Bucuresti,
10 Februarie 2009, ora 19:30

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumului Cine suntem, vandut in peste 70.000 de exemplare, va veni in fata bucurestenilor, marti, 10 februarie 2009, de la ora 19:30, la Ateneul Roman sa prezinte conferinta cu tema “Omul frumos”.

Evenimentul face parte dintr-o serie de patru conferinte pe care Domnul DAN PURIC le va prezenta in anul 2009, la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei ART PRODUCTION.

“Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva.
Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine.
Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva.” Dan Puric

Dan Puric, tonifica destinzand si destinde tonifiind, relevandu-ne, in acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stancii, ce ne cheama si ne indeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.

Biletele s-au epuizat din data de 3 februarie…

Pentru celelalte conferinte din anul 2009 de la Ateneul Roman care se vor desfasura in zilele de 8 aprilie – „Despre Corp”, 14 octombrie – „Despre Umor” si 15 decembrie – „Despre Iubire”, se vor pune in vanzare bilete la Ateneul Roman, Sala Rapsodia (str. Lipscani 53) si online pe http://www.eventim.ro.
La initiativa Dlui Dan Puric fondurile stranse la conferintele din anul 2009 vor fi donate Schitului “Inaltarea Sfintei Cruci” care va coordona realizarea Centrului Memorial “Rapa Robilor” de la Aiud, judetul Alba.

Biletele se vor pune in vanzare dupa data de 10 Februarie 2009 la casa de bilete a Ateneului Roman, salii Rapsodia si online pe http://www.eventim.ro
Pretul biletelor: 100 si 150 Lei.

Un comentariu

  1. am avut ocazia sa il ascult in mai multe randuri. vorbeste frumos. si mult 🙂 si-a format un discurs puternic in untimii ani, acum l-a pus pe foaie/dvd. e bine ca se promoveaza cultura si invitatia la gandire, mai ales in zilele noastre cand media locala ne murdareste cu stiri despre crime, coruptie, iar pe ProTV se canta de revelion imnul national in ritm de manea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.