20 de comentarii

  1. sa-si bage 666 buletinele lui cu tot cu cipuri undeva adanc in fund si sa se duca acolo unde ii locu lui…in adancuri;)))

  2. sunt impotriva microcipurilor.Dumnezeu sa ne ajute !si sa avem incredere in el asa zik eu

  3. NU SUNT DE ACORD CU CIPURILE,SPER CA DUMNEZEU SA NE AJUTA SA SCAPAM DE ACEASTA PROBLEMA ! DOMNE AJUTA SI SA NE SCAPE DE PRIMEJTIA CIPURILOR!

  4. Da frate…aveti cea mai mare dreptate trebuie sa luptam impotriva fiarei,sa nu acceptam semnul fiarei! Fiti puternici,aveti credinta,asta conteaza cel mai mult pentru Dumnezeu,,se spune ca daca nu ai semnul fiarei numai mananci si alte chestii,,..NU ESTE ADEVARAT ,chiar neg faptul acesta pentru ca Dumnezeu o sa te ajute…n-o sa mori de foamne cum se zice…o sa-ti fie chiar mai bine…eu unu n-am sa accept asa ceva…eu va sfatuiesc in numele Lui Dumnezeu..fiti puternici caci numai esti mult pana la Venirea Domnului,

  5. Marius, bati campii cu gratie.

    Daca chiar o sa fie inlocuite actele de identitate cu implanturi de RFID si oamenii vor fi deranjati de asta, au sa ia atitudine.

    Faptul ca tu sustii acum ca pasapoartele cu cip is rele doar pentru ca ASA cred unii ca va fi (dupa ele va urma obligatoriu implanturile cu cipuri) nu face decat sa fii privit cu suspiciune ca unul care nu gandeste prea limpede.
    Si binenteles, n-ai sa fii luat in serios.

    De ce nu tipi si impotriva pasaportului si buletinului actual, ca si astea sunt o etapa, nu?
    Mai intai fara cip, pe urma cu cip, pe urma implant. Logic, nu?
    Hai sa ne dam toti foc la buletine si sa facem martiraj.

    In ceea ce priveste „spartul bazei de date” ai auzit pe cineva sa sparga baza de date a politiei, cea cu buletinele sau cazierul?
    Ai auzit pe cineva sa se trezeasca ca are ceva in cazier fara sa fie vinovat?

    Iar faza cu „expiratul” e chiar hilara.
    Ca sa vezi, e singurul lucru care ti se poate inscena la ora actuala si nu e posibil decat daca ai acte cu cip.

    Astea sunt „argumente” bune de speriat babe, nu de facut campanie impotriva actelor biometrice care au ele destule bube, doar ca aveti prea mult pe „666” in cap ca sa le puteti vedea.

  6. Dragi crestini, a venit vremea sa alagem binele si raul este semnul fiarei 666 care va incerca sa doboare intreaga lume. Este vremea impacarii cu Dumnezeu nu va lasati pe mana lui 666 ca va fi dezastrul lumii. Alegem binele!

  7. Dragi crestini, a venit vremea sa alagem binele si raul este semnul fiarei 666 care va incerca sa doboare intreaga lume. Este vremea impacarii cu Dumnezeu nu va lasati pe mana lui 666 ca va fi dezastrul lumii. Alegem binele!

  8. cipul biometric introdus in pasaport, permis de conducere si buletin este unul premergator celui ce va fi introdus in corpul uman. Aceasta etapa a cipurilor biometrice din actele de identitate este ca sa ne pregateasca pe noi pentru primirea cipului in corpul nostru (in mana sau in frunte). Daca imi stocheaza datele si imi asculta telefonul si imi citesc mail-urile pe mine nu prea ma intereseaza. Ideea este ca dupa toate acestea vine partea cea mai rea … acle cip introdus in corpul nostru. Acesta va avea un cod de bare ca orice alt produs dintr-un magazin. In computerele lor unde sunt inmagazinate datele noastre, acestea nu vor fi puse pe numele noastre ci noi vom fi numiti cu un numar. Cipul acesta din corpul uman nu a fost facut pentru securitatea nationala si internationala ci pentru a ne transforma in niste marionete care sa facem intotdeauna ce vor ei. Se stie foarte bine ca pot sa te influenteze cum vor ei, adica tu nu mai ai vointa si libertatea de a face ce vrei si nu poti sa te mai impotrivesti vointei lor. Cipul te afecteaza psihic. Daca cipurile sunt facute pentru siguranta nationala si internationala atunci de ce poate fi sparta asa de usor baza de date in care sunt stocate datele noastre de catre un simplu hacker si schimbate datele dupa bunul plac al unui astefel de om care se pricepe bine la calculatoare. Nevinovat fiind iti poate introduce tot felul de date eronate ca sa te inculpe si peste noapte te trezesti ca este arestat. la fel su cu baza de date de la permisul de conducere… cineva pur si simplu poate sa intre in baza de date si sa iti anuleze permisul. Te opreste politistul si constata ca permisul tau este anulat, atunci te alegi cu dosar penal si esti incatusat. Cipurile acestea nu ne aduc nici un strop de securitate si sunt mai rele decat cele normale. Toatea acestea vin din afara, iar conducatorii nostri fie ca vor fie ca nu vor tot trebuie sa excute ordinele celor din UE si NATO si ale SUA. Sunt atatea dovezi care ne arata ca cipurile sunt facute pentru a ne controla complet viata si nu numai ci si functiile vitale si cele locomotori si sa ne faca precum niste zombi. adresa mea de mail este lovve_forever_mro@yahoo.com . am materiale pe care sa le cititi si sa le vizionati pentru a va convinge ca ce am scris mai sus este adevarat. Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne apere de ce este mai rau!!!

  9. Am 21 de ani si cred ca lumea ar trebui instruita sa isi schimbe buletinele inainte de introducerea buletinelor biometrice obligatorii in lege…daca nu vor sa lupte impotriva procesului atunci cel putin sa amane decizia finala…eu de exemplu ar trebui sa imi schimb buletinul doar in anul 2012 atunci cand implinesc varsta de 24 de ani…dar din cate inteleg pana in anul 2010 buletinele vor ramane la fel…deci cred ca personal imi voi declara buletinul furat si mi-l voi schimba atunci la timp…asa castig zece ani…si pana atunci orice este posibil…adica pana in anul 2020 atunci cand voi fi la varsta de 32 de ani este foarte posibil sa se schimbe legea si buletinele biometrice cu cip sa nu mai fie obligatorii…oricum daca toata lumea ar refuza sa accepte legea asta atunci conducerea ar trebui sa renunte la ea oricum…personal sunt o persoana pacatoasa si confuza…cred doar in dovezi si in ceea ce vad…mama mea este credincioasa…dar oricum sunt impotriva acestor cipuri…chiar si o persoana care are indoieli in privinta existentei lui Dumnezeu nu prea cred ca ar fi dispusa sa fie manipulata si influentata…sa isi vanda sau mai rau sa isi doneze sufletul si viata…sa renunte la drepturi si libertate…sa fie etichetata si catalogata mai rau ca si un animal…investigata ascultata urmarita…urmeaza probabil sa ne bage in lagare si sa ne tatueze numarul 666 pe frunte…daca Dumnezeu ne-a creat atunci ne-a creat liberi cu drept de alegeri…decidem noi ceea ce vrem sa facem cu viata noastra…si suportam consecintele hotararilor noastre…daca satana vrea sa ne fure tot ceea ce ne-a oferit dumnezeu si noi acceptam asa ceva resemnati fara sa luptam atunci chiar ne meritam soarta si destinul…nu meritam drepturi si libertate cat timp nu stim sa le valoram si pretuim…sper sa primesc raspunsuri la mesajul meu…as vrea sa mai aflu si alte ganduri idei si opinii…

    1. Denis, nu am ce-ti zice, gandesti foarte corect. Asta este cel mai important argument: ca Dumnezeu ne-a creat liberi. Aici apare problema sigurantei noastre si a intimitatii noastre. Chestiunea asta o percep chiar si oamenii mai necredinciosi, sa zic asa. Toti simtim libertatea pe care ne-a dat-o Dumnezeu. Desigur ca nimeni nu s-ar opune noilor tehnologii spre folosul omului, dar ce ni se impune acum este o chestiune care nu duce deloc la siguranta. Nu mai are rost sa reluam motivele.

  10. azi si maine se discuta despre asta in Sfantul Sinod. Hai sa le dam o mana de ajutor, sa mergem in deal si sa mitingim cu pancarde, si apoi la guvern cu cocktailuri molotov 😀 Viva la revolucion!

  11. eu zic sa strangem semnaturi ca sa impiedicam chestia asta pana nu e prea tarziu … sa ne trezim!

  12. nu ne lasam ,chiar pana la varsare de sange daca va fi nevoie ,,apocalipsa 13.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.