Orthophoto este o comunitate de fotografi amatori şi profesionişti din întreaga lume, dornici să împărtăşească şi să arate credinţa lor creştin ortodoxă aşa cum o trăiesc. Prin intermediul acestui site speră să aducă împreună lumea ortodoxă mai aproape, pentru o mai bună înţelegere şi cunoaştere.

afis-orthphoto-mioveni-mare

După cinci ani de existenţă în spaţiul virtual, comunitatea Orthphoto organizează în anul 2009 o expoziţie fotografică aniversară. Cu această ocazie sunt expuse 300 de fotografii dintre cele mai reuşite publicate pe site, fotografiile apartinând unui număr de 170 de autori din 43 de ţări de pe 5 continente. Dintre cele peste 100 de ţări din lume de unde este accesat site-ul nostru şi cele peste 1300 de vizite înregistrate zilnic, România este a doua ţară în ceea ce priveşte audienţa acestui serviciu fotografic, după Polonia, ţara gazdă a serverului Orthphoto.

Orthphoto şi Centrul Cultural Mioveni, împreună cu Primăria Orașului Mioveni vă invită Sâmbătă, 19 Septembrie 2009, începând cu orele 16.00, la lansarea Expoziţiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto, în incinta Casei de Cultură a Orașului Mioveni.

Evenimentul va avea învitat pe teologul și scriitorul Laurenţiu Dumitru dar și numeroși invitaţi din spaţiul clerical şi cultural.
Expoziţia poate fi vizitată până pe 27 septembrie a.c.

După Mioveni expoziţia aniversară Orthphoto va fi expusă şi la Iaşi.

sursa: http://trandafirescu.wordpress.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.