Doamne, ajută! Rog ajutor! Vă cer ajutorul, iar pentru aceasta vă cer iertare!

           Nicoleta Enculescu Deși lucrez (sunt profesor, până la 31 august, la Școlile gimnaziale 97 – sector 4 – și 112 – sector 3), fac lucrul acesta doar  cu jumătate de normă, pentru că am gradul III de invaliditate, dobândit în urma unui accident suferit în aprilie 1998, iar tot salariul meu și pensia de invaliditate  se duc  pe transportul cu taxiul, altfel neputându-mă deplasa. Oriunde ar trebui să merg (la serviciu, la medic, la farmacie, la cumpărături, să plătesc facturile curente de apă, electricitate, telefon), sunt nevoită să apelez la serviciile de taximetrie… Mă sprijin în două cârje și sar într-un picior, neputând urca și coborî scări, de aceea nu pot urca și coborî din mijloacele de transport în comun… În plus, nu pot merge prea mult pe jos…

            Vă cer sprijinul financiar pentru a-mi putea procura ghetele ortopedice fără de care nu pot să mă deplasez (cu toc de 2,5 cm în interior, cu arc pe talpă și întărituri laterale) și pentru ca mama mea, imobilizată la pat din luna septembrie 2018, operată pe cord deschis, pentru triplu by-pass aorto-coronarian, pe 29 mai 2018, diagnosticată și cu polineuropatie diabetică severă, să poată să facă masaj și fizio-kinetoterapie la domilciliu. 

            Apoi, vă cer ajutorul pentru a putea reface integral soba de teracotă (din cea existentă pică cărămizile din interior și scoate și fum în casă, s-au distanțat chiar și cahlele puțin între ele. Manopera unei sobe e de aproximativ 1500 lei. O sobă – materialul –  costă in jur de 890-900 de euro) și unele reparații la casă, pentru procurarea de lemne pentru perioada rece a anului (ne sunt necesare în jur de 7000 de kg pe an).

            Vă solicit ajutorul pentru a reuși să cumpăr pamperși pentru adulți, păturici absorbante și șervețele pentru igienă (pentru igiena persoanelor imobilizate la pat), șervețele umede antibacteriene – care sunt (toate acestea) din ce în ce mai scumpe, pe zi ce trece. Am mai avea nevoie, de asemenea, de o protecție pentru pat, de un spătar și o saltea antiescară…

            Vă rog să mă ajutați! Vă rog, din suflet|! Vă mulțumesc mult!

            Datele mele de contact sunt: nico.enculescu@gmail.com, telefon 0746398753. Nicoleta Enculescu

           PF Daniel - Nicoleta Enculescu Sunt licențiată în Filologie, specializarea Română – Franceză (promoția 1999), cu Studii Aprofundate de Etnologie și Folclor (promoția 2002) și licențiată în Teologie Ortodoxă, specializarea Didactică (promoția 2012), cu masterat în Comunicare și comuniune eclesială în spațiul ortodox eclesial (promoția 2015). Părintele meu tutore, de la Facultata de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul” din București, a fost Părintele Daniel Benga. Lucrarea de licență mi-a fost coordonată, la Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul” din București, de către Părintele Gheorghe-Viorel Holbea.

            Părinții mei au lucrat peste 40 de ani în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Tatăl meu (Vasile) a fost maistru energetician la Secția Cazarmare din cadrul Comandamentului Aviației Militare și a unității militare 02310, lucrând peste 44 de ani și ieșind la pensie în 1998. A fost salariat civil. Mama mea (Elena) a fost asistentă medicală principală și a lucrat atât la sanatoriul Ministerului Apărării Naționale de la Govora, cât și în cadrul Spitalului Militar Central din strada Calea Plevnei – București (Medicala I, II), precum și la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială, încă de când acesta se afla la Herăstrău și purta numele de Centrul de Medicină Aeronautică. A lucrat la Cabinetul de Boli Interne. A ieșit la pensie în 1995. A fost salariat civil.

            Și eu am lucrat 6 ani în cadrul Ministerului Apărării Naționale, în perioada 1992-1998, când am avut accidentul și am fost pensionată medical. Am fost dactilografă atât la Comandamentul Trupelor de Parașutiști, cât și la Insitututul Național de Medicină Aeronautică și Spațială. Am fost salariată civilă.

            Tatăl meu a murit în urmă cu 8 ani (26 ianuarie 2012).

            Ofer meditații la limba și literatura română, în vederea pregătirii pentru susținerea Evaluării Naționale, a examenului de bacalaureat și a celui de admitere în învățământul universitar. Rog anunțați cunoștințele dumneavoastră, poate există doritori în acest sens. Vă mulțumesc!

            Scriu povești personalizate pentru copii, părinți și bunici, pe baza informațiilor și a fotografiilor doritorilor. Rog anunțați cunoștințele dumneavoastră, poate există persoane interesate de așa ceva. Vă mulțumesc!

            Redactez monografii de biserici / monumente de arhitectură, pe baza informațiilor și a fotografiilor doritorilor. Rog anunțați persoanele pe care le cunoașteți, poate se va găsi cineva care se va arăta interesat de așa ceva. Vă mulțumesc!

            Am un cont, deschis pe numele meu, Enculescu Nicoleta, la BRD: RO59BRDE441SV99444804410 .

– http://flacaraarzand.blogspot.com/,

– https://www.facebook.com/Nicoleta-Enculescu-1644908492247240/

 Nicoleta Enculescu,

Un comentariu

  1. De ce nu faceti apel la patriarh? Are Destui bani si sigur va poate ajuta chiar mai mult de-atat, ca tot o da cu milostenia in sus si in jos. Vorbesc foarte serios, nu glumesc. Sa faca bine sa dea, nu numai sa ceară. Multa sanatate amandurora va doresc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.