Troparul Născătoarei de Dumnezeu (glasul 1):

Gavriil zicând ţie, Fecioară: Bucură-te!, odată cu glasul S-a întrupat Stăpânul tuturor, întru tine, chivotul cel sfânt, precum a zis dreptul David. Arătatu-te-ai mai cuprinzătoare decât cerurile, ceea ce ai purtat pe Făcătorul tău. Slavă Celui ce S-a sălăşluit întru tine; slavă Celui ce a ieşit din tine; slavă Celui ce ne-a liberat pe noi, prin naşterea ta.

ICONS26

Troparul Născătoarei de Dumnezeu

Ca ceea ce eşti vistieria învierii noastre, pe cei ce nădăjduiesc în tine, Prealăudată, scoate-i din prăpastie şi din adâncul greşelilor; că tu, născând Mântuirea, pe cei vinovaţi de păcat i-ai mântuit; ceea ce mai înainte de naştere ai fost fecioară, şi în naştere fecioară, şi după naştere ai rămas tot fecioară.

DoarOrtodox

6 comentarii

  1. imi cer scuze, poate deranjeaza comentariul meu, dar nu e nelalocul lui sa gasesc pe un site ortodox reclama la tot felul de clarvazatoare si vindecatoare?

    1. Doamne ajuta, problema cu reclamele este de la browserul pe care il folositi dvs. am mai auzit problema asta, nu apare oricui sectiunea de reclame… este un „add ons” pe care il aveti activat si la care puteti renunta. Imi pare rau ca vi se intampla. Verificati problema ca sa nu mai apara, sau cel mai sigur folositi Mozilla Firefox ca browser.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.