Vizitați pagina web oficială a Bisericii Șerban Vodă (click pe imagine)

Biserica Serban Voda Bucuresti site

Buletinul Parohial al Bisericii Serban Voda pe luna februarie a aparut:

Perioada Triodului este mentionata in mod special in acest numar. Autorii fac referiri la primele trei Duminici ale Triodului: cea a Vamesului si a Fariseului, a Fiului Risipitor si la cea a Infricosatei Judecati.

“Vremea Triodului a sosit. Biserica ne cheamă la un nou urcuş duhovnicesc, lepădând lucrurile întunericului şi îmbrăcându-ne în armele luminii, curăţandu-ne viaţa şi sfinţindu-ne purtările în duhul lui Hristos, Mântuitorul nostru. Să ne ajute milostivul Dumnezeu!”Părintele Eugen Moraru, slujitor al Bisericii

Asezamantul Social, Gradinita, Turnul Clopotnita si Capela
Asezamantul Social, Gradinita, Turnul Clopotnita si Capela

Numarul 2 ne informeaza ca Parohia Serban Voda va beneficia de un ansamblu in stil brancovenesc, unic in Bucuresti, care isi va indeplini cu succes rolul de Asezamant Social. El va cuprinde si o gradinita pentru copii si o Capela.

APEL PENTRU DEFINITIVAREA PROIECTELOR:

Direcţionarea către biserică a 2% din impozitul anual


Pentru a duce la bun sfarsit constructia proiectelor incepute, dar si pentru pictarea Bisericii Mari
„contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impo-zitul stabilit la aliniatul (3), pentru susţinerea entităţilor non-profit care funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult”.
Acest lucru este statornicit în Codul Fiscal, Titlul III, Capitolul III, art. 57, alin. (4) modificat de art. I, punctul 36 din Legea 343/2006. În acest sens rugăm pe toţi credincioşii parohiei noastre să direcţioneze acest impozit către biserica noastră. Această contribuţie de 2% va fi direcţionată către cazurile sociale ale bisericii şi pentru derularea celorlalte activităţi ale parohiei noastre. Pentru aceasta, la Circa Financiară, puteţi cere formularul 230, pe care îl puteţi depune, împreună cu o copie a fişei fiscale, la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveţi domiciliul. Consiliul parohial vă mulţumeşte anticipat!”

Pentru a intra in posesia acestui numar, pentru a vedea pe viu cum decurg lucrarile deja incepute, dar si pentru a vizita noua Biserica, va invitam pe strada Petre Tutea numarul 1. Zona Toporasi, Giurgiului (Berceni):

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.