update: Deşi iniţial concertul fusese programat pe Arena Naţională, acesta a fost mutat în Piaţa Constituţiei in data de 16 august. (praznuirea Sf. Martiri Brancoveni)

„Artista” susţine concertul în Bulgaria în ziua cand se cântă Prodohul Maicii Domnului pe 14 august, iar în România pe 16 august… alte comentarii nu mai au rost..

Să ne mobilizăm şi să susţinem anularea concertului cât putem, mediatizând fiecare cum poate, online sau prin alte mijloace, iar dacă totuşi are loc infamul spectacol, macar să ne bucurăm pentru cei câţiva creştini pe care i-am determinat să nu-l vadă.

https://i0.wp.com/i82.photobucket.com/albums/j265/dotyk34/grafice%202009/DoarOrtodox.jpg?w=1440

Biserica Ortodoxă Bulgară a arătat clar că dezaprobă concertul solistei pop Lady Gaga înSofia.

Concertul acesteia este programat pe 14 august în capitala bulgară şi se numeşte „Born this way”.

Episcopul Ioan, Vicar al Mitropoliei de Sofia a spus pentru media: „Ceea ce este păcătos nu trebuie promovat”, făcând referire la mesajele cântăreţei care promovează homosexualitatea, crima, violenţa, discriminarea, anomalia, visceralismul.

Episcopul Ioan a menţionat că Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare nu a discutat această temă în şedinţele sale, însă este probabil că va face acest lucru.

Cu trei ani în urmă, în 2009, Sfântul Sinod al Bisericii Bulgare a condamnat concertul pop al Madonnei înSofia.

„Cunoaşteţi opinia noastră despre aceste lucruri. Fiecare persoană are creier şi trebuie să decidă pentru sine. Noi nu putem niciodată să fim de acord cu ceva care este dincolo de limitele puse de Dumnezeu ca principii religioase. De aceea Dumnezeu a lăsat bărbat şi femeie” a spus episcopul, adăugând că lumea este văzută ca o promovare a libertăţii, dar că libertatea este înţelească prost, ca robie a patimilor.

„Nu avem nimic cu oamenii înşişi, însă nu putem aproba alegerea lor. Fiecare are dreptul de a alege însă poartă responsabilitatea pentru această alegere. Ceea ce este păcătos, nu trebuie promovat în societatea noastră. Acest lucru este periculos” a spus ierarhul ortodox.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

http://theorthodoxchurch.info

https://i0.wp.com/i82.photobucket.com/albums/j265/dotyk34/grafice%202009/DoarOrtodox.jpg?w=1440Cum vrea Lady Gaga sa spurce Romania (Studiu de caz)

sursa: blogul Instigare la Viaţă

 Muzica „mainstream” e, in mare parte satanista, mai ales cea americana. Cat despre cea romaneasca/europeana, are mai degraba menirea sa indobitoceasca, cu versuri gen „che che re che” sau „chu cha cha”. Daca aveti auzul mai fin cand vine vorba de poluare fonica, va puteti da usor seama ca subiectele-s cam aceleasi: sex, petreceri sau aventuri de-o noapte numite de ei „love”.

Totusi, ceva mai grav se intampla cu tara noastra, si anume venirea celei care se auto-denumeste cu trufie „mama monstrilor”. Inca nu a aparut la noi afisul „oficial” al concertului Lady Gaga. Sau, cel putin, inca nu l-am vazut eu. Cert e ca, vrem sau nu vrem, dubioasa o sa cante la noi.

Desi nu as fi vrut sa va spurc cu informatii care nu au rost, observ, din pacate, ca sunt destui amatori ai „evenimentului”. In primul rand, ca sa va fie clar statutul ei: clipurile nu ii apartin, ideile vestimentare nici atat. Din pacate, versurile da. Dar, per total, productia pieselor nu – deci nici ideile.

Turneul in care s-a lansat satanista e unul pe mai multe continente. A debutat in Asia, unde a ales tari profund religioase pe care sa le „emancipeze”. Sud Coreenii au obtinut victoria de a nu lasa minorii sa intre. Indonezienii au obtinut una si mai mare: de a-i anula concertul. Dupa ce filipinezii au protestat, ea a tinut doua concerte in Manilla si a facut pe victima.

Din pacate, va veni si la noi. Pe Stadionul National. Si, din nou din pacate, multi o sa o laude. Totusi, ma risc sa va cer sa va ganditi putin macar la titlul pieselor ei, in speranta ca nu le-ati ascultat voit pana acum. Cariera fetei a inceput cu „Just Dance”, o piesa care exprima betie si destrabal. A continuat cu „Poker Face”, „Bad Romance” (in care calca in picioare credinta) si, eventual „Judas” (in care mai si scuipa pe credinta). Mai sunt „Born This Way” si „Marry The Night”, unde isi asuma statutul.

Pe scurt, ca sa va raspund la intrebarea din titlu, se va dezbraca, va promova relatii gay, destrabal, promiscuitate, injuraturi si ii va face pe toti sa se simta „monstri” si sa le placa asta. Eu zic ca e prea mult.

Desi sper foarte putin ca ar fi posibil, lansez un apel: Haideti sa oprim venirea in Romania a individei. Haideti sa ne unim intru bine si sa evitam o spurcare cu japca a romanilor, facuta de o „cantareata” care o sa vina cu castele pe scena, costume din carne fata de care nimeni nu se mai revolta, desi-s de unica folosinta. Haideti sa aparam crestinismul si valorile copiilor nostri!

Vedeţi şi Sa cerem Ierarhilor sa ia atitudine impotriva CONCERTULUI LADY GAGA de la Bucuresti. Astfel, poate se vor mai trezi din popor …

https://i0.wp.com/i82.photobucket.com/albums/j265/dotyk34/grafice%202009/DoarOrtodox.jpg?w=1440

8 comentarii

  1. Dar ce faci atunci când vezi un preot împreună cu copii săi că participă la un astfel de concert. Pleacă din România şi se duce special la Belgrad să vădă pe aşa zisa cântăreaţă lady gaga, iar când se întoarce în ţară începe să se laude că vai ce a văzut el acolo… vai de noi…

    1. Si ce concluzie sa tragem, domnule Stelian? (…) dracul ademeneste cum stie el mai bine, nu-i zice preotului ca e drac, ca poate s-ar feri..

  2. Din păcate tu promovezi și linkurile din articolul preluat Instigare la Viață. Acele linkuri conțin poze spurcate și materiale pornografice cu lady gaga și trebuie dezactivate. O accesare a acelor linkuri este ca și când aș fi participat la concert.

  3. acest reprezentant al lui Antihrist, nu are ce cauta in Romania, cum nu e dorit nici Papa! oare cum putem contribui la anularea concertului! Dati-mi sugestii pe email, si eu ma apuc de treaba!
    DRACU NU ARE LOC IN ROMANIA! Ne ajunge cat il avem!

  4. Cred ca ar trebui sa ne razboim, sa IESIM INAINTEa spurcaciunii, nu doar sa ne aparam cu mijloace din cele mai comode! Eu, una nici nu pot sa privesc la aceasta „aratare”! Domnul sa ne apere de orice infatisare a raului!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.