Hristos a înviat! Se zice ca cine moare in aceste zile – si mai ales in ziua de Pasti sau in saptamana cea dintai dupa Pasti, numita pretutindeni Saptamana Luminata – merge de-a dreptul in rai pentru ca lumina raiului straluceste fiecaruia care moare in aceasta saptamana si pentru ca in timpul acesta usile raiului sunt deschise, iar cele ale iadului inchise. Cel care moare este primit in rai, indiferent de pacatele care le-a facut, caci toate i se iarta.

Chip ascetic, blând, smerit, de o duioșie și o discreție aparte, Părintele Ieromonah Daniel a plecat la Domnul neașteptat de repede după socotința noastră. Domnul l-a chemat să-I slujească cu îngerii în Ceruri.

Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Împărația Sa!

2 comentarii

  1. Cuviosul Parinte Daniil de la Frasinei a fost tatal saracilor si mama necajitilor. Domnul nostru Iisus Hristos sa-l pomeneasca intru Imparatia Sa

    1. Și mai mult de cuvintele ar putea cuprinde. Era omul lui Dumnezeu și al rugăciunii. Mila Domnului cu noi că mult a mijlocit pt oricine a avut problemă sau necaz sau pt a ne găsi calea bună.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.