gardasil-2-copy


HPV (Human Papilloma Virus) este virusul cauzat de libertinajul si desfraul de care generatia tanara sufera in aceste vremuri. Este o infectie virala ce nu poate aparea decat in cazul unei activitati sexuale, aceasta fiind si cauza pedepsei lui Dumnezeu peste tinerele ce nu traiesc in curatie, inainte de casatorie. Rezolvarea acestei probleme nu este vaccinul, care stim bine ca este si el ALT CAUZATOR AL BOLII. Astfel, dusmanii omenirii si slujitorii raului vor decimarea in masa a populatiei, moartea noastra sufleteasca, incurajand desfraul si homosexualitatea, iar ca remediu ne ofera aceste vaccinuri infecte si otravite! In urma administrarii acestui vaccin, au fost mii de cazuri de paralizie si deces.

AVETI DATORIA SFANTA DE A VA OPUNE ACESTEI CRIME! Cei dintre dumneavostra care cunoasteti problema din toamna anului trecut si v-ati opus cu tarie si cu credinta, TREBUIE  sa informat si de aceasta data pe toti apropiatii, vecinii, rudele etc., care au fetite cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani, SA NU ACCEPTE VACCINAREA CU GARDASIL/ SILGARD. Este CRIMA CURATA!

Pentru informatii referitoare la acest vaccin si pericolele pe care le prezinta va rugam sa consultati paginile urmatoare :

Material informativ referitor la vaccinul anti-HPV, “Gardasil”

Pericolul GARDASIL – Prof. Dr. Pavel Chirilă

Dragostea doamnei Albright (sau despre cum se sterilizează poporul român)

SPUNEŢI “NU” VACCINULUI SILGARD/GARDASIL

Dr. Christa Todea-Gross : FĂRĂ vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%

Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV

Testarea periodică, prin testul Babes Papanicolau, poate reduce aceste cazuri cu până la 80%

VIDEO : Conferinţă Prof. dr Pavel Chirilă – Gardasil/Silgard, un vaccin controversat

† IPS LAURENŢIU – Împotriva VACCINĂRII

O nouă victimă Gardasil : o fetiţă a rămas paralizată

Campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin, un EŞEC

Compania Merck vrea să vaccineze (sterilizeze) cu Gardasil şi copiii sau adolescentii de sex masculin

Vaccinul Gardasil/Silgard, in atentia Comisiei Europene

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

VACCINUL ANTI-VIATA SILGARD/GARDASIL – ACUM INTR-O NOUA PREZENTARE, MAI “DEMOCRATA”

Pliantul Pro Vita imbunatatit si linkurile zilei despre vaccinul Gardasil

preluare: Apologeticum

5 comentarii

  1. Trebuie sa nu ne pierdem nadejdea in Domnul, in primul rand, sa nu ne pierdem nadejdea in El. Dumnezeu sa o odihneasca pe sotia dumneavoastra, si sunt sigur ca acum se linisteste langa cei drepti. Educatia crestina a familiei dumneavoastra este foarte importanta si sa dea Dumnezeu sa va insoteasca intru toate si in continuare. Rugati-va, rugati-va si iarasi rugati-va Lui pentru pacea dumneavoastra si pentru sanatatea fetelor. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze!

  2. Am citit cele aratate de dumneavoastra. Am citit Cuvantul Prea Inaltului Laurentiu care m-a tulburat. Mai ales cu presupusa sterilitate a femeilor vaccinate. Am totusi cateva neclaritati pe care as vrea sa mi le explicati, daca aveti timp.
    “HPV (Human Papilloma Virus) este virusul cauzat de libertinajul si desfraul de care generatia tanara sufera in aceste vremuri. Este o infectie virala ce nu poate aparea decat in cazul unei activitati sexuale, aceasta fiind si cauza pedepsei lui Dumnezeu peste tinerele ce nu traiesc in curatie, inainte de casatorie. Rezolvarea acestei probleme nu este vaccinul, care stim bine ca este si el ALT CAUZATOR AL BOLII.” Spuneti dumneavoastra. Sotia a mea avut acest virus si credeti-ma ca nu a fost o depravata. Noi ne-am iubit in credinta si ne-am crescut fetitele in numele Domnului nostru Iisus Hristos.
    Spuneti sa ne impotrivim vaccinului ca el este rau. Exista sectanti care nu isi duceau copiii la doctor in numele unui fals Dumnezeu. O data luminati de Duhul sfant si reintorsi in sanul Bisericii noastre Ortodoxe, oamenii si-au dus copiii la medic si i-au vindecat multumindu-I Lui Hristos. Daca acest vaccin se dovedeste a fi bun si va putea salva fete tinere de la moarte?

  3. Mihai, te sfatuiesc sa citesti cat mai mult din recomandarile de mai sus si vei constata ca acest vaccin nu reprezinta solutia evitarii cancerului de col uterin; ba din contra.

  4. Scuzati-ma ca intervin. Am 39 de ani si sunt vaduv cu doua fetite. Sotia mea a fost chemata la Domnul Dumnezeu acum 2 ani. Maria, asa o chema pe sotia mea, a murit de cancer de col uterin intr-o zi de iulie. Trebuie sa va spun ca am mers pe la toti marii duhovnici din Romania. A fost spovedita si impartasita de sfantul parinte Arsenie Papacioc de la manastirea Sfanta Maria din Techirghiol. Din pacate s-a stins. Asa a fost voia Domnului.
    Acum sunt intr-o mare dilema. Sa-mi vaccinez fetitele sau sa nu o fac? Oare, daca acest vaccin exista, Maria ar fi trait?

  5. Cauza primara a acestui tip de cancer, HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual. Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta, fapt care, oricum, nu l-ati fi aflat de la producatorii acestui vaccin al caror interes e nu sanatatea noastra ci vanzarea vaccinurilor. Arabii oricum au tot felul de bai rituale si spalari de acest gen. Cand lucram cu ei pe santier, am observat pe langa toalete o multime de sticle de apa si intrebandu-i, mi-au explicat ca in religia lor higiena corporala e ceva foarte important si as spune eu, practic datorita caldurii. Ei nu folosesc numai hartia higienica, cum facem multi dintre noi, romanii, care nu avem bideu, ci si apa cu care indeparteaza necuratia trupului inainte de rugaciunile ce la fac de 6 ori pe zi. Ei nu beau apa din cana cu care a baut un crestin ortodox, mancator de carne de porc, deoarece s-ar spurca, fiindu-le interzisa consumarea acesteia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.