activenews_logo
Vă îndemnăm să susțineți financiar site-ul ActiveNews, una din puținele platforme naționale serioase de informare, care nu se supune cenzurii, corectitudinii politice în acest veac secular-deșănțat pe care îl trecem.
Articolele duhovnicești, despre eroi naționali, sărbători creștine sau referințele despre sfinții trecuți sau netrecuți în sinaxare au întotdeauna spații rezervate pe ActiveNews.
Modalitatea susținerii financiare prin donații este o practică firească în zilele noastre, iar cei care se folosesc și vor să păstreze pe viitor conținuturile de acest fel devin ei înșiși prezenți în spațiu public prin convingeri, glas dar și faptă. Vă mulțumim.
Actorul Dan Puric, publicistul Iulian Capsali au făcut și ei, un apel public, pentru sprijinirea siteului ActiveNews.ro.


De ce să donați pentru ActiveNews, poate vă întrebați?
Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că ActiveNews va mai exista și în anul ce vine. Situația pe piața mass-media din România este simplă: în afara presei mainstream, care este încolonată cu arme și bagaje în tabăra globalistă, în peisaj se află și o mulțime de instituții media, așa zis independente, care servesc aceleiași cauze. Câți dintre dvs ați auzit de siteul inclusiv.ro? Nu foarte mulți, dar cu toate astea, acest organ de presă a reușit să strângă peste 100.000 de euro din zona progresistă pentru a funcționa din această iarnă. Nu vă faceți iluzii: acolo îi veți regăsi pe mulți dintre foștii simbriași de la Casa Jurnalistului, Rise, DelaO, etc.
Nici nu mai menționăm pe „veteranii” de la Recorder, Vice, Săfielumină, Scena9, Totb.ro, etc. Nu mai menționăm free-lancer-ii, care scriu „pe bază de proiect”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că atunci când fundațiile Soroș, UE sau alt organism din acesta pun la bătaie o bursă, respectivii jurnaliști câștigă și scriu un articol(sau mai multe) pe tema respectivă. Un exemplul recent este seria publicată de Libertatea în care doctorii români sunt înfierați pentru că refuză din ce în ce mai des să facă avorturi.
Dragi prieteni, avem nevoie să fim împreună. Să aducem lângă noi forțele bunului-simț românesc. ActiveNews nu are o ideologie, ci are doar principii. Dar fără sprijin material vom risipi și ce-am construit cu greu în acești ani. Agențiile de publicitare nu ne sprijină: ne-au spus-o pe față, valorile noastre îi încurcă și nu îi reprezintă.
În aceste condiții, singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi. Îndeplinirea obiectivului nostru, de a strânge 75.000 de euro va fi un nou început. Nu numai că vom supraviețui, dar vom fi mai puternici. Vom ieși la atac, pentru că ne-am săturat să ne tot apărăm în țara noastră. Vom scrie mai mult, mai bine și valorile în care credem vor ajunge la mai mulți oameni. Recent, un colaborator de-al nostru a primit oferta de a vorbi la unul dintre posturile publice ale țării. E o mică breșă pe care o reușim: cu tenacitate, înțelepciune și muncă vom putea face și mai mult. Haideți, oameni buni, încă se mai poate!
În premieră, în vara anului viitor vom ține prima întâlnire a comunității ActiveNews, în care dvs, cititorii, vă veți întâlni cu noi, jurnaliștii, și probabil, cu un invitat surpriză.
Cum donați?

Intrați pe pagina de susținere ActiveNews, alegeți suma pe care considerați că merită să o investiți în valorile în care credeți, după care selectați modalitatea de plată: prin PayPal (dacă aveți cont) sau prin Transfer bancar. Pentru varianta „Transfer Bancar”, atașăm modelul de completare a formularului de donație. Atenție: după completarea datelor personale apăsați butonul „Agree and donate now”. Și suntem gata de luptă!

Pentru doritori, puteți dona direct și în contul nostru, deschis la ING Bank, cu mențiunea „donație”:
Netstorm SRL

RO66INGB0000999902511150
doar-ortodox

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.