Doamna doctor Ofelia Lugojan Ghenciu este medic primar pediatru, specialista in medicina generala, medicina de familie, psihopedagogie medicala, lector universitar la Univesitatea de Farmacie din Timisoara si conferentiara in domeniul medicinei homeopate.

emisiunea “Cuvinte din taceri” realizata de Ioan Şolea la TV-SE (http://cuvintedintaceri.blogspot.ro/)

vedeti si prima parte a emisiunii, lucruri nestiute despre medicina homeopata

2 comentarii

  1. Interesanta ar fi o comparatie intre laptele de vaca lichid (prezentat ca “hrana viteilor, nu a copiilor”) si substituentul de lapte “pentru copii” – fabricat din lapte de vaca … procesat la cateva sute de grade si inbogatit cu ceva vitamine in locul celor oxidate + ceva minerale care oricum s-ar putea adauga si in lapte lichid. – Cu bune si cu rele, cu riscuri si cu evitarea lor si cu ce putem face sa ne apropiem de compozitia laptelui de mama.

    Intre laptele matern si substituent … e bine stiuta diferenta.

  2. Fetita mea are acum 2 anisori si jumatate si de la doi ani suntem in comunitate, si tot intr-o rceala o tinem. Medicul de familie cu fiecare ocazie ne scrie antibiotice insa eu mi-as dori sa gasesc alte solutii si sa apelez la ele mai rar. Este oare posibil asa ceva sau i-as dauna fetitei daca as inlocui antibioticele cu altceva?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.