și am început să-mi revin. Expectorațiile nazale aveau deja culoarea verde iar după acest vis au dispărut. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să citesc psalmul 149 de 3 ori pe zi timp de trei zile. Acest psalm l-am citit împreună cu Acatistul de mulțumire „Slavă lui Dumnezeu pentru toate” și Acatistul Acoperămîntul Maicii Domnului. În a treia zi și-au arătat adevărata față „prietenii”, și am descoperit planurile diabolice a celor care ne fac rău. Dar exact a doua zi după aceste trei zile, și-a arătat adevărata față și noul director. Și toți cei ce au făcut rău vor cădea la momentul potrivit în propria plasă! Așa că, mai bine ca Dumnezeu nu știe nimeni ce se va întîmpla! Cu cîteva zile înainte de a se întîmplă tragedia din Turcia, am visat că cerul s-a întunecat și că Dumnezeu era atât de supărat! Dar ne oferă încă o șansă! Să ne rugăm și va face o minune mondială. Totul depinde de noi! Am descoperit și în psalmul 17 și 18 din Psaltirea Maicii Domnului cum să ne rugăm. DOAMNE AJUTĂ!


anonim (10 februarie | 09:49)  • Rugaciunea catre Sf. Xenia este foarte puternica. Mama mea a avut o noapte grea din cauza atacurilor de panica si a tensiunii. M-am rugat Sf. Xenia si tensiunea ei a reusit sa se mentina la normal. Am promis ca voi scrie. Sanatate tuturor si aveti incredere in ajutorul lui Dumnezeu.


IONELIA (8 februarie | 23:47)  As vrea sa fac cunoscute minunile Cuviosului Gherontie cel nebun pentru Hristos. L-am “cunoscut” pe acest site, nu-mi aduc aminte la ce persoana am citit despre Cuviosul Gherontie.. dar știu că m-a “adoptat” și pe mine… A apărut în viața mea, când aveam cea mai mare nevoie de el….m-a făcut să trec peste niste probleme mai ușor… m-a ajutat sa mă împac cu soțul.. i-am citit acatistul, m-am rugat să ne impacăm, iar noaptea am visat chipul Cuviosului Gherontie și am avut o stare de bine, fericire…. și ne-a împăcat Cuviosul. (Minunea constă în faptul că de obicei, soțul meu ținea supărarea o săptămână, dar la cearta pe care am avut-o, era de despărțire, dar a doua zi el era altfel decât în mod normal, după ce ne certăm … am lămurit problema și și-a dat seama că ne-am certat degeaba). Este un Sfânt grabnic ajutător, îți dă o stare de bine numai privindu-i poza. M-am rugat să mă ajute într-o problema și i-am promis că dacă mă ajută, îi dau o bere de pomană, pentru sufletul lui.. Când am reușit să mă duc la magazin, fiind foarte frig afară, nu prea era multă lume pe stradă, (locuiesc la sat) iar eu în gândul meu vorbeam cu Cuviosul și-i spuneam că aș da o bere de pomană, dar cui sa dau, că nu e nimeni.. nu e nici un bărbat… am ajuns la magazin, și făcând cumpărături, intră un bărbat în vârstă și aștepta la rând… dar se uita insistent la mine, in ochii mei, că și când aștepta să-i dau ceva., l-am întrebat dacă vrea o cutie de bere de pomană și a acceptat… și așa mi-am ținut promisiunea datorita Cuviosului Gherontie, care a mijlocit … m-am rugat pentru sănătatea copilului meu și am visat cele 4 cărți cu marturii despre Cuviosul Gherontie cel nebun pentru Hristos, în jurul copilului și o lumina.. ( deocamdată am doar două cărți, ultimele volume…. urmează sa cumpăr și primele doua volume, dar nu le găsesc) am promis că o să mă duc și la mormântul lui, la Tismana și sper sa mijlocească Cuviosul sa ajung la mormântul lui, că îmi doresc din toată inima… Poate pentru unii sunt nimicuri, dar pentru mine sunt minuni. Îți mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc Cuviosule Gherontie pentru tot . Îți mulțumesc Măicuța Domnului pentru că mă ajuți de fiecare data când mă rog, Îți mulțumesc Sfinte Mina, mulțumesc Arhanghelilor. Slavă ție Dumnezeule, slavă ție. Amin!


anonim (8 februarie | 21:42)  • Slava lui Dumnezeu pentru toate! Analizele mi-au iesit bine, Dumnezeu, Maica Domului, Sf Efrem cel Nou si toti Sfintii m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie! Rugati-va neincetat! Inainte de orice lucru daca ziceți o rugaciune sau pur si simplu cereri ajutor cu cuvintele voastre, Dumnezeu, Maica Domnului si toți Sfintii va aud si grabnic vin in ajutor! Slavă Maicii Domnului! Slavă Vouă Sfinților! Doamne ajută!


anonim (7 februarie | 23:14)  • Doamne ajuta! La final de sesiune vreau sa multumesc lui Dumnezeu si Sfantului Efrem ca mi-au fost alaturi si ca am reusit sa trec cu bine peste toate examenele. Au fost niste examene foarte grele pe care am crezut ca nu o sa le iau. Eram foarte speriata, am plans mult, dar am nadajduit mereu in Dumnezeu si in Sfantul Efrem. I-am promis Sfantului Efrem ca o sa marturisesc despre ajutorul primit de la el. Mi-a venit mereu in ajutor cand l-am rugat. Am avut examene la care chiar credeam ca este imposibil sa trec. M-a indrumat mereu si m-a ajutat sa imi amintesc ce trebuie sa scriu, m-a indrumat sa invat exact subiectele care s-au dat la examen. Imi este alaturi de la inceputul facultatii, chiar El m-a indrumat spre aceasta facultate. Acum sper din suflet ca o sa iau si bursa de merit. Multumesc pentru tot!


DANIELA (5 februarie | 10:34)  Doamne ajuta tuturor. Vreau sa marturisesc minunea care s-a intamplat cu mine saptamana trecuta. Ma simteam foarte rau. Stari de rau, raceala, anxietate, tensiune mare, nu eram bine deloc. Ma rugam din suflet, Maicuta Sfanta si Iisuse scump ajutati-ma sa ma fac bine, sa ies din starea asta. Imi doream sa tin 3 zile de post si sa ma impartasesc! Ma rugam si Sfintilor mei dragi care sunt o multime! Am vorbit cu Parintele duhovnic sa merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc sambata dimineata. Joi s-a intamplat minunea, mi-am zis ca trebuie sa ies din starea asta, am zambit si simte-am ca se intampla ceva in corpul meu! Am luat Psaltirea si am citit o catisma din Psaltire! Pe loc s-a schimbat starea mea! Am simtit ca sunt mai bine, a doua zi mult mai bine. Am reusit sa merg la Sfantul Maslu vineri si sambata am fost si m-am spovedit si impartasit! Multumesc Treime Sfântă, multumesc Măicuță sfântă și multumiri tuturor Sfintilor si toate Puterile Cerești! Precizez ca tensiunea s-a normalizat asa de bine cum nu am avut-o niciodata! Slavă Ție, Doamne!


VALENTINA (5 februarie | 19:54)  Ajută-ne, Părinte Nectarie, să nu aibă tati nevoie de operație te implor vindecă-l te rog.


anonim (3 februarie | 20:54)  • Slava lui Dumnezeu intru Sfintii Lui! Multumesc Maicii Domnului si Sf. Efrem cel Nou pentru pelerinajulul  la manastiri: Bistrita, Pangarati, Neamt, Secu,  Sihastria,  Sihla, Pestera Sf. Teodora, Agapia. Apoi au urmat Humor, Voronet, Sucevita, Moldovita si Putna. A fost un cadou de Sus. Totul s-a petrecut rapid, organizare, rezervare. La drum am pornit pe 3 ianuarie, ziua aflarii moastelor Sf. Efrem cel Nou. Tot timpul am simtit ocrotirea, grija si prezenta a Maicii Domnului si Sf.Efrem cel Nou. Multumim Domnului pentru toate!


VALENTINA (3 februarie | 08:52)  • Sfinte Părinte Nectarie te rog te implor ajuta pe tatăl meu sa iasă bine analiza de azi, roagă te lui Dumnezeu pentru el te rog din suflet Sfantul nostru bun și ocrotitor.


MARILENA (2 februarie | 12:02)  • Dau și eu mărturie aici despre ajutorul Sfântului Arhanghel Mihail, am avut probleme cu dantura, și asa am simțit sa ma rog Sfântului Arhanghel Mihail, sa o ajute pe dna doctor să găsească soluția cea mai buna pentru mine, m-am rugat și iată ca, fără să îmi dau seama, dantura mea a fost gata chiar de ziua Sfintilor Arhangheli Mihail și Gavril, Doamne Slăvit sa fii întru Sfinți Tai, Sfinte Arhanghele Mihail, Slava și mulțumire îți aduc, acum și în toată viata mea, rugați-va, căci Dumnezeu e minunat. Amin.


anonim (30 ianuarie | 16:33)  • Azi s-a intamplat o mare minune. Dupa mai bine de 8 luni de cautari, azi am primit o oferta foarte buna de angajare. S-au miscat lucrurile foarte bine cu interviurile si rapid, am simtit ajutorul vadit al Maicii Domnului si al Domnului, precum si al celorlalti sfinti carora m-am rugat: Sf Efrem cel Nou, Sf. Nectarie, Sf. Cuvioasa Parascheva, Sf. Luca al Crimeii, Sf. Spiridon, Sf. Mina, Sf. Matrona, Sf. Xenia, Sf. Antonie cel Mare, Sf. Dimitrie cel Nou, Sf. Dumitru Izvoratorul de Mir, Sf. Nechifor Leprosul, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Paisie Aghioritul, Sf. Porfirie Kavsokalivitul, Sf. Nicolae, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, Sf. Trifon, Sfintii Rafail, Nicolae si Irina din insula Lesvos. Vreau sa mentionez ca pe langa ajutorul acesta de a gasi locul de munca, in toate aceste luni m-au ajutat sa rezist psihic la stres si sa ma ridic din starile de deznadejde, pentru ca de multe ori am simtit ca nu mai e vreo speranta. Ba primeam refuz din prima (fara sa incep procesul de recrutare), ba anulau interviurile, ba picam la ultimul interviu, ba anulau postul din cauza crizei. Am trecut efectiv prin toate starile posibile in care simti ca ti se inchid toate usile si ca nu stii ce sa mai faci, ca tot un refuz o sa primesti. Pe langa asta, am primit si ajutor financiar din partea familiei si am reusit sa trec de perioada asta. Sper ca totul sa fie bine in continuare, ceea ce vreau sa spun e ca desi simti luni de zile ca nu iese nimic, de fapt nu e voia Domnului sa fie acolo, nu stii de ce te fereste. Si asta se aplica si in dragoste, atunci cand nu reusesti sa gasesti pe cineva potrivit pentru o casatorie, sau sa ai copii, nu intelegi de ce, desi tu te stii un om cat de cat ok. As vrea sa transmit tuturor celor care se afla intr-o situatie fara iesire acum, pe orice plan (profesional, spiritual, personal) ca trebuie sa aiba rabdare, chiar daca va fi un drum mai lung pana vor primi un raspuns. De exemplu eu a trebuit sa trec prin asta ca sa invat sa apreciez ceea ce am, sa nu mai intru in stari de depresie sau anxietate la orice stare mai conflictuala de la serviciu sau sa fiu nemultumita de faptul ca sunt singura. Cand nu mai am din ce sa traiesti, dupa ce erai obisnuit cu un trai decent, simti ca a picat cerul pe tine si uiti de orice alte “vise”. Desi a fost foarte greu, am meritat sa trec prin asta si acum privind inapoi, imi dau seama ce norocosi suntem noi in Romania unde totusi nu avem razboi si te mai poti invarti sa castigi un ban, ca sa supravietuiesti, fata de cei din Ucraina de exemplu, care pe langa faptul ca au ramas fara nimic, mai si traiesc cu frica mortii zilnic. Deci dragii mei, capul sus si cu Domnul inainte. Sa acceptam tot ce ne vine ca de la El, si bun si rau, caci e spre mantuirea noastra. Amin!


anonim (27 ianuarie | 14:51)  • Multumesc Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sf Nectarie, Sf Efrem cel Nou, Maica Cuvioasa Parascheva, Sf Mina, Sf Ioan Botezatorul, Sf Antonie cel Mare si tuturor Sfintilor pentru ajutorul dat pentru tot ce m-am rugat. M-am rugat sf Necatrie pentru mama deoarece a suferit o interventie chirurgicala sa reuseasca si rezultatul biopsiei sa fie unul favorabil si asa a fost. Ma rog mereu sa ma scape de toate fricile. Am avut o perioada stresanta si nu ma simteam bine am ajuns la spital si rezultatul analizelor au iesit bune si am inceput sa ma simt bine. Imi cer iertare ca nu marturisesc mereu atunci cand promit dar ma rog Bunului Dumnezeu sa ma intareasca in credinta. Nu incetati sa va rugati pentru ceea ce va doriti. Amin!


IZABELA (25 ianuarie | 15:38)  • Multumesc sfintilor dragi, Sfantul Spiridon, Sfantul Mina, Cuviosul Gherontie de la Tismana si Maicutei Domnului. M am rugat si m am plans Lor, ca nu voi avea cu ce plati facturile. Luna asta am primit, minune, factura cu minus, adica cu credit, deci luna asta nu trebuie sa platesc nimic. Doamne ajuta, tuturor!


DIANA (24 ianuarie | 21:04)  • Mulțumesc Bunului Dumnezeu! Azi intentionam sa ma înscriu la un curs insa eram cam nehotărâta, parca aveam nevoie de un imbold. Vorbind cu mama, mi-a spus sa ma inscriu dar cand sa deschid formularul de înscriere constat ca nu merge. Incerc de cateva ori…nimic. In acel moment imi reprosam faptul ca am tot amanat…eram dezamăgita. Restartez laptopul dar degeaba. Apoi iau iconitele Mantuitorului, a Maicii Domnului, a Sfintei Xenia si Sfantului Efrem si ma rog sa ma ajute daca trebuie sa particip la acel curs, promitandu-i Sfintei Xenia(pe care o praznuim azi 24 ianuarie) ca voi marturisi ajutorul. Dupa un alt restart, am reușit sa ma inscriu. Multumesc Doamne, multumesc Maicutei Sfinte, multumesc Sfintei Xenia, Sfantului Efrem si tuturor Sfintilor dragi, multumesc Ingerului Păzitor. Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea cele de folos!


CELLA, Timișoara (23 ianuarie | 15:00)  • Era decembrie, eu în clasa a VII-a, la 13 ani, eram cu mama la Taina Sfântului Maslu, vineri seara la o Sfântă Biserică de parohie, în Banat, unde mergeam noi des. Lăcașul era construit de reformații germani, și închiriat pentru noi, ortodocșii, fiind dat în folosință ca parohie până la construirea unei Sfinte Biserici ortodoxe. Într-un final, a fost cumpărat acel lăcaș și transformat în Sfântă Biserică Ortodoxă. Aveam multă liniște și bucurie acolo…

Cu două zile înainte de seara Sfântului Maslu, pentru întâia oară în viața mea, am căutat cu ardoare să văd Sfinții prăznuiți în 4 decembrie, de ziua mea de naștere. Am descoperit, cu emoție și bucurie, că ziua mea era marcată în calendar cu Cruce neagră; pentru mine era un lucru mare, impresionant. Iubeam deja, citindu-l, numele Sfintei și-mi rezona în minte: Sfânta Mare Muceniță Varvara!, apoi și Sfântul Ioan Damaschin.

La Sfântul Maslu voiam cu sete să pot citi Acatistul Sfintei Varvara cu ocazia zilei mele de naștere. Nu mai știu dacă data de 4 decembrie era într-o zi de vineri, sâmbătă sau în duminica acelei săptămâni, dar îmi amintesc că magazinul Diecezana al Episcopiei din localitatea natală era închis până luni, neputând până atunci să cumpăr Acatistul Sfintei Varvara.

A început Sfântul Maslu. După fiecare Sfântă Evanghelie, atunci când părinții preoți citeau rugăciunile pentru cei de față și cei pomeniți, după Sfintele Evanghelii, mă rugam pentru întâia oară în viața mea, Sfintei Mare Mucenițe Varvara, cerându-i rugăciunile și ajutorul, să mă ocrotească, să-și reverse binecuvântările asupra mea. Simțeam atât de multă dulceață sufletească și simțeam că Sfânta Varvara mă iubea deja, și parcă mă știa, mă aștepta.

La finalul Tainei Sfântului Maslu am fost întrebată de un credincios cu vârstă onorabilă, cu înfățișare monahală, ce venea des la Sfintele Biserici din localitate:

– Iertați-mă că vă întreb… Dumneavoastră aveți evlavie la Sfânta Varvara?

– …Da…

– Când oamenii erau adunați sub patrafirul părintelui care citea Sfânta Evanghelie și rugăciunea de dezlegare de după, am văzut-o pe Sfânta Varvara plutind din Sfântul Altar, pe deasupra tuturor, a venit și s-a oprit la dumneavoastră și a făcut semn ca de binecuvântare cu mâna. Am întins mâna să mă ating de haina Sfintei dar n-am reușit că a observat că o văd și a fugit înspre Sfântul Altar și a dispărut. Aveți Acatistul Sfintei Varvara?

– Nu, îi răspund cu emoție și uimire foarte mare…

– Vreau să vi-l aduc eu mâine, la Sfântă Vecernie, aici la Sfânta Biserică. Puteți veni?

– Da da… sigur… mă bâlbâiam eu, cu ochii mari, uimită de emoție…

– Să nu vă mândriți, a mai adăugat la final, cu referire la minunea petrecută.

Toată seara aceea am stat să mă gândesc la Sfânta Varvara, la alți Sfinți și la cuvintele uimitoare ale acelui cunoscut credincios al Sfintei Biserici.

A doua zi seara, am primit o cărticică frumoasă cu Viața și Acatistul Sfintei Mare Mucenițe Varvara, pe care am citit-o pentru prima dată atunci, iar Acatistul îl citesc și azi de ziua Sfintei, de ziua mea, în fiecare an, cu mare evlavie și bucurie. Am simțit ca și cum Sfânta Varvara mi l-a dăruit prin acel credincios.

Nu îl ultimul rând, chiar în anul care a trecut, am simțit, de ziua mea, că exista riscul de a se petrece un mare necaz cu mine, cel puțin în privința sănătății. De îndată ce am citit Acatistul Sfintei, riscul pericolului s-a îndepărtat imediat.

Slavă Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și Sfintei Mare Mucenițe Varvara, ocrotitoarele mele, în veci! Amin!


IZABELA (22 ianuarie | 20:21)  • M-am rugat la Sfantul Spiridon, la Sfantul Cuviosul Gherontie de la Tismana, si la Sfantul Mina. Le multumesc cu nemarginita recunostinta. Dupa cateva saptamani de rugaciuni au facut pentru mine o minune de care nu sunt vrednica, avand pacate foarte grele savarsite in trecut. De mult timp am necazuri mari, dar merg la Sfanta Liturghie duminica, ma spovedesc, si impartasesc. Multumesc din tot sufletul bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului, sfintilor la care m-am rugat. Am primit raspuns la rugaciunile mele, intr-un mod minunat. Cuviosul Gherontie de la Tismana, m-a ajutat si sa ma impac cu o prietena, iar asta a fost o alta minune neasteptata si dar de la Dumnezeu prin sfintii sai. Doamne ajuta la toata lumea!


DRAGOȘ (22 ianuarie | 20:19)  • Am convingerea ca ni se raspunde pozitiv la orice rugaciune, cat timp rugamintea pe care o avem ne este de folos. Astfel, saptamana aceasta s-a spart teava de la caldura la subsol, exact sub apartamentul meu. Nu m-am consumat deloc, si am incredintat problema Sfintilor Spiridon si Efrem, desi aveam un zgomot infernal in tevi. Dimineata am plecat la serviciu si nu dupa mult timp ma suna administratorul sa-mi zica ca, din pacate, trebuie sa sparga si la mine ca sa remedieze situatia cum trebuie. La fel, n-am avut nicio emotie. Am venit acasa, meseriasii au lucrat extraordinar de profesionist si cu ocazia asta mi-au schimbat si mie niste tevi care erau cam vechi, au lasat totul curat luna si nu mi-au luat niciun ban. Ziua urmatoare, a trebuit sa fac ITP-ul. Era ultima zi in care mai puteam circula cu masina. Cu o zi inainte a fost problema cu teava si n-am mai ajuns la programare. Asa ca iata-ma in masina, cu aceeasi liniste in suflet si, desi era sambata, am pornit cu gandul ca ma va ajuta Maica Domnului si Sfintii mentionati sa o rezolv si pe asta. Am intrat la primul ITP deschis. In fata mai erau cel putin 16 masini. Desi in mod normal, as fi lasat-o balta, imi iese in fata patronul de acolo si fara sa-i zic nimic, ma trimite sa vorbesc cu feciorul sau. Intru, ma intreaba senin la ce ora vreau sa fie gata masina, i-am zis ora, i-am dat actele, cheile masinii si la ora stabilita m-a sunat sa vin sa iau automobilul. Asa ca, minunile exista. Ni se intampla zilnic. Trebuie doar putin discernamant si sa acceptam ca unele rugaminti adresate cerului nu ne sunt de folos si de asta nu se implinesc. Restul, cele folositoare, toate se implinesc cu supra-masura cateodata!


MARIANA (22 ianuarie | 19:07)  • Mulțumesc Doamne că-mi asculți rugăciunea și multe minuni faci în viața mea! Ieri, am spălat filtru de la aparatul de cafea. Și cînd am pus cafeaua nu trăgea apa. Azi, soțul îmi zice să-i fac o cafea la aparat. Dar știind ce s-a întîmplat ieri, m-am rugat lui Iisus Hristos să facă o minune și să pot face cafeaua și o voi spune pe acest grup. Minunea a avut loc. Ieri am făcut o poză și în spatele soțului, într-o parte era chipul lui Iisus Hristos cu fața întoarsă într-o parte. Deasupra aureolei era Maica Domnului cu pruncul. Iisus Hristos stătea pe un scaun. De Bobotează, pe 19 ianuarie soțul a fost la biserică iar azi am luat sticla cu aghiazmă din ajunul Bobotezei în mînă și se stinge lumina. Din bătrîni știam că de Bobotează toate apele sunt sfințite. Iar cînd nu ajung la biserică, mă scol noaptea și iau apă de la robinet. Iar în acest an, apa are o altă textură. Este plină cu bule de parcă ar fi fost minerală cu gaze. Îți mulțumesc Doamne că ai grijă de noi și-mi dai diferite semne. Pe la 19, de Bobotează o iconiță a Maicii Domnului a izvorît mir și am rugat-o pe Maica Domnului să facă o minune cu soțul meu. Și a devenit ctitor la acea biserică de unde a venit cu aghiazma!


anonim (22 ianuarie | 14:16)  • Vreau sa ii multumesc din suflet Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sf. Efrem cel Nou si Sf. Cuvioase Parascheva pentru ca mi-a fost ascultata rugaciunea de a ma impaca cu prietenul meu. Incet, incet incepem sa ne reluam relatia si sunt convinsa ca Bunul Dumnezeu ne va indrepta pasii in directia corecta. Aveti credinta! Bunul Dumnezeu face minuni! Trebuie doar sa credeti si sa va rugati din tot sufletul vostru!


ALESIA (21 ianuarie | 02:08)  • Doamne ajută! Vreau să vă mărturisesc ajutorul pe care l-am primit de la Dumnezeu! Azi noapte am avut o nălucire ca și când ma atacau demoni și am strigat in visul acela Hristoase nu mă lăsa! Și m-a ajutat sa ma trezesc și am dormit liniștita după aceea. Cât de mare este puterea lui Dumnezeu și nelimitată de timp și spațiu! M-a auzit chiar și in vis când l-am strigat! „Slavă Ție Doamne și îți mulțumesc mult!” Dacă voiti sa va rugați pentru mine sa ma împac cu un băiat Alexandru Marian va rog din suflet! Mulțumesc și Domnul Dumnezeu sa va răsplătească înzecit!


anonim (20 ianuarie | 20:43)  • Multumesc Maicii Domnului, Sf. Efrem cel Nou, Sf. Nectarie si Sf. Iuda Tadeu pentru ajutorul dat într-o problema care implica prezenta in fata autoritatilor. Sfintii mi-au ascultat rugaciunea si totul a decurs bine.


DANIELA (20 ianuarie | 10:33)Doamne ajuta! Vreau sa marturisesc ajutorul grabnic al Sfantului Mina. Nu mai gaseam cardul de sanatate si ma rugam Sfantului Mina sa ma ajute sa il gasesc, dar nu s-a intamplat nimic. Am citit acatistul Sfantului Mina si a doua zi am gasit cardul. Intotdeauna cand l-am chemat in ajutor, a venit grabnic. Slava Tie, Doamne, multumesc Sfinte Mina!


anonim (19 ianuarie | 11:00)  • Doamne ajuta tuturor! Vreau si eu sa marturisesc ajutorul bunului Dumnezeu si al Sfantului Nectarie! Aseara ma simteam rau si m-am rugat Sfantului Nectarie sa ma ajute sa ma fac bine, ca voi face cunoscuta minunea si am promis ca voi citi acatistul 40 de zile. Dumnezeu sa ma ajute sa pot indeplini promisiunea! Multumesc Doamne, multumesc Sfinte Nectarie!


CRISTINA (18 ianuarie | 14:22)Buna ziua. Împărtășesc și eu minunea făcută de către Sfânta Fecioara Maria. Am un bebelus mic și e foarte important sa am apa calda mereu. Intr-una din seri centrala, din senin , nu mai funcționa. M-am rugat din suflet Fecioarei sa ma ajute, eu fiind singura și neavând pe cineva care sa ma ajute in acel moment. După ce am terminat ruga, am încercat sa văd dacă funcționează și, da, a pornit. Rugați-va Fecioarei și ajutorul ei nu va întârzia, indiferent cât de păcătoși suntem. Doamne ajuta!


anonim (17 ianuarie | 17:19)  • Buna seara, vreau sa marturisesc aici un ajutor pe care l-am primit zilele trecute, si am promis ca il voi marturisi. Fiul meu este student si urma sa aiba un examen la care era deznadajduit, pentru ca este o materie greoaie si nu a inteles absolut nimic. Eu, vazandu-l asa, am inceput sa citesc acatistul Sf. Spiridon, al Sf. Efrem cel Nou si al Maicii Domnului la icoana sporirea mintii. Dupa ce a iesit din examen, ne-a sunat si ne-a spus ca, neasteptat, cu ceea ce mai citise cu o seara inainte, a stiut si crede ca ia examenul, chiar cu 7 a promovat. Eu zic ca rugaciunile parintilor nu raman neascultate, asa ca va indemn sa va rugati din suflet pentru copiii dvs, iar bunul Dumnezeu vă va rasplati. Slavit fie Dumnezeu intre sfintii Săi ! Doamne ajuta tuturor!


MARIA (16 ianuarie | 21:36)Bună seara! Încep această mărturie prin a va spune că Sf. Nectarie mă ajută neîncetat și mereu este langa mine. Pe langa multe minuni pe care le-a săvârșit pentru mine doresc sa mărturisesc că Sf Nectarie a fost și de data aceasta langa mine când credeam că nu mai scap de probleme pt copilul meu, după ce abia se externase din spital băiatul meu de 3 ani din cauza prea multor antibiotice care îi cauzase probleme, aveam încă un soc să mi se spună că are pneumonie și că iar trebuie spitalizat dar nu mai voiam pentru că lua din spital toate bacteriile așa ca am optat să îi fac tratament acasă și pentru că m-am rugat din tot sufletul meu sfântului a venit în ajutor îndată și a doua zi când am mers iar la control deja se auzea bine la plămâni la copil și am continuat cu rugăciunea iar Sf Nectarie mi-a vindecat copilașul iar pentru asta ii mulțumesc neîncetat că mereu îmi asculta rugăciunile și nu mă lăsa la greu. S-a mai întâmplat că după un timp iar să se simtă rău copilul și iar să mi-l vindece fara nici un medicament. Mare este Dumnezeu și știu că El ne trimite Sfinții să ne ajute oricând avem nevoie, trebuie doar sa avem credință.


anonim (16 ianuarie | 14:59)Doamne ajută! Am promis că voi da mărturie despre aceasta minune, mai degrabă luminarea minții mele de către Dumnezeu. La sfârșitul lunii decembrie mi s-a ars telefonul și trebuia să-mi iau altul nou. Voiam un iPhone 11 dar nu aveam suficienți bani. Vorbisem cu o persoana care dădea in judecată pe cineva și știa ca eu aveam o înregistrare când cealaltă persoana o înjura și mi-a zis ca daca ii dau înregistrarea aia ca sa ii dea niște bani la proces și când ia banii aia vreo 7000 lei îmi da și mie 2800 de telefon. Adevarul e ca persoana care da in judecată o jignește și hărțuiește pe cealaltă persoana și eu am înregistrat când efectiv persoana cealaltă nu a mai suportat. In opinia mea procesul asta e o ilegalitate și teoretic luam parte la ea pentru acel telefon. Acum îmi pare rău ca am dat înregistrarea, dar i-am zis persoanei respective ca nu mai vreau banii aceia obținuți ilegal. Și Domnul Dumnezeu m-a răsplătit pentru că am primit cadou banii pentru telefon și iată ca scriu după cel nou acum. Nu deznădăjduiți și nu mai luați parte la ilegalitați și veți vedea lucruri minunate! Slavă Ție, Doamne!


LILIANA (13 ianuarie | 12:53)Mi-am promis și eu ca voi scrie neapărat despre minunea facuta de Maica Domnului în viata mea, în primul rind pentru a convinge oamenii sa nu dispere sa se roage sincer și atunci totul se va primi. Fiind mama unui băiat, mereu ne-am dorit un al doilea copil, dar iată ca anii treceau băiatul făcuse 12 ani dar noi asa și ramineam cu speranța. Între timp au mai apărut probleme medicale care și mai mult ne depărta de dorința noastră. Rămăsesem însărcinată în anul 2018 dar chiar în primul trimestru pierdusem sarcina mi-am zis ca trecem și peste asta, următoarea sarcina 2019, sarcina extrauterina eșec total și o depresie urita, anul 2020 istoria se repeta încă o sarcina extrauterina, după care medicii îmi dau șanse foarte puține de a obține o sarcina sau chiar deloc. Nu cred ca pot descrie calvarul prin care am trecut în acești ani, dar parca inima mea nu putea învinui pe nimeni de ceea ce mi se întâmpla, niciodată nu mi-am pus întrebarea: „-De ce Doamne mie mi se întâmplă?” Știam răspunsul ….asa trebuie, Domnul știe ce face. Eram mereu cu gândul la Cel de sus și la Maica Domnului, ma regasisem în rugăciuni, acatiste, învățam pe de rost psalmuri care-mi mai linișteau sufletul. 2021 a trecut fără nici o drama eu îmi luasem gândul de la tot și ma axam pe muncă, studii. În toamna 2022 m-am trezit iarăși cu un test pozitiv și dureri exact ca și sarcinile precedente mi-am zis istoria se repeta, am mers la spital unde mi s-a spus ca nu vad nimic la usg și probabil e extrauterina din nou sa vin peste 14 zile. Aceste zile au trecut ca o veșnicie mai ales ca aveam si dureri mari. Spre mirarea mea cind am mers din nou la medic mi sa confirmat sarcina și ca totul este bine. Nu-mi venea a crede și deși ma simțeam foarte rău am reușit sa ajungem în 6 luni de sarcina cu o fetita sănătoasă. Mai avem puțin pana a o stringe în brate nu pot sa zic ca nu mie frica sa mi se întâmple ceva dar ma las în mâinile Maicii Domnului si Domnului nostru Iisus Hristos și ma rog sa ajungem cu bine la sfârșit. Vreau sa încurajez oamenii care dispera rugați-vă sincer, mergeți la biserica. Ajuta mult citirea acatistelor in cazul meu Maicii Domnului, Sfântul Efrem ce Nou, Sf. Nectarie, Ioachim si Ana, din orice necaz este ieșire cu Ajutorul Domnului iar povestea mea este o dovada. Mulțumesc, Domne, pentru tot!


VALENTINA (11 ianuarie | 22:32)Sfinte Părinte Nectarie te implor din suflet sa-i iasă bine analizele tatălui meu, sa se simtă bine. Te rog ajuta ne fa o minune și vindeca-l. Roagă-te lui Dumnezeu pentru sănătatea lui sa se vindece, sa fie bine.


anonim (5 ianuarie | 17:14)Doamne ajută-ne, tuturor! La mulți ani! Așa cum am promis, țin să mulțumesc din inimă, sfinților mei, dragi care îmi/ne sunt mereu aproape, și ne ajută de fiecare dată, să trecem cum știu ei mai bine, prin multele necazuri și boli pe care le avem. Mulțumesc Maicii Domnului, Sf. Efrem cel Nou, Nectarie, Nicolae, Spiridon, Mina, Antonie cel Mare, Mihail si Gavriil, Serafim de Sarov, David de la Evia, Părintele Boca, Patapie, Sf. Marta, Xenia, Filofteia de la Curtea de Argeș, Parascheva de la Iași, și nu numai, ieri, am trecut cu bine peste încă un hop, rezultatul la controlul tatălui meu, de ieri, a fost unul bun. De fiecare dată, sfinții ne sunt aproape, mai ales Sf. Mc. Efrem cel Nou și Sf. Ierarh Nectarie, mă rog, să trecem cu bine și de controlul și operația mamei. Nu am cuvinte să pot mulțumi, de câte ori suntem oe marginea prăpastiei, după multe încercări, bunul Dumnezeu și sfinții Săi, ne întăresc, ne ajută să mergem mai departe.


anonim (1 ianuarie | 19:15)Doamne ajută și un an nou sănătos tuturor! Mulțumesc Domnului și sfinților Săi că am ajuns în noul an cu bine. Astăzi, 1 ianuarie, am fost foarte aproape de a fi acostati (eu și împreună cu alți câțiva trecători) pe o porțiune pietonală de o mașină care circula cu foarte mare viteză. Ba mai mult, șoferul și el părea surprins că se află acolo. Mulțumesc Domnului și tuturor sfinților care ne au în pază că au fost alături de noi și nu s-a întâmplat nimic grav. Dragilor, aveți grijă de voi și mare atenție la trafic. Din păcate individualismul prevalează iar omului îi este greu să mai aibă grijă și respect față de seamănul său. Noroc că sfinții Domnului lucrează neîncetat și sunt mereu alături de noi. Să nu ezitam în a-i chema. Domnul să ne țină sănătoși și să ajute tuturor!


MARIANA (1 ianuarie | 11:48)Pe 31 decembrie, am primit confirmare de la Sf. Cuvioasă Paraschiva că rugăciunea mea la moaștele ei mi-au fost auzite de Dumnezeu! Am rugat-o ca Dumnezeu să facă o minune mondială. Iar Dumnezeu deja a început să facă minunia! A dat temperaturi de 15 grade căldură ca să nu degere oamenii nevinovați în războiul din Ucraina. Uite, că planurile rușilor nu se împlinește! Nu vor cîștiga războiul atît de ușor! Din contra, vor pierde. Îți mulțumesc Doamne pentru toate minunile Tale!


MIHAELA (1 ianuarie | 08:58)In primul rand – multumesc DOAMNE ca am trecut si in anul 2023, ca sunt bine, sanatoasa. Multumesc Sf Ioan Rusul ca a ajutat-o pe fiica mea pe tot parcursul sarcinii, mai are 4 – 5 saptamani si naste si de cate ori a avut probleme l-am rugat pe sfant si toate s-au rezolvat. Copilul va purta numele de Ioan pentru ca asa am promis. 2022 a fost un an cu incercari dar si cu bucurii, dar cu ajutorul sfiintilor, toate s-au rezolvat, pentru ca la Dumnezeu si Maica Domnului toate sunt cu putinta.

 


• Comentarii: