„Călător în țara dorului” – expoziție de fotografie de Irinel Cîrlănaru

Editura Filos prezintăAceastă expoziție de fotografie este un tribut adus frumosului, în general. Fotografia ține de adâncimea sentimentului, a firescului imortalizat. Renaşterea cere simplitate şi profunzime, cere o mai mare apropiere de natură, atât în sens material, cât şi spiritual.
Expoziția de față prezintă o colecție de 30 de fotografii dintr-o Românie autentică, tradițională, acele cadre ce reușesc să arate urma de Românie neatinsă de influențele moderniste.
Intitulată sugestiv Călător în țara dorului, expoziția va fi ambasatorul fidel ce ne va prezenta lumea firească a satului românesc, a codrului și a înnobilatoarei spiritualități românești. – cu Alin Comsa si Irinel Cirlanaru la Hilton-Sibiu.

https://i0.wp.com/i82.photobucket.com/albums/j265/dotyk34/grafice%202009/DoarOrtodox.jpg?w=800

Editura Filos va mai propune:

Încântați-vă privirile, bucurați-vă de frumos și participați la WORKSHOP-ul de fotografie alături de fotografii Andrei Baciu și Irinel Cirlanaru. Un proiect Filos | fotografie.

Mai multe detalii… AICI

https://i0.wp.com/i82.photobucket.com/albums/j265/dotyk34/grafice%202009/DoarOrtodox.jpg?w=800

Doar Ortodox

N-a propovăduit Hristos şi pe ăla şi pe ăla! Am fost una şi am rămas cu Hristos; n-am schimbat nimic din ce ne-a vorbit El, deci El este ortodox.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: